Timisoara, Impreuna(166) Galerie pentru Mihi

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui alibabi

Buna ziua tuturoras vrea sa fac parte din comunitateAcceptati mai pe cineva?
Alina ma numesc si sun din Timisoara mama unei printese de 2 ani si 8 lunite.
Momentan nu ma descurc pe site dar invat repede...

bun venit

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

pupici dragelor...io-s pe acilea...m-o lasat al mru leptoku...

Anda...zici c-o fost intarziat al tau...unde-l duci la baschet?

andanii...urasc fraza cu "doar tu sti ca doar nu-i prima nastere"...ce fac jenuntii...il mai dor?

dani...deci spiridus grabit...miam ce pofta imi facusi cu tortu ala...

Silva...cum stai cu nefumatu?

Dorisake...fusasi la Daniela?

Vickip...tu ce mai zici?...esti ca sageata...

Mariuka...unde o duci la carate?...maine dai de beut...

Geta...gradi asta...cati anisori faci maine?...

deya...cum fu la moldova?...ce licitezi?

Anooooooooo...tu ne-ai parasit de tot...ia hai da si tu cu pamatufu acia...nu ma mai ubesti,,,cum is gorobetii tai?..

Aiduk...si tu esti exemplar rar..

Anina-n...koszi...pai nu demult ati sarbatorit si voi printesa...sa va traiasca...

mamamagiuliei...multzam fain...sa-ti traiasca frumusetzea...pe cand urmatoarea?...

Arpi mi-a zis ca am ochii rosii si ssa plec...acu deja numara pana la 10

si io execut ca de nu vai de parintii care nu asculta de copii...

mihi 39+

maine la 8 sunt la bega...sper sa fie totul ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

'neata si de la mine

Mihi, stau foarte bine cu nefumatu, nimic de o luna si ceva si ma simt excelent, imi vine cateodata sa-l musc de nas pe al meu, numar pana la 10 si trece
Alina, bine ai venit si sedere placuta si noi!

Noi sambata am fost la un meci de baschet, o castigat copilu la scoala un bilet pentru toata familia, ca si-o atins targhetu la citit, fain meci dar din pacate Piratii nostri au luat bataie iar duminica am fost la film The spy next door cu Jackie Chan, dragut, film de vizionat duminica seara, in rest ok.

o saptamana excelenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Bravo Silva! Felicitari pentru ne-fumat

Mihilicooo , hai cu roza, haidi hai!!
La baschet merge la liceul sportiv, de doo ori pe saptamana. Al tau unde merge la karate? Ca Edi vrea si la karate...ca sa umplem zilele libere cind nu-i baschet sau engleza...iooi

restu'

O U T S T A N D I N G S & P I D U K
If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Mihilicule, la noi vine o tanti cu centura neagra (numa'..) la gradinita si face cu ei o ora pe saptamana, din ce am priceput e mamica unui coleg de grupa cu Alexandra.
nu stim nici noi daca o sa ramana sau nu, vedem cat si cum ii place si pe primavara incercam si inot, am fi mers de acuma dar nu ii duce decat din primavara.
intre aerobic si karate, ce se face la gradi acuma, am optat clar pentru karate pentru avantajul la disciplina si autocontrol pe care le deprinde cu sportul asta, chiar daca-l face fie si pentru un nivel numai.
azi imi zicea cineva s-o duc la balet...hmmm...tot ma socot si-mi da cu virgula... u know uat I mean

daaa, dau de beut...ca suntem manga de sambata incoace, ce voi n-ati fi?!

sigur ca astazi nasul ei fin a depistat cadourile in masina, in spatele banchetei, asa ca la noi party-ul a inceput de azi cu dansul ploii in jurul trenuletului, a adidasilor, a rochitei, a unui cd misto cu muzikie personalizata si cate si mai cate...bucuria a fost nemasurata, egal ca toate bulendrele erau cu eticheta inca pe ele si in pungi nashpa de 5 bani reactia ei insa a facut cat o mie de cuvinte asa incat am cantat si am dansat dand din mixter la tort si oprind din cand in cand trenul pe sine in cate o gara imaginara
o sa fim ca si in povestea cu Fat Frumos - si au petrecut 3 zile si 3 nopti

sa aveti somn usor si vise dulci si pufoase

mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Ale, Dumnezeu sa te aiba in paza si sa iti deschida toate drumurile in viata, sa ai parte de tot ce-ti doresti: dragoste, bucurii, ganduri senine si lumina in suflet

Pupam intreaga familie de porodici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

neatzaa, faceti ochi si poftiti la potoale
www.casa-matei.ro/Pictures/aperitive.JPG" target="_blank">aperitive, www.leon-fast-food.ro/images/frigarui.jpg" target="_blank">frigarui,cafea inviorata, cocktail de fructe, www.cevabun.ro/wp-content/uploads/2009/12/dsc0509.jpg" target="_blank">tort si sampanie

si heeelp Getutuleee adu tu mama alunele si salata de boef, ca mie mi s-a taiat maioneza... azi noapte pe la 3 bantuiam netul asa cum ma bantuiau pe mine vise colorate traznit
Silvana si Mihi, v-am ratat la mustata pe mess ca incingeam o hora pana dimineata

asadar Getutule, sa ai parte de tot binele din lume, sa fii mereu asa fericita si chiar mai mult alaturi de baietii tai, sa ai mereu acelasi suflet fain si acelasi zambet luminos pe fata! Sa ai o zi exceptionala! La muuuuulti, muuuuuulti si fericiti ani drago!

mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Moaamaaaa ce de animatie de dimineata...
Simoooo, nush ce sa aleg, cre ca sampania

Alexandra, La Multi Ani! cu sanatate si bucurii multe. Sa ai parte de toate minunile lumii, viata lunga, vesela si frumoasa.

Getuko, La Multi Ani! si toata fericirea din lume.

Sa va sarbatoriti frumos, sa aveti o zi minunata!!

O U T S T A N D I N G S & P I D U K
If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Mariaa La multi ani! giocelului, sa-ti traiasca sanatoasa, fericita, norocoasa si sa va aduca numai si numai bucurii

Getutza La multi ani! .... sa fi sanatoasa si la fel de zambareata ... fericita si numai bine

mihi imi pare rau ca te-am suparat cu propozitia aia ... asa mi-a venit mie sa zic, nu am zis-o cu rautate , io cred ca la o a doua nastere as fi mult mai curajoasa si as sti mai multe avand experienta deja ... sau nu ????

in rest nimic nou
o zi buna

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

la asa potoale vin si eu si neinvitata
Alexandra,LA MULTI ANI,sa-ti dea Dumnezeu sanatate si bucurii alaturi de cei ce te merita si au facut multe sacrificii sa te aibe,sa ai parte de armonia unui camin linistit caci de viitorul tau acuma se ocupa 'mami' si 'tati'
Simona sa iti traiasca fetita (ce bine suna )
petrecere frumoasa sa aveti.

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Cele bune sa se-adune,cele rele sa se spele' Proverb popular ;)

Mergi la inceput