Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *48*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Mai fetelor, stiu ca nu ati spus nimic de rau, doar ca l-ati observat, dar ma bagasem si eu in discutie cu voi!

-------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Madalina inca una din putzul gandirii mele: Nu-i cere altuia sa se schimbe dupa placul tau ci incepe intotdeauna cu tine. Eu te inteleg ca deja ti-ai format un ritual zilnic dar daca vrei sa se intample altceva incepe cu tine chiar daca iti place sau nu. Sa nu o iei ca pe un repros ci ca un sfat, te rog. Ai sa vezi ca incetul cu incetul o sa se aseze lucrurile dupa bunul tau plac si nu dupa al altora. Mult succes! Iti tin pumnii sa reusesti in tot ceea ce-ti propui.

suede tu esti tare draguta...si eu nu imi propun sa fac pe nimeni sa zambeasca ci pur si simplu aici, cu voi, ma simt in pijamale si-n papuci de casa asa ca nu-mi pot trage moaca de orator de la tribuna oficiala. Cred ca tine de confortul care-l am nicidecum de talent.
Am mai spus odata ca uneori ma simt ca un si patesc cum patea Mangulica cu caciula ei cu canafiori... dar nu pot lasa nasu jos, sa-mi strang catrafusele ca-mi sunteti atat de dragi

Alex ce bagat in discutie? Am senzatia ca mai ai vreun As in maneca. Hai, scoate-l, da-ne pe spate!

Selenica Sar'mana Ma simt ca tine-n treningul de ocazie Ce mai face dulcineea noastra...in afara faptului ca te necajeste noaptea?? Chiar asa, ai incercat sa o iei langa tine?

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Cuscra poza 2?? Hmmm, inseamna ca iar nu se vede aia in care Radulescu e pregatit de petrecere cu colier pe cap si cercei la ureche...

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Mely bafta in continuare. Cat despre note.. sa stii ca daca e 5 sau 10 e cam tot aia ca la sfarsitul facultatii conteaza mediul in care !
Asa ca poti sa spui linistita despre cum au decurs lucrurile ca intelegem...si inca ce bine intelegem. Cand te citesc cum te pregatesti imi amintesc ce nopti si zile crunte mai aveam pe-atunci...si nici macar n-aveam copii.

La cat mai multe Lunite Vik mamica de mamaruta! Sa fitti amandoua sanatoase si sa aveti o viata frumoasa!

D'ale Andrei

Vremuri

N-am stat mult pe afara ca mi s-a kkcit juniorul

Liliacule,pai e exact pe dos,si eu ma mir de nota mare am luat..8,5 (e muuult peste asteptarile mele)

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Astept primavara...

_

"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

LILIANA ,si repros daca ar fi fost nu m-as fi suparat in ceva ce ai dreptate,eu sunt genul de om care imi asum greselile si stiu clar unde gresesc dar am o problema ca nu stiu sa-mi impun punctul de vedere
LUTO,intrebai acum vreo doua zile de zodia rac-barbat,hei draga mea esti o norocoasa ca ai un barbat langa tine in zodia asta,asa e tata,familist,bucatar,pescar,fara datorii,persoana care rar se descarca(prefera sa tina in el) si muncitor
MONICA tu esti pesti,ca mama(nu mi-o lua in nume de rau),este o zodie buna doar ca mama uneori exagereaza si vb fara sa gandeasca,in schimb a fost o femeie care i-a placut sa aiba de toate indiferent cate sacrifici a trebuit sa faca,ne-a iubit exagerat si probabil d-aia a gresit din punctul nostru de vedere si ea ca si tine a reusit sa treaca peste pierderea unui copil care avea 11 ani,asa ca mami pentru mine esti un exemplu si te admir

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

nu cuscra, ca vazui si poza cand Raducul nostru se pregatea de chef..ca un pasa! cu colierul pe cap!

tare fain le zici mai, tu cuscra pe toate..sfaturile pentru Mada si altele..

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Mely Bravo!!! Si la cat mai multe si la mai mari!!! E o nota muncita, oricum. Numai noi cate stim despre cum se doarme cu capul pe birou si eventual cu-n picior pe leganush (n-ai zis-o tu..dar asa-mi inchipui eu )

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Da,tot uitam sa zic,si eu v-am citit blogurile intr-adevar,scrieti foarte foarte frumos.
Le-am salvat la bookmarks si le urmaresc [floare]
Eu una n-as putea sa-mi astern atat de potrivit si de frumos cuvintele...tocmai de-aia,in momentul de fata mai scriu despre baieti intr-un jurnal (eu il vad mult mai intim decat un blog)
Tin minte ca tineam jurnale si cand eram mica..si le ascundeam pe sub saltele sau printre haine,de frica sa nu le citeasca mama (si sa afle ca m-am "indragostit" si eu de un baiat ) si ca fraiera,dupa cativa ani de pastrat,le reciteam si mi se pareau atat de copilaresti incat le ardeam (Doamne,ce batuta in cap eram)
Acum as da orice sa mai citesc randurile alea...

Astept primavara...

_

"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau

Mergi la inceput

La multi ani puiutilor sarbatoriti azisa creasca mari si sanatosi

Danuta,am obs ce descriere frumoasa ti-ai tras

Liliacule,multumesc frumos.Sunt convinsa ca peste ani o sa-mi amintesc cu drag de sesiuni si de sacrificiile pe care le faceam ca sa iau examenele...
Am si eu niste poze noi cu piticii,imediat le incarc

Astept primavara...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

moaaaama.. spala omu' 3 vase, 15 mere mai strange unpic prin casa si voi scrieti 2 pagini... pffff!

juniorul meu da semne de trezie asa ca ma pregatesc de fastfooding si apoi de sofer de carucior! pupez!

Ioana de Carol Ioan Pataniile noastre

Mergi la inceput