Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *48*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Pai stiu si eu Nela ce sa zic, macar sa incerc avocado asta, daca nu o fi bun, nu mai pap alta data!
La tine am citit eu ceva de crema caramel? Daca da, imi zici si mie te rog cum se face? Dar doar daca nu e vorba de crema de zahar ars, ca din aia nu imi place. As vrea sa ii fac sotului un tort caramel, dar sa nu fie cu crema de zahar ars.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

La mine, Cristina, la mine ai citit cu crema aceea de caramel dar te rog sa ma ierti daca ti-am dat impresia ca sunt vreo mare cofetareasa.. eu crema aceea cu caramel am facut-o tac pac cu prafuri din comert.

_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

http://ganduripentruana.blogspot.com/

Vai, Nela, la asta nu m-as fi gandit!
Da' sa stii ca nu e o idee rea, asa, pentru impresionat sotul cu talentele mele culinare. Noi am mancat un tort de la Tip Top cu crema caramel, fooooarte bun la gust, si acum imi dau seama ca zicea Monica ca toate prajiturile de acolo sunt facute din prafuri. Bune rau la gust prafurile astea, ce sa zic!
Monique, eu tare nehotarata mai sunt, ma facusera fetele sa renunt la avocado, dar acum cind te-am auzit pe tine m-am razgandit. Imi cumpar, macar sa-mi iau gandul de la el.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Uka ce scumpa-i Carina si ce privire de invingatoare are cu palaria pe cap.
La multe lunite pentru ieri!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Botez (poze noi):
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Uka, dulce tare Carina ta! Mai, da' ce imaginatie ai! Foarte reusite toate pozele tale!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Fetelor, voi stiti daca este posibil ca niste poze care le am pe film sa le transfer in format digital? Oare exista un laborator care face asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

uka Carina e tare eleganta cu pålåria aia care ii vine perfect..Mami imi plac ideile tale de mor..Hai ia alungat-i oleak piticii si zi-ne si noua ce a spus pediatra..

Liliac imi faci diminetile cand intri pe aici si bagi cate un post, doua de ma cutremur de ras..

Selene si noi avem aceleasi probleme cu parturile noaptea..si sunt exact la aceleasi ore..dar eu il iau cu mine in pat ca ma doare taare spatele så stau aplecata deasupra patutului..

Noi am ajuns de la promenadå..a fost super..inca avem zåpada mare si frumoaså..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monique02

Fetelor, voi stiti daca este posibil ca niste poze care le am pe film sa le transfer in format digital? Oare exista un laborator care face asa ceva?

Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09)

da, se poate sigur, cred ca la orice laborator....am facut eu treaba asta prin 2007, la un laborator oarecare de prin Ct

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Hello!
La multi ani Vik_cj si mamarutzei
Alex, ce fetita cu bolfici Ati avut 2 perechi de nasi? Ce-mi plac pozele in care o scoate preotul din cristelnita Are o fatuca foarte nostima. Iar rochita e superba!!!

eU ASEARA I-AM FACUT BAITA SINGURA lui Loris, si am mai slabit 2 kg
Iar cu trezitul noaptea continua sa ma zapaceasca!!
Luto, si al meu tipa, chiar ii place sa isi auda vocea (si mie la fel)

Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Monique eu stiu ca exista posibilitatea de a transforma o poza facuta pe film, intr-una in format digital..intreaba la un laborator foto, sigur te pot ajuta, macar cu un sfat;

Am vorbit cu Andre la telefon..va saluta, va pupa cu drag si ii este dor de gasca noastra;
urmeaza sa ne intalnim cu ea si Chiara saptamana viitoare

Monique..acum zice grig ca cel mai simplu ar fi cu scanarea unei poze sau ca exista un scanner special, mai finut, care scaneaza pelicula foto;

pupici pentru Carina cea draguta si eleganta

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Va multumesc pentru aprecierile la adresa lui Loris, si nu numai
Apropo de shopping, nici eu nu mi-am mai luat haine, in afara de cele de gravida, pe motivul ca sper sa slabesc, sa ajung la greutatea initiala. Dar m-am si hotarat sa-mi schimb stilul, sa ma trec pe fuste, tocuri, haine mai elegante. (ca sa am stabilitate cand il scot pe Loris din groapa cu nisip )
Si al meu zicea aaaaammmmm---maaaaaaaaa. Sotul deja rade de mine, zice:"Vezi ca te-a strigat!"
Felicitari Iulik pentru primul mama

Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Multumim !
Selen, o am pe dna Munteanu, ff buna din cate stiu.

Pai din prima mi-a zis ca nu-i plac costitele ei, ca sun "evazate" si are si un sant sub ele (eu nu observasem nimic) ..Mi-a marit doza de Vigantol la 5 picaturi si tb sa-i dau si 5ml calciu timp de 10 zile ... Peste o luna o sa ne zica sigur daca e rahitism sau nu.. Nu-mi vine sa cred ca e posibil...Sunt tare suparata de cand a plecat..Sper sa fie bine, o sa studiez problema..

Despre diversificare: la 5 luni incepem cu suc de mere, cate 1 linguritza, a doua zi 2, apoi dupa 10 zile mar ras...Apoi la 6 luni supica legume.

Despre zonele cu pielea uscata: a zis ca o spalam prea des (!) si sa mai sarim cate o baie la 2-3 zile...

In rest, 66cm, 6,6 kg , toate ok' A mai zis sa o perii pe cap si ii va creste parul, nu are sens sa o tundem 0.

Va pupam, plecam la shopping (ne scoate tati sa ne treaca supararea)

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput