Gravidutze si mamici de Cluj- 149
Raspunsuri - Pagina 9
kitzy spune:
Dulcineea da-mi nr tau de telefon pe PM si o sa-ti dau bip sa ai nr meu si cand nasti da rapid un sms sa le anunt pe fete, ok?
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008) &
5+
antoni spune:
salutre si de la noi1
am ajuns aseara casa, rupti ca am facut dintr-o tura drumul spre casa, mai mult sotul, ca eu am stat doar langa el, nu m-a lsat sa conduc. fost tare frumos, pana acum mi-a placut cel mi mult in italia,si ca si peisaj si ca si partii, si ca oameni, prezentare,tot.m-am dat cu placa in fiecare zi, fara sa-mi fie rau sau sa ma doara burta, mai cu greu imi legam butii pe placa de la burti care-si face putin deja prezenta,hihi.acum azi, mi-a fost toata zia rau, culme ca acolo n-am avut nimic, cred ca e depresia de dupa concediu,hihi.
Raluca-ce vad? doua liniute/sa fie intr-un ceas bun, felicitari mami!
Alex-vad ca ai o bucatareasa buuuna, hihi, e o dulcica!
Gaby-Ana nu vrea sa vina, ii place la caldurica,hihi.s ne anunti cand scoatem majoretele!
Anca-mersi de intrebare, sunt mai bine, sper s-o tinem tot asa
Co-ce nasol cu fetita cu gripa porcina, ce mai stii de ea?
ma mai pun pe citit ca vad ca ati avut spor, nu gluma.sa aveti o seara faina!
Meli
10+ si
Timea-Larisa (08.07.2007)
kitzy spune:
Meli multumesc, dar....nu stiu daca e cazul de felicitari....azi mi-am repetat un sure check si a doua linie a iesit mai pala ca prima, cred ca maine o sa aflu ce-i cu sarcina asta, dar am impresia ca n-o sa fie nimic si atat imi doresc numai ca daca nu e sa fie, macar sa se duca singura si nu prin chiuretaj, mi atat de frica 
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008) &
5+
soanso spune:
poftiti la o cafeluta...
fetelor m-am vaccinat saptamana trecuta(si Sory), a venit la noi seful de la smurd care a zis sa ne vaccinam, asist. sefa de la ATI avea internati pe terapie intensiva 9 cazuri dintre care 2 medici(unul de 42 ani foarte grav), prietena mea a auzit de decesul unui tip de 39 ani perfect sanatos asa ca am coborat 3 etaje si m-am vaccinat( nu am avut nici o reactie adversa, doar m-a durut mana putin).
poate a fost un impuls de moment, dar avand in vedere locul de munca al meu si al sotului am considerat ca este mai bine asa, plus ca eram tot timpul cu gandul ca Sorana nu are nici un fel de protectie si asta mi-a zis d-rita de la epidemiologie ca sa-l fac cu atat mai mult ca am copil mic acasa.cert este ca nimeni dintre cei vaccinati nu sau imbolnavit.
Cristina La multi ani ,multa fericire, bucurii si tot ce-ti doresti sa ti se implineasca!.
anca...sapt viitoare(de la ce ora in ce zi?) este Alba -ca -Zapada? cat este biletul pt copil+adult? se pot cumpara bilete din timp/ no te-am zapacit cu intrebarile...
Dulcineea,scie numarul tau de telefon pe PM uneia dintre noi, sa ne poti trimite mesaj .
Gaby, ce faci tot 2 in 1 ? cu cati ne n scii numele Ana? ca ma vazut ambele variante?
ALEX29 spune:
sal
Ati vazut ce bucatareasa buna are mami nu ?![]()
IOANA spre marea mea surprindere Tiadris este f cuminte la teatru
daca ai timp du te cu Sara sau trimite l pe tati 
DIANA sper din toata inima sa fie totul ok 
DULCINEEA telef meu 0749210852
ANCA cred ca asa scump era Stefan ,saracutu de el 
mai stau putin si ma duc dupa Tiadris la gradi,sper ca a fost cuminte la teatru![]()
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls
OanaAlina spune:
ALEX - ce bucatareasa are mami! si papacioasa in mod evident. te invidiez in tacere ca Tiadris papa asa de bine!
eu stiu ce inseamna sa ii faci trei feluri de mancare si sa nu vrea nici unul!
ufff!
Oana si printesa inimilor noastre
Maria-Teodora (30.10.2007)
eladea2005 spune:
helau!
nimic nou? Gabi, Dulcineea???asteptam vesti!!!!!!!!!
Raluca, iti tin pumnii...sper sa dea Domnul sa fie bine...stiu ce simti...
mare, mare...
eu azi de dimi am fost la Gine 1, rasuflu usurata, am facut TT-ul, a iesit ok...si surprise...cica e tot cu putzulica...
deci...ma simt...cum sa zic....usurata si relaxata...
e un deja-vu...![]()
va pup!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
15+
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
kitzy spune:
Rezultat beta in scadere, maine ma duc la clinica la dr sa mai vada o data saculetul si sa vedem ce facem mai departe, se poate elimina singur sau nu. O sa mai intru cand aflu ceva concret.
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008) &
5+
Gabriela77 spune:
KItzy

Andreea, felicitari pt putulica mica!
Alex, ne omori cu mancacioasa mica! I-am aratat si Sarei ca poate o inspira!
Noi suntem de groaza cu mancatul!
Dulcineea, sigur ca instinctul tau e cel mai bun, si, cu siguranta bb e bine, insa nu vad cu ce strica o monitorizare sau o discutie cu medicul, oricum nu te poate nimeni obliga sa faci ceva ce nu doresti!
Hai cu vestea mare, poate baietelul tau e mai grabit decat printesa mea!
Oana, nu ne-ai zic, sunt ok analizele? 
Anca, eu zic ca ati luat o decizie buna vaccinandu-va, cu atat mai mult cu cat lucrati cu multi oameni! Se face mai mare tam-tam pe vaccin decat cred ca ar trebui
Co, voi ce faceti, fete cucuiete?
Noi bine, am fost azi la monitorizare, am auzit bataile inimioarei mici, maine vreau sa merg la dr la cabinet ca nu prea imi place in clinica. Mai vreau un eco!
NU recurgem inca la masuri extreme, doar suntem inca in termen
ASteptam cuminti!
Meli, ce bine ca te-ai relaxat si distrat!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia
39 +
Sa vii cand stii tu, puiule!
ALEX29 spune:
GABI,OANA si mamaruta mea face nazuri la mancare ,sa nu credeti ca papa chiar tot
,astazi spre exemplu am facut supa de pui ,nici nu s a atins de ea
in schimb a mancat felul doi (spaghete)f bine
chiar Oana cum sunt analizele ?
GABI mami mai e la voi ?
CO ce face fetita prietenei tale?
ANDREEA inca un baietel ?
bravo ,bine ca totul e ok cu tine ,asa e cel mai important
DIANA nici nu stiu ce sa ti zic :(

ANCA bine ca ti ai facut vaccinul si ai scapat de o grija 
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls