Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *48*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

AM uitat sa le felicit pe Iulika si pe Dana pentru primul MAMA!!!! Constient sau nu, stiu ca e foarte emotionant momentul!
Andrei cand avea cateva luni zicea mama la mancare. Adica cand ii era foame, striga ma-ma, ma-ma (asta insemnand ca vrea laptic). Deci ma asocia pe mine cu vacuta Milka.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

MA bucur enorm pentru cele care au auzt cuvantul MA-MA, si a mea a spus acum cateva zile, desi sunt convinsa ca in mod incostient, practic ea gangurea, dar momentul nu poate fi uitat!

-------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26.09.2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Luci, ai vazut ca exista subiect la Femina Intim cu fete care tin Monti? Dau fiecare raportul zilnic ce au mancat, desi mie mi se pare ca ele mananca exagerat de putin. EU as muri sigur daca as manca numai ce papa ele.
Am vazut ca toate zic de salata de avocado. Eu nu am mancat niciodata asa ceva, dar ma cam tenteaza tot ce e nou. Aveti idee cum se gateste asa ceva? Se mananca crud sau fiert? Ca eu stiam ca avocado e fruct. Dar am vazut ca ele il pun in salata.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Salutare!

LA MULTI ANI Cecilia! Sa fii fericita si iubita, tot ceea ce iti doresti si mai presut de toate multa sanatate!
Asemenea si mamarutzei tale.

Va pupam cu mare drag si multumim de tratatie!

_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

http://ganduripentruana.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Vik La Multi Ani tie si Måmårutzei tale frumoase!!!.Så aveti o zi minunatå!

Multumesc fetelor!!

Azi am vazut ca e mai caldut (-2 grade) si cred ca vom avea parte de o luunga promenadå.. Nu se stie maine-poimane ce o mai fi..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Cristina, eu am mancar avocado in salata cobs (cu de toate prin ea), dar sincer mie nu mi se pare cine stie ce filosofie.

_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

http://ganduripentruana.blogspot.com/

Mergi la inceput

Pai stiu si eu Nela ce sa zic, macar sa incerc avocado asta, daca nu o fi bun, nu mai pap alta data!
La tine am citit eu ceva de crema caramel? Daca da, imi zici si mie te rog cum se face? Dar doar daca nu e vorba de crema de zahar ars, ca din aia nu imi place. As vrea sa ii fac sotului un tort caramel, dar sa nu fie cu crema de zahar ars.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Cristina de cele mai multe ori adoarme destul de repede la loc doar cu suzi (dar pt mine e oricum obositor, iti dai seama), insa o data sau de 2 ori pe noapte are crampe mari probabil si adoarme tare greu, atipeste, mai trage un partz, iar atipeste 2-3 minute....deci nu este problema de somn la ea, ci de crampe...de supt ii dau doar daca se trezeste pe la 3-4, pt ca am patit-o o data cand i-am dat mai des (ii dadusem la 4 si s-a trezit iar la 7 si am zis ca de foame) si a vomitat TOT pe mine, eram fleasca pana chiloti asa ca nu vreau sa-i dau nici sa suga daca nu e neaparat nevoie....

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Mai Cristina, ce sot de treaba! ce fain! spor la cumparaturi! sa nu fie prea aglomerat si sa te poti desfasura in voie!
mie inca nu-mi vine sa-mi cumpar nimic..cum stau mai tot timpul in casa!
ziceati de reduceri la TEX..cand incep?

Alex am vazut pozele oficiale! sunteti frumosi!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Nela, mi-am adus aminte ca m-ai intrebat ce am gatit ieri...uite asta http://www.retete-mancare.ro/retete-culinare-Piept_de_pui_la_cuptor-e0.html si o supica tot din piept de pui, cu iaurt si menta, reteta turceasca (sau tatreasca, habar n-am )

Alex, f frumoase pozele, Alessia e o buflica dulce tare

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput