Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *48*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

mai fetelor ce cuminti sunteti azi! ptiu ptiu ptiu sa nu va deochi! ce liniste...

selen ai cautat decoctul de plante de care-ti ziceam zilele trecute? ai incercat s-o pui si pe burtica sa doarma? poate se linisteste si doarme mai bine! nici nu stiu ce sa-ti mai zic ca ai putea face... masaj pe burtica, bicicleta etc...

Ioana de Carol Ioan Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

hello
va pup,intru mai tarziu ca acum ies cu baietii la plimbare

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Astept primavara...

_

"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

oops, Ioanna, cred ca am ratat mesajul tau. mii de scuze despre ce decoct era vorba?

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Neata si de la noi...asa in pranzul mare. Nuuu, nu m-am trezit acum dar abia ce am reusit sa ma asez si io pe scaun mai comod.

Ia sa vedem...

Iuliko Ti-a facut-o Bruce original!! Pentru ca l-ai cadorisit la 5 luni s-a gandit si el sa iti multumeasca in felul lui bebelusesc Nu-i asa ca e demential momentul?? Felicitari!
Auzi la ea, e mai cald..vreo -2 grade Plimbare placuta dragilor!

raluka ce bine te inteleg eu cu lesinul. Eu cand am auzit prima data MAMA spus constient, cu directie am fost atat de fericita, atat de euforica, putea sa se prabuseasca tot in jurul meu. O puneam sa spuna continuu: mama, mama, mama.

mada ohoo, Iri s-a zdravenit bine de tot! Si e si lungut! Bravo lui...inseamna ca-i prieste. Cat despre bunici...eu sa stii ca-s hoashca batrana si doar zambesc amar ca stiu cum este. Dar, parol ca nu se va indeparta Iri de tine. Eu ma uit la Andra. I se sufla-n din 4 directii ale bunicilor, 2 directii ale unchi+matusa, 1 directie strabunica si cat despre asta uneori mi-as dori sa stea la ei dar pentru ea ACASA e cel mai bine chiar daca eu mai stau cu gura pe ea, chiar daca tat-su o mai ignora. Rilex beibi, ce ai? Sa-ti zboare prostioarele astea din cap.
Cat despre faptul ca se amesteca in alimentatia bebelusului, ai putea sa fii vigilenta si sa le-o iei inainte FARA sa le dai impresia ca ii dai la o parte.
As scrie un roman la capitolul asta
Uite cum trebuie procedat. Iti faci meniul in cap'shor, cand te uiti la linkul trimis de Diana. Dimineata, la prima ora iei fraiele in maini. Cand vin ai tai sa ii dea biscuiti, le arati ce minune de cereale cu lapte ai pregatit tu puiului. Si le spui frumos ca n-are sens sa mai rada ei biscuitii si merisorul ca papa este deja gata. Azi un pic, maine inca un pic pana la un mom cand o sa vina ei si-o sa te intrebe: ce te-ai gandit sa-i facem azi lui Iri??
Nu vreau sa comentez ca si maica-mea ca provoca atunci cand era Andra mica sa-i fac lapte de vaca cu gris pe la 3 luni, ca asa mancau copiii odata
O sa-ti mai spun cate una-alta pe parcurs.
Important e ca tu sa te tii tare si sa le faci pe toate cu zambetul pe buze si fara sa te enervezi si fara sa le reprosezi altora ceva.
Hai te !

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

oops, Ioanna, cred ca am ratat mesajul tau. mii de scuze despre ce decoct era vorba?

eee, aici m-ai prins ca am uitat... nu poti intreba la plafar sau la farmacie? mie asa mi-a zis, ca este un ceva special pentru flatulenta la bebei! o sa ma interesez si eu si iti spun!

Ioana de Carol Ioan Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Dana iuhuuuu tot suna mai bine cuvantul spus de Ana decat
"letocoi" trantit de Alex

Selen am crezut ca mor de ras... deci Brucu tre sa spuna acuma "mama soacra"?

Andra multumesc mult

Diana multumesc mult . Abia astept pozele de la Botez .

Apropo, ma bag imediat la pozele lui Alex.

Cu scufundatul in cristelnita... la noi sunt doar doua Biserici unde boteaza asa. In rest e cum spune Diana, udat doar putin pe cap. Si cum eu voiam sa fac la catedrala asta in constructie (e subsolul acolo unde am fost noi) pentru ca acolo am facut si cununia, astia stiam ca sunt traditionali. In noiembrie l-am trimis pe Relu sa-i intrebe daca nu boteaza si doar asa, udati pe cap. Ca e mai simplu si pentru nase, ca nu trebuie sa schimbe scutece . Si merge barbatu' meu , sta vreo 3 ore seara la 8-9-10... si vine inapoi cu doua vesti: da, daca vrem noi, il Boteaza si doar asa, udat pe cap. Dar a doua veste era ca l-au convins sa il bage in cristelnita . Era ceva slujba acolo de exorcizare, si s-a speriat Relu de numa, ce voci scotea femeia aia. Si i-a spus preotul ca doar udat putin pe cap nu are cum sa fie ferit de rele. Biserica avea o camaruta incalzita pentru asa ceva, apa era calda, asa ca n-am avut cum sa-l intorc din hotarare. Mie imi era tare frica si pentru ca e tare sperios. Si cand il asez undeva, daca n-o fac foarte foarte incet se sperie. Daca imi ridic mana mai brusc se sperie. Cand plange daca nu-l tin in brate strans strans, urla si mai isteric cu mainile speriate prin aer, de parca l-as fi aruncat de la etaj. De aia imi era frica de trauma cu apa, de miscarile bruste ale preotului, de faptul ca eu n-am voie sa-l iau in brate sa-l consolez si ca o sa creada ca l-am abandonat...

No, am citit numai in diagonala aci. Cand va ajung din urma de la capitolul 42 voi citi fiecare post, ca sunt sigura ca am pierdut ceva interesant.

vik la multi ani si multa sanatate tie si printesei!!!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Mely bafta in continuare. Cat despre note.. sa stii ca daca e 5 sau 10 e cam tot aia ca la sfarsitul facultatii conteaza mediul in care !
Asa ca poti sa spui linistita despre cum au decurs lucrurile ca intelegem...si inca ce bine intelegem. Cand te citesc cum te pregatesti imi amintesc ce nopti si zile crunte mai aveam pe-atunci...si nici macar n-aveam copii.

La cat mai multe Lunite Vik mamica de mamaruta! Sa fitti amandoua sanatoase si sa aveti o viata frumoasa!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Danuta Ce frumos cum a spus Lugojana mea "Ma-ma". Ce conteaza daca e constient sau inconstient!!! E miracol, e extaz, e incantare!
Draga mea, ca sa ii fac poze lu' ficior trebuie sa fiu singura cu el acasa, dar sarmanu cum prinde ca e liniste, cum baga nanel si nu putem sa ne prezentam la apel numai cu ochii inchisi .
Iar daca e treaz...uite ce-i face sor'sa. Deci, de unde naiba sa scot eu poze de-alea frumoase si artistice ca la alte mamici??
Pupilici pentru dovlecica noastra preferata

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Alex foarte frumoase pozele! Printesa frumoasa si cuminteeeeee si costumatia deosebita!

Cristina despre avocado, da e fruct. Se mananca crud, bineinteles. E foarte gras, deci in salate se pune felii subtiri sau se freaca cu salata si nu mai e nevoie de ulei. E foarte sanatos. Eu il mancam si uns pe paine, ca untul. Ooooo, sau am acuma cumparat ca sa-mi fac guacamole . Si v-am dat mai demult o reteta super dietetica si sanatoasa de cea mai buna budinca de cioco mancata vreodata, facuta cu avocado. Ma bate gandul sa modific cumva reteta sa nu pun cacao, s-o pot papa acum.

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

dar sa nu-i uitam si pe ceilalti dovlecei sarbatoriti azi, in afara de Isabela. LA MULTE LUNITE SI MULTI ANI PAUL DANIEL, SONIA TEODORA SI MIRUNA!

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput