Gravidutze si mamici de Cluj- 149

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Tu fetelor,ce pot sa fac daca nu-mi plateste angajatorul prenatalul?
numai sa il reclam ? mi se pare aiurea si nu sunt genul care sa faca asta Dar e dreptul meu si la cat de greu ne descurcam nu stiu cum sa procedez

39+ Andrei Sorin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Dulcineea, ar trebui sa discuti cu angajatorul, cred ca ideea unei reclamatii ar trebui sa il sperie suficient sa nu mai fie cazul sa o faci. Banii de concediu provin de fapt de la stat, cred ca e o fapta destul de 'serioasa' sa nu ti-i dea. Daca vrei pot sa discut cu un avocat mai in amanunt. Din cate stiu ar trebui sa ii primesti in ziua normala de salar (lichidarea) cat a trecut de atunci? Ti-am trimis si un mail, l-ai primit?

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

ziua normala de salar era la mine sfarsitul lunii Luam o data pe luna salariul Nu stiu in acte ce scrie La data ma refer
Am citit mailul de la tine Multumesc frumos O sa tin cont de ce mi-ai scris
maine vreau sa sun contabila(care e verisoara cu angajatorul)sa vad ce-mi spune despre bani

39+ Andrei Sorin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

neata fetelor..

tb musai sa merg la ofta..imi lacrimeaza un ochi, ma inteapa parca ceva (de ieri), azi m-am trezit cu o durere mai intensa decat ieri.

Feteler...nota zece pt cuvintele de incurajare adresate dulcineei.
de multe ori o vb buna si un sfat bun fac mai mult decat orice.

dulcineea ,eu te sfatuiesc sa mergi tu personal la angajator sa-i explici situatia financiara in care te afli si sa-l rogi sa-ti plateasca, poate cu vb buna rezolvi mai bine pb.

gaby, distractiva sau nu faza cu muresan dar sa stii ca si pe mine m-a recunoscut dupa 3 ani de la nastere, anul trecut am fost in clinica sa vb cu el pt o prietenuta pe care tb sa o op. laparoscopic si in sec 2 dupa ce m-a vazut (aveam halat de sp pe mine) a zis ce faceti peaici doamna C....si ceva de genul cand vine bb2, iam zis ca lucrez prin zona si dupa op a stat sa-mi explice cum a decurs op si a fost foarte amabil, dragut (doar ca nu prea l-am inteles eu in totalitate ce zicea din cauza debitului verbal de care sufera).

am facut o cafeluta fooarte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata!

gabi, alex, mersi dragelor de urare...sanatos sa fie...ma bucur ca e baiat...mi-ar fi greu sa ma obisnuiesc cu o fetita...

asteptam vesti!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 15+

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

andreea, aceeasi temere o am si eu..ce sa fac eu cu o fetita?
dar mai asteptam un piculet pana aflam.

sambata sotu meu f "atent" cum e, a lovit un pic masina altcuiva..iesind din parcare..aiurea..na..du-te cu omu la politie etc etc..cd vine in masina, sa ne duca acasa..Stefan face.." of, of, tati, ce faci!"..
mai nou a invatat sa exclame si tot face..wow..ce bluza frumoasa!..bunica-sii i-a spus..wow..ce baie frumoasa!..:):)
ieri si azi a stat acasa cu buni, pe motiv de curs nasul ca la robinet. ma bucur sa a invatat sa sufle in batista si nu mai folosim batista bb.

Paula 14+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Neata si de la noi!

Andreea, Victo, exact aceeasi temere o aveam eu vizavi de baiatPe de alta parte, sunt sigura ca ne-am descurca de minune in orice situatie!

Anca, pe mine m-a amuzat foarte tare faza cu dr. Muresan, am iesit tare binedispusa din clinica.Chiar asa, pe cand bb 2?

Fetelor, eu sarcina asta am ametit cu saptamanile astea...Ecografic, bebita mereu a iesit inainte, si eu asa am considerat saptamanile, de-aia nu batea cu DPN-ul menstrual. Ma uitam aseara pe calculatorul asta de pe DC si de fapt, abia intru maine in sapt 38! Sa vad azi ce imi zice la eco.

Deci, Dulcineea, las cale libera la Andrei!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia38 +

Sa vii cand stii tu, puiule!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Paula, Gabi, ma bucur deci c anu sunt singura care gandeste asa...:)se pare ca ne obisnuim mai greu cu un bb de alt sex, dat fiind ca pana atunci stiam o treaba...ceva de genul:'I've been there, I've done that'...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 15+

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

gabi, sa stii ca si eu eram in ceata cu dpnul tau..pai mai d mult ne ziceai ca e mijlocul lui februarie..azi vazui 39 plus..valeu!!fata mai are 6 zile..

pai dc abia intri in sapt 38, inseamna ca esti la 37+. eu intodeauna m-am luat dupa nr de sapt efectiv scurse, stiu ca le schimb intr-o zi de marti. ca eco zice la o masuratoare o varsta, la alta o alta varsta, caci bb nu creste uniform, ca la carte.
deci, mai avem de asteptat :)
ma gandeam ca imediat iti si induce nasterea dc faci 40 de sapt :):)

Paula 14+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

La multi ani, Cristina cu putina intarziere

Gabi, nici nu stiu ce sa zic de calculele tale...cred ca Sofi va veni in Varsator:P ca si tati:P

Meli super ca v-ati distrat...

Alex e minunata puiuta la cozonacit,e o dulce si sunteti tare frumusele la pozele cu bradutul:D

Paula, Andreea, nici nu stiti voi ce frumos e sa ai o printesica langa tine:D Dar faceti voi baieti sa avem cu cine ne marita fetele:D

Ioana nu lua in seama ce am zis mai sus, voi sunteti primii pe lista:D

Dulcineea stai linistita, Muresan nu e chia asa avid pe bani...sau cel putin nu mi s-a parut mie, toate chestiile postnalale vizita de dupa 6 sapt etc au costat 0...si cum zice Ioana nimeni nu cere inainte nimic, teoretic sistemul e gratuit... curaj

Oana cum sunteti? Analizele sunt bune?

Fetita e ok, deja nu mai are nimic. Practic dignosticul se ape ca a venit dupa ce a trecut ce era mai rau ca si gripa...important e ca e sanatoasa!

Nico ce mai faceti voi, dai cafele, dar mai multe nu ne spui;)

Anca succes la dr. sa nu fie nimic cu ochii, desi la ochii tai frumsosi niste ochelari sexy nu ar fi cea mai rea alegere;)

Mergi la inceput