Gravidutze si mamici de Cluj- 149
Raspunsuri - Pagina 10
ALEX29 spune:
MELI draga ai 10 saptamani deja???felicitari
ati reusit sa faceti poze?ma bucur ca v ati distrat ...tare dor imi este si mie de o iesire ...mai lunga ![]()
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls
anca.b spune:
Salut!
Meli, bine ai revenit!
Kitzy,
nu am cuvinte!
Anca, Alba ca Zapada e duminica, 24 ianuarie. sunt doua spectacole, unul de la 11, celalalt de la 12.30. biletul e 7 lei si pt adulti si pt copii. de luat inainte nu stiu daca se poate, ca nu e cu locuri. daca ajungi cu 10-15 min inainte eu zic ca e ok si gasesti bilet.
pupicei tuturor!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
dulcineea_cj spune:
Buna seara,fetelor !
Gabi vad ca facem concurs
cine naste prima 
mi-e si rusine sa spun de ce nu m-am dus la medic Sotul meu trebuia sa ia salariul pe 14 si nu a luat Eu nu am luat nici azi banii pt prenatal Nu stiu cand o sa-i iau Stam f prost la capitolul bani si eu tb sa nasc de pe o zi pe alta Si azi am crezut ca o sa ia salariul ...si nimic Si eu ca o rasfatata toata ziua am poftit prajitura Si cand mi-a zis ca nu a luat banii m-am apucat de plans Ca un copil Nu am vrut sa scriu asta dar asta e adevarul si nu vreau sa fiu judecata aiurea
39+
Andrei Sorin
dulcineea_cj spune:
bineinteles ca multe vor zice ca nu-mi trebuie bani sa merg la dr Pai asta nu am de unde sa stiu Si ca sa merg pana acolo imi trebuie un bilet si nu am In fine Cred ca nu are rost sa spun mai multe
ma rog sa fie totul bine si trebuie sa fiu optimista ca altfel o iau razna
39+
Andrei Sorin
Gabriela77 spune:
Dulcineea draga, in niciun caz nu suntem aici ca sa judecam pe nimeni! 
Acum esti si mai sensibila, stiu ca sunt in aceeasi situatie, si mie mi se pare ca sotul nu ma intelege si sprijina indeajuns...
Lasa, nu iti face griji ca nu ai ajuns la spital, doctorul probabil a si uitat ca te-a chemat
, uite ca sa te fac sa zambesti, ca te simt tare amarata, azi m-am intalnit cu dr Muresan la clinica si mi-a zambit, m-a intrebat cum ma simt si mi-a zis ca ne vedem peste o saptamana
, avea el un deja vu cu mine gravida, pacienta a lui, doar ca imaginea data de acum 2 ani![]()
Important e ca tu si bebelusul sa fiti bine, si cu siguranta sunteti!Instinctul tau nu te insala! Iar cu banii pt doctori, nu te mai stresa, in fond nu suntem obligati la genul asta de prestatii, dai cat ai ai si cat poti.Daca vrei!
Te imbratisez si sa nu uiti ca suntem aici pt a ne sprijini, in niciun caz pt a ne judeca
!
Deci lansam concursul, cine vine primul: Andrei sau Sofi?
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia
39 +
Sa vii cand stii tu, puiule!
dulcineea_cj spune:
Ce draguta esti,Gabi Multumesc !
lansam concursul
eu tot zic ca Andrei nu vrea inca sa vina
39+
Andrei Sorin
Ioana13 spune:
Gabi, ce tare e Muresan! Are el ceva premonitii! Mie mi-a zis cu o saptamina inainte ca nasc in ziua in care am nascut... poate va fi de garda cind nasti.
Dulcineea, sa nu dai nici un ban la dr, daca nu te dau afara din casa! Eu i-am dat dupa eveniment, pt ca am sintit ca au meritat, nu pentru ca mi-ar fi facut vreun apropo. (nu ma dadeam afara din casa, dar ne intrasera salariile, erau alte vremuri
)..
Acum, mi-a luat Gabi vb din gura, esti mult mai sensibila si te necajesti din orice... asa ca gindeste-te ca e important sa fii linistita in perioada asta, lasa-le incolo de plicuri.
De praji trebuia sa spui cuiva sa iti faca
No, sa vedem, cind e startul si care e primul la plecare si care la sosire!
Meli, bine ai revenit pe meleagurile patriei! Esti super cu sporturile si burtica!
noapte buna
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
mami_alexia spune:
Buna seara!
Gabi, si eu sunt curioasa cine vine primul!
Dulcineea, subscriu la ce au zis fetele, esti sensibila acum , vor trece toate. Cat despre dat...cred ca iti faci prea multe probleme. Cand am nascut eu, zau, ca nu aveam bani de impartit, de-abia incepeam sa fim pe picioarele noastre. Si totusi am dat, putin (cred ca au fost maxim 400 lei in total), la cine am crezut de cuviinta. In sensul ca au fost extrem de draguti cu mine, mi-au oferit o atentie deosebita fiindca li se parea interesant (eram foarte tanara
) si atunci mi-a fost rusine sa nu le fi dat nimic. (dar daca nu as fi avut, nu as fi dat..e simplu)
Ramo, 
Va pup, o seara frumoasa!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!
dulcineea_cj spune:
multumesc de incurajari,fetelor !
e criza,ce pot sa mai zic?
e adevarat ca sunt f sensibila acum Plang din orice Si simt ca nu ma mai incape pielea mea asa sunt de umflata![]()
o sa scapam si noi cumva Ne ajuta DD
39+
Andrei Sorin
dariandra spune:
DULCINEEA - Special am cateva cuvinte pentru tine.Nu-ti fa probleme si gandeste-te numai la tine si la copilasul tau.Te inteleg perfect, si noi ne descurcam mai greu in aceasta perioada de criza, dar important este sa ne gandim la sufletul nostru si la cei dragi noua.Fiecare dintre noi isi permite mai mult sau mai putin, dar asta nu ne indreptateste sa ne judecam reciproc, ba dimpotriva sa ne ajutam intre noi, macar verbal daca altfel nu reusim.
Cat despre banii dati in spital, am dat dupa nastere 400 lei medicului pentru ca i-a meritat in totalitate iar daca mi-as fi permis as fi dat chiar mai mult, tinand cont ca nu am fost in timpul sarcinii decat la policlinica (in afara testelor si a ecografiei 3D pe care mi-am facut-o optional) si moasei 150 lei.In rest am considerat ca pot sa-mi port singura de grija si in afara unui pachet de cafea dat unei infirmiere foarte dragute, nu am dat nimic.
Suntem alaturi de tine si de scumpa noastra GABI - sa aveti o nastere usoara si copilasi minunati si sanatosi.