Timisoara, Impreuna(166) Galerie pentru Mihi
Raspunsuri - Pagina 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihi Mersi Miha...mersi Dorisake! ![]() Dragelor voi care cum ati nascut?...la termen au ba?...io incep sa ma stresez... nu mai dorm de pe la 5 jumate cred...o cerut americanu apa...oricum am un somn treaz ![]() sa aveti o saptamana faina...va pup pe toate ![]() mihi 40+ ![]() http://www.orthodoxphotos.com/books/LFC/rugaciune.shtml |
mihi draga nu te mai stresa ... ca doar ai mai trecut prin asta de trei ori
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
io am depasit termenul cu o saptamana, mi-au provocat nasterea cu o injectie si o pastiluta
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](japonez.gif)
![](japonez.gif)
.... sunt cu gandul la tine ... sa dea dumnezeu sa decurga totul lin si fara nici o problema
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
o zi buna va doresc zuzelor
![](pupic.gif)
ANDANII
![](floare.gif)
![](hi.gif)
![](hi.gif)
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
![](aerobic.gif)
![](batetoba.gif)
![](aerobic.gif)
![](grasa.gif)
![](ispita.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
anda spune:
Neatza la lume.
Lasaaa Mihi mama, ca io am nascut dupa termen, brusc si dintr-o data Vine si la tine, ca doar n-o sta acolo pina luna viitoare, iese ea printesa...cu personalitate
Deci: Mihhhiii, Mihiiiii
In rest cofeee, si s-aveti o saptamana boona.
O U T S T A N D I N G S & P I D U K
If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen."
Mariaa spune:
morning gaska
Mihuleeee ca sa-ti raspund intr-o nota haioasa si sa mai zambesti putin o sa-ti raspund si eu la intrebare
maaaami, io am avut sarcina de elefant la fix, da' fix 12 luni, am nascut
si-o avut si multe kile
io-mi pastrez urarea, sa ninga peste voi cu fulguleti roz si stralucitori saptamana asta sau...cand o fi
noi ne-am dat pe gheata ieri, am fost la patinuar si am prins iepuri, multi si desi altfel de vineri incoace am tot incarcat bateriile iar de azi incepem din nou aventura
io-s bucuroi ca unul din targetele propuse anul asta era putintica mai multa organizare home pe mai multe planuri si se pare ca benzineste-functioneste smecheria si incep sa se simta urmarile.
saptamana minunata sa aveti gagix cu spor in toate cele
mamica de Alexandra Ioana
nascuta din inima, crescuta in suflet
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea
****** am un inger pazitor
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Salutari timisorencelor ! Mihi, nastere usoara ca un fulg de nea !
Sa te vezi cu bebelina in brate, cat mai curand posibil !
Nina, mami de
![](zana.gif)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
![](rugaciune.gif)
alibabi spune:
Buna ziua tuturoras vrea sa fac parte din comunitate
Acceptati mai pe cineva?
Alina ma numesc si sun din Timisoara mama unei printese de 2 ani si 8 lunite.
Momentan nu ma descurc pe site dar invat repede...
anda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alibabi Buna ziua tuturor ![]() ![]() Alina ma numesc si sun din Timisoara mama unei printese de 2 ani si 8 lunite. Momentan nu ma descurc pe site dar invat repede... |
welcome
![](floare.gif)
O U T S T A N D I N G S & P I D U K
If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Primit la galerie, daca tot va citeste omu` la cafea ?
Mihi, tu stii ca vei naste 100%, da ?
Probabil ascunzi o fitoasa acolo in burtica si-si arata personalitatea de pe acum
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu
Sela
danitin spune:
Salutare!
Alina, bine ai venit in trupa
Mihi, apoi Lori a fost de pe+atunci repezita si hotarata, a venit cu 5 zile mai repede decat termenul stiintific.
Maria, bine ca v-ati incarcat in weekend, din pacate mine nu mi s-a legat mai nimik, asa ca incep saptamana cu un avant de parca ar fi sfarstiul ei.
Deci, in weekend nimik grozav, in afara de o tarta de ciocolata cu nuci si frisca ce ne-a iesit super buna. In rest, telefoane de serviciu la greu, oboseala maxima, naspa, sper sa-mi reivn din mers....