Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *48*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Ralukule mami, ce bine imi pare sa te mai vad!
mai mami, si asa au zis preotii ortodocsi? ca daca-l uda numai putin pe caput, nu este ferit de rele?! da-mi voie sa cred ca nu-i asa..nu de alta, dar greco catolicii procedeaza altcumva si nu vreau sa traiesc cu frica-n san ca Anuska nu este bine bagata, la caldurica, sub aripioara unui ingeras
te pup! bine ca a trecut! si pe mine m-au emotinat pozele cu tine..la biserica..tare mult!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Hello,

La multi ani Vik, sa fii sanatoasa si fericita!

Cristina, daaa, de la Genin cumparam si noi...este atat de buna!

Monique, multumim pentru reteta. O s-o incerc in we.

Azi am program de curatenie, mai stau un pic cu voi si ma apuc de treaba!

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Vaai, Raluk, cand ai zis de avocado ca este gras si merge in loc de ulei mi s-a cam taiat pofta de asa ceva! Daca ai timp, zi totusi reteta aia de budinca, daca zici ca-i asa de buna!
Liliac, ce fain ai scris de copiii tai! SI ce poze frumoase, super amintiri aveti voi cu blogurile astea! Se fac greu?

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Hai, mai, mie faza asta cu bagat copilul cu totul in cristelnita mi se pare o mare inventie. Pai nici Hristos cand s-a botezat nu s-a apucat sa faca nu'sh ce reprezentatii de inot. I-a turnat Botezatorul apa pe crestet in raul Iordanului. Si...se intelege ca a intrat cu picioarele ca doar nu era sa ia oborocul plin de apa si sa i-l toarne in cap pe uscat.
Eu cred ca de fapt este f importanta citirea in Casa Domnului a Sfintei Taine a Botezului si apoi simularea cu apa a ceea ce s-a intamplat acum 2000 de ani in urma...adica udarea crestetului cu apa sfintita.
Poate ca nu sunteti de acord cu mine si-mi trageti bataita dar eu asa vad lucrurile.

Asa ca, Danuta, stai linistita ca Ana noastra va avea un ingeras protector puternic dupa primirea Sfantului Botez in orice rit crestin.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Buna fetelor!
Hai ca am bagat si eu recuperari si v-am prins.Azi trebuia sa-l vada si doctora de familie si pana am mai stat la discutii,pana am mancat,uite cat s-a facut ceasul .
Iuliana multumim frumos,am scapat si n-am facut febra!.Brucu a zis mama?Nu pot decat sa-l pup pe baiat si sa o felicit pe mami care cred ca s-a topit cand l-a auzit.
Am vazut pozele cu Loris,foarte frumoase!
Monique ai pus poza aia cu caneloni sa mor eu de pofta?
Mada multumim .S-a facut rotofei,mor de drag sa-l pup pe bulanase si pe falcute.Si doctorii zic ca e si lungan,pai cu cine sa semene,ca eu am 1.78 m iar taicasu 1.85?!
Vik sa ai parte de numai bine.
La multi ani!
Ai fost tare cu zilele de nastere,mi-ai starnit curiozitatea si am luat calculatorul,sa vad cat inseamna...ca n-am invatat la scoala tabla inmultirii cu 12 .Pupam dulce si papusica Isabela pentru cele 4 lunisoare,multe inainte.
Alex am fazut si pozele cu papusica roz,foarte frumoase!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Botez (poze noi):
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana
super amintiri aveti voi cu blogurile astea! Se fac greu?

POZE

Da mai, mi-am activat super-inteligenta ca sa imi fac un cont si apoi sa-mi aleg o tema din cele cateva sute
Hai, mai, cris, cum sa se faca greu?? Da' tu crezi ca daca to'ashu Ilici a reusit, noi nu putem?
Daca ai vreun gand zi si-ti zic ce si cum...ca si eu acum descopar...

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Danuta Ce frumos cum a spus Lugojana mea "Ma-ma". Ce conteaza daca e constient sau inconstient!!! E miracol, e extaz, e incantare!
Draga mea, ca sa ii fac poze lu' ficior trebuie sa fiu singura cu el acasa, dar sarmanu cum prinde ca e liniste, cum baga nanel si nu putem sa ne prezentam la apel numai cu ochii inchisi .
Iar daca e treaz...uite ce-i face sor'sa. Deci, de unde naiba sa scot eu poze de-alea frumoase si artistice ca la alte mamici??
Pupilici pentru dovlecica noastra preferata

D'ale Andrei

Vremuri

vai ce poze frumoase!!! tu zici ca astea nu sunt artistice??!!! sunt extrem de artistice! cate dintre noi ne putem mandri cu asa ceva?!
imi place poza cand rade ficiorash..se vede ca-i place!

(mai Liliacule..cred ca trebuie sa devin mama a inca unui pui ca sa nu-mi tresara inima la chestii de genul asta..ma gandeam eu "ioi! ce-i face la bietul ficiorash! oare nu-l trage prea tare?!"..dovada ca nu: zambetul smecheresc al lui Raducu!)

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Si Liliana nu se dezice....ai super talent scriitoricesc.Am ras nu gluma.
Esti tare!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Botez (poze noi):
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx

Mergi la inceput

M-am uitat bineinteles inca odata pe pozele de la Alex de la botezul Alessiei. Dupa ce ca are o gogosica scumpa foc, dupa ce ca a avut 2 perechi de nasi tineri si frumosi, dupa ce ca mami si tati sunt atat de luminosi...au mai avut si-un de mi-a luat mintile

cris ia zi, mamis, te-a oprit ieri politia sau ba?? Ce mai face Emma cea cuminte? Andrei tot pe la bunici o frunzareste?? Hai te

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Liliana, cand am un pic de timp liber o sa vad ce si cum cu blogurile astea. Daca nu ma prind singura, o sa iti cer ajutorul.
Acum plange asta mica cum ma vede ca pun mana pe laptop. Cred ca deja il uraste. Vrea sa ii vorbesc nonstop!

POZE

Mergi la inceput