Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *48*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Ieri nu m-a oprit politia, insa am evitat cel putin 3 ciocniri. AM eu o mare problema cu trecutul de pe o banda pe alta. Nu reusesc nici cum sa estimez daca am timp sa ma bag, asa ca de multe ori incep procedura, mi se pare ca nu am timp, revin brusc pe banda inititala si aia din spate ma claxoneaza indeluuung!!!! Pe buna dreptate, dealtfel! Sa face anul de cand am carnet si eu tot ca naiba conduc. Mie mi-a zis si instructorul ca nu am "simtul condusului".
Si ca ma intreba Liliana de Andrei, am si eu o mare suparare. L-am lasat la mama de doua saptamani. La inceput vorbea cu mine la telefon tot timpul, imi povestea (pe limba lui, ca inca nu vorbeste integral pe intelesul nostru) vrute si nevrute. De cateva zile refuza sa mai vorbeasca cu mine. Eu banuiesc ca s-a suparat ca l-am lasat asa mult timp acolo. Mergem duminica sa-l luam, dar mi se rupe sufletul de ce o fi in inimioara lui. Si nici nu poate sa imi spuna ce "il doare". Acolo sigur ii place, se distreaza tare de tot cu parintii si sora mea, dar probabil ca nu intelege de ce nu mai vin odata mami si tati si bebe la el. Sau o fi gelos ca noi am ramas cu bebele acasa si pe el l-am dat!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1
Pai nici Hristos cand s-a botezat nu s-a apucat sa faca nu'sh ce reprezentatii de inot. I-a turnat Botezatorul apa pe crestet in raul Iordanului. Si...se intelege ca a intrat cu picioarele ca doar nu era sa ia oborocul plin de apa si sa i-l toarne in cap pe uscat.

Liliana, mami, esti o figura.

_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

http://ganduripentruana.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Mada pai te astept in vizita

Liliana cu pruncul la san eu tot dau refreshuri da nu mi se incarca pozele de pe blog. Mai incerc. Ca sa nu-ti spun ca mi-e ciuda ca nu apuc sa citesc ca lumea si pe blog si aci tot ce spui, uite ca ma sparg de ras la faza cu gelul din pampers .

Ma simt mai rau ca la scoala ca nu va citesc in totalitate, doar pe sarite, pentru ca la scoala nu imi erau dragi profesorii

Cu Botezul sunt cu totul de acord cu voi. Da ce, eu am fost botezata in cristelnita? Da de unde, udata doar pe cap. V-am spus ca aici astia cu oala sunt exceptia, poate din cauza zonei si a influentelor catolice de pe vremuri. Si nu umbla lumea posedata pe strada . Da daca Relu a vrut asta, si el e cam impotriva popilor, nu puteam sa incep eu sa-i explic, mi-a parut intr-un fel bine ca crede ceva legat de religie si Biserica.

Acum mi-a facut primul kk saptamana asta, asa ca eu cred ca asta al meu a auzit ca e criza si vrea sa faca economie de pampersi. Eu tot ii spun ca si asa il schimb de pipi inainte de fiecare masa, ar putea sa-mi dea un cadou mai generos , dar vad ca nu intelege...

Sper din tot sufletul sa va ajung luna asta, ca asa nu-mi place, ba citesc aici, ba in urma cu 6 capitole. Si nici acolo nu mai pot raspunde, nici aici nu citesc tot, doar o postare, doua, de pe o pagina...

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina84

LUTO,intrebai acum vreo doua zile de zodia rac-barbat,hei draga mea esti o norocoasa ca ai un barbat langa tine in zodia asta,asa e tata,familist,bucatar,pescar,fara datorii,persoana care rar se descarca(prefera sa tina in el) si muncitor

Ma intrebai si tu zilele trecute si DA, ratele sunt luminoase ...sunt primite cadou de la bunici din Romania
Esti o simpatica

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Ioana ce-mi place asta cu "fastfooding"-ul Speram sa se considere ca-i BIO si sa nu se puna taxa si pe-asa ceva Si vezi daca esti harnica ce ti se-ntampla?? Eu de-aia le las sa zaca in chiuveta pana fac 3 flotari si 2 genuflexiuni...pe forum

cris nu mai plange, mamis. Ai sa vezi ca Andrei va fi foarte fericit cand o sa va duceti la el. Aveti de gand sa-l luati acasa? Atunci...iti tin pumnii sa nu fie ca la noi. i chiar de-o fi...noi suntem aici sa ne batem usurel pe umar si sa ne consolam ca...o sa fie SI bine.
Cat despre ...Doamneeee, daca v-as spune ca eu am permis de vreo 2-3 ani, cred, dar nici nu stiu pe unde este?? Ca daca e sa conduc stie sotulache de el...iar eu am pana acum vreo 500km parcursi doar noaptea cand semafoarele sunt intermitente si lumea face nanel. Sunt un Schumacher al soselelor deci, ferea!
Hai ca intr-un an o sa devii experta ca macar tu conduci zilnic .

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

hello girlies !
nu am citit din urma, sunt pe mare fuga dar am intrat sa va arat o poza dragutza ..mie-mi place la nebunie
am facut si noi 4 lunitze ieri, azi a venit pediatra si mi-a lasat o tona de pitici..intru mai tarziu si detaliez
va pupik

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

UKA ce scumpa e CARINA ,imi plac tare mult hainutele de la disney.

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Pai stiu si eu Nela ce sa zic, macar sa incerc avocado asta, daca nu o fi bun, nu mai pap alta data!
La tine am citit eu ceva de crema caramel? Daca da, imi zici si mie te rog cum se face? Dar doar daca nu e vorba de crema de zahar ars, ca din aia nu imi place. As vrea sa ii fac sotului un tort caramel, dar sa nu fie cu crema de zahar ars.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

La mine, Cristina, la mine ai citit cu crema aceea de caramel dar te rog sa ma ierti daca ti-am dat impresia ca sunt vreo mare cofetareasa.. eu crema aceea cu caramel am facut-o tac pac cu prafuri din comert.

_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

http://ganduripentruana.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Cristina eu iau des avocado, noua ne place mult. Il mancam la apertiv il tai feliute si pun peste el lamaie. Il folossc si la sushi. Se face si o crema foarte buna, guacamole care se mananca cu paine sau tortillia. Cand il cumperi sa fie putin moale cand il apesi, daca este tare inseamna ca nu este copt. Iti dai seama ca daca Titus nu mananca carne eu am incercat toate legumele si fructele posibile care se gasesc pe la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Liliac sincer...nu vreau s-o iau cu mine in pat....nu ca n-as vrea-o langa mine, dara daca tot si-a facut bunul obicei de a dormi la ea in patut, n-as vrea s-o derutez acum si sa stric "armonia"

Mihaela multumesc de intrebare, eu n-am ajuns la dentist, de-abia marti, dar se pare ca maseaua mea nu mai are nerv, ca nu ma doare...decat cand mananc si mai ating acolo cu maselele de jos simt o presiune la nivelul radacinii....singura problema e ca ma doare maxilarul ca mananca doar pe o parte....

Uka dar n-o strangea palaria aia?? tare scumpa pitica, si mie imi plac hainutele de la disney....
ce pediatru ziceai tu ca ai??

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput