Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *48*
Raspunsuri - Pagina 7
Lullaby_2009 spune:
E timpul sa merg la culcare pentru ca maine dimineata va trebui sa fiu fresh, toata numai un zambet cand se va trezi Alex. 
Va doresc noapte buna! 
madalina84 spune:
Si sa ma fac si de ras un pic,ca doar suntem sincere pe forum asta...multumim SABINA de link sunt sigura ca e foarte util dar engleza mea e varzaaaa si ma oftic de cate ori da-ti site-uri cu ceva util si eu nu pot frate sa citesc ca nu-mi place engleza(japoneza am invatat-o in 3 sapt si in 6 luni stiam sa scriu
).
LULABY multumesc de incurajari
sunt 80% sigura ca asa va fi dar aia 20% ma macina zilnic si nu am ce sa fac![]()
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea
Rasplata a sosit 
devylla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madalina84 Si sa ma fac si de ras un pic,ca doar suntem sincere pe forum asta...multumim SABINA de link sunt sigura ca e foarte util dar engleza mea e varzaaaa si ma oftic de cate ori da-ti site-uri cu ceva util si eu nu pot frate sa citesc ca nu-mi place engleza(japoneza am invatat-o in 3 sapt si in 6 luni stiam sa scriu LULABY multumesc de incurajari sunt 80% sigura ca asa va fi dar aia 20% ma macina zilnic si nu am ce sa facD-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA IRINEL ANDREI![]() BOTEZ IRINEL![]() ![]() |
Draga Madalina,vezi ca google are optinuni nou,exista "Traducere" si iti traduce cat de cat corect orice text.
devylla spune:
Si v-am lasat,am tulit-o la birou...unde=s ziele alea cand stateam si rasfoiam internetul si la munca![]()
andraiulia spune:
Multumesc, Diana. Multumesc si din urma tuturor fetelor! Toate sunteti niste frumoase!
kawaichan spune:
hallou,
monica eu daca-as fi in locul tau as deschide un topic la parintii intreaba,unde sa-mi spun oful pt ca sunt multe mamici cu experienta care raspund.din pacate noi cele care suntem la primul copil nu putem sa te ajutam cu mare lucru,decat sa te ascultam si cam atat
insa acolo e altceva cred eu.e doar o sugestie,faci si tu cum simti
si nu te mai supara pe mamasipisa pt ca sunt convinsa ca a fost fara rea intentie,ea era grabita,tu cu nervii pe bigudiuri dupa o zi de urlat...neintelegeri din astea mai apar dar se pot rezolva discutand deschis ca doar suntem adulti si vaccinati cu totii.
alta chestie,eu as apela la parinti,o prietena care sa te ajute,oricine e disponibil.uite la monikus-bebe urlator dar artileria grea la usa,doua bunici,auzi la ea
daca chiar nu e nimeni,atunci baga mare si varsa aici,ca poate punem cap la cap si ne vine la vreuna vreo idee mareata.
te pup si imbratisez si eu si sa stii ca mi-esti tare draga si tu si Zgatix
Mihaela,mami de Joshua
09.09.'09
kawaichan spune:
fetele cu diversificarea multumesc si eu pt info,tare frumos ati scris
noi avem o zi easy,ieri a fost in schimb mai marait si mie imi venea sa ma urc pe pereti de durere de masea iar.aseara am luat un calmant puternic dupa ce toata ziua o dusesem "pe picioare",dupa care am picat lata.azi vad ca nu mai doare deloc,yay.Selen la tinev cum e,ai fost la dentist?
Luto sa stii ca si al meu tipa de vreo sapt de ne speriasem rau,bine ca ai deschis subiectul ca m-am linistit si eu.vazut poze cu Davidosu,placut tare,furat ideea cu ratustele.
nu mai stiu ce-am vrut sa zic...a,da-Manga mersi mult de relatarea cu botezul
gata,va las niste cafele aburinde
ca io iar scriu din picioare si asta mic e ca un surubel.
pup,o zi faina
Mihaela,mami de Joshua
09.09.'09
kawaichan spune:
aaa,am vazut si eu dulceata de Ama
Croco draga cred ca esti tare mandra
si pe Teodora de monique,waw waw ce bucatareasa grozava
Mihaela,mami de Joshua
09.09.'09