Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *48*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Mai Liliana lasa-l in pace pe slujitorul lui Doamne Doamne,ai innebunit?
Imi amintesc si eu ca l-am remarcat,total atipic,fara barba,parul in vant..aduce mai mult a poet .

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Botez (poze noi):
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Lialiana, despre care din cei trei popi vorbesti?

-------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26.09.2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui suede

Imi amintesc si eu ca l-am remarcat,total atipic,fara barba,parul in vant..aduce mai mult a poet .

Botez (poze noi):

Ahhhhaaaaa, v-am prins!!! Ma si gandeam ca nu va puteti referi la altul...e cel mai bland om din cate cunosc si e un om de toata isprava, tare m-am buurat ca nu i-a lasat pe ceilalti 2 sa o boteze. App, in ciuda aparentelor, e om batran, cu 3 fete mari, maritate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Vaaaai, Danuto tu ai vazut ca rade?? Halal fotograf sunt si eu. Urla mititelu' de-i sarea gelul din pampers. Si mie-mi tresalta inima cand stiu ca-s amandoi dar incerc sa ma educ
Suede mamis, talent n-am iar umorul ma tine pe picioare ca altfel va ceream sa ma mai vizitati scurt din cand in cand pe la nebuni, asta cand aveati si voi timp...
cris pai lasa draga noastra laptopul...fa-i enterteinment frumoasei Emma ca noi o asteptam sa faca nani si sa vii sa ne mai spui ce si cum mesteresti pe la bucatarie. Azi (maine) vrem sa stim cu ce te-a cadorisit sotul Moama ce sot simpatic ai. Al meu pufneste si daca ma aude ca-mi cumpar tampoane.este fff strans la punga si de-aia il las pe el sa administreze banii ca daca intrape mana mea se-alege praful si mancam vopseaua de pe usi

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Citat:
citat din mesajul lui suede

Botez (poze noi):

Ahhhhaaaaa, v-am prins!!! Ma si gandeam ca nu va puteti referi la altul...e cel mai bland om din cate cunosc si e un om de toata isprava, tare m-am buurat ca nu i-a lasat pe ceilalti 2 sa o boteze. App, in ciuda aparentelor, e om batran, cu 3 fete mari, maritate.

Draga mea, eu am facut o remarca in sensul bun! Tocmai ca e un pic atipic l-am remarcat si se vede ca este bland...dar na, si io-s muritoare, ce sa-mi fac?!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Vaaaai, Danuto tu ai vazut ca rade?? Halal fotograf sunt si eu. Urla mititelu' de-i sarea gelul din pampers. Si mie-mi tresalta inima cand stiu ca-s amandoi dar incerc sa ma educ
Suede mamis, talent n-am iar umorul ma tine pe picioare ca altfel va ceream sa ma mai vizitati scurt din cand in cand pe la nebuni, asta cand aveati si voi timp...
cris pai lasa draga noastra laptopul...fa-i enterteinment frumoasei Emma ca noi o asteptam sa faca nani si sa vii sa ne mai spui ce si cum mesteresti pe la bucatarie. Azi (maine) vrem sa stim cu ce te-a cadorisit sotul Moama ce sot simpatic ai. Al meu pufneste si daca ma aude ca-mi cumpar tampoane.este fff strans la punga si de-aia il las pe el sa administreze banii ca daca intrape mana mea se-alege praful si mancam vopseaua de pe usi

D'ale Andrei

Vremuri

rad pentru faza cu vopseaua..

mai, mie asa mi s-a parut..in poza 2, aceea in care ficiorash este cu gura larg deschisa si Andra serioasa; eu ziceam ca rade Raducu cu gura pana la urechi, dar daca zici tu..m-am mai uitat o data..mdaa.ar putea fi si un inceput de plans;

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Liliac la ce-ti trebuie mami poze artistice cand ai asemenea comori acasa?? mie astea imi plac mai mult, zau, sunt mai ..altfel, in sensul bun

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

LA MULTI ANI VIK sa fi sanatoasa,fericita si implinita alaturi de mamaruta si de sot
LILIAC ,imi plac ideile tale de mor acum ramane sa vad cum sa le pun in aplicare
DANA si tu ai fost o draguta cum mi-ai explicat de dorul de mama ta
Tot ce imi spuneti voi pare asa de simplu de facut dar cand ma gandesc sa le pun in aplicare stiu ce ma asteapta,eu sunt o draguta si incerc sa le zic totul subtil dar n-am cu cine(mama).Acum sa-mi recunosc si vina ca doar nu oi fi eu fecioara Maria...eu ma culc si destul de tarziu si cand ma trezesc e deja 12,de ex azi mama deja ii pregatise supita,binenteles ca m-am trezit din pat si fara sa ma spal pe fata,dinti m-am dus si i-am dat eu sa pape.Cert e un lucru,trebuie sa-mi schimb programul si sa fac totul inaintea lor,cu toate ca uneori mie imposibil ca eu fac cumparaturile,eu curat si eu platit plati dar astept cu nerabdare momentul in care el sta in fundulet si sa o trimit pe mama acs
In alta ordine de idei,va admir tare mult pe cele care aveti bloguri.aseara l-am citit pe al Sabinei si acum am citit o parte din al Lilianei ,imi place tare mult ideea si e ceva ce va ramane o viata
CRISTINA mie una nu mi-a placut avocado,cred ca nu am mancat ceva mai scarbos in viata mea,am incercat asa crud sa vad si eu cum e...dar am inteles ca poti sa-l faci si salata,incearca poate tie iti place
RALUK catedrala e in Baia Mare???Oare ti-am zis ca acum vreun an stiam toate stradutele din Baia Mare?eu sunt indragostita de orasul ala si de tot ce e in jurul luimai putin drumul spre Satu Mare
RALUCA spor la curatenie,imediat ma bag si eu sa calc niste hainute
Sunt pe aici

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Selen saru'mana ca ne-ai adus aminte de restul dovleceilor aniversati astazi
sa creasca toti mari si frumosi!
ce draguta ai fost cu faptul ca Brucu trebuie sa spuna al doilea cuvant "mama-soacra"

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Alex n-am zis nimic de rau,il admiram doar .
Liliana foarte bine,imi plac oamenii veseli si optimisti.
Optimista si vesela sunt si eu,dar pentru ca sa-i faci pe altii sa rada iti trebuie talent.Si de data asta tu ai,eu nu ..

Botez (poze noi):

Mergi la inceput