Strumfi de iul-aug 2007 (169)
Raspunsuri - Pagina 4
Kariris spune:
Vivela ma bucur ca te-ai linistit si ca totul e OK. Sa fie totul bine in continuare si bebe la termen si sanatos iti doresc.
Eu nu am avut curaj sa fac nici macar triplu test. M-am dus cu gura mare la prof si i-am spus ca pe mine nu ma intereseaza ca am 37 de ani ca io nu fac nici triplu nici amnio, sa stie din capul locului. A ras si m-a lasat in boii mei.
Am pus niste poze din Egipt.
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
Vivela spune:
eu nu fac nimic cu trompele mele! nici bb3 nu e pe lista (mea), insa sa nu indrazneasca cineva sa se apropie de trompele mele!!!!!
ca cine stie, poate peste vreo 2-3 ani ma apuca iarasi cheful de turnat plozi si atunci eu ce fac?
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
+
18+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
stefania_97 spune:
Vivela ma bucur ca bebe e sanatos. Si eu stau cu un morcovel pana saptamana viitoare. Maine ma duc sa iau rezultatele la analizele de sange si fac si dublu test care impreuna cu ecografia de vinerea viitoare imi vor da verdictul. Abia astept.
Luna mi-ai parut asa de melancolica din postarile tale despre Adelise ca am un feeling ca in curand o sa auzim ca ai un bebe la cuptor.
Bafta cu cetatenia. Aici nu se ia usor. 8 ani de locuit in tara, test de limba si test de cultura generala. Si nu poti pastra cetatenia ta daca vrei si daneza.
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
11+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
siminoc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mychydutza siminoc, mare grija cu trompele legate....ca am citit niste subiecte interesante pe forum despre mamici de al treilea bb facut in ideea ca: mi'am legat trompele, adio protectie!!!!! Eu azi iar am stat acasa.....din aceleasi motive de soacra stresata de porcina.sper sa si faca odata vaccinu ala k sa pot trai si eu linistita.hehehe. Cred k v'am ingretoshat de aventurile mele cu a mea soacra.....da asta e! Sper sa ma mai suportati...... decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori! |
merci de sfat! voi cerceta cu atentie si voi vb si cu dr mea!
la capitolu' aventuri cu soacra, as putea scrie o carte!
da' prefer sa le citesc pe ale altora!
daca ma apuc de destainuiri mi se urca sangele la cap si nu e bine pentru Raluca!Simona, mamica printesei Miruna (13 Iulie 2007),
20+,
siminoc spune:
ma retrag!
mamici si puiuti!
mai vb maine!
o seara frumoasa!
Simona, mamica printesei Miruna (13 Iulie 2007),
20+,
CarlaV spune:
Vivela, ma bucur mult pentru rezultatul bun
. Eu aleg ciocolata ca tratatie. Ce tare e sotul tau cu bb3
. Noi ne doream 3, dar dupa ce vedem cum este cu 2 (destul de cuminti) ne cam trece de al treilea.
Stefania, bafta multa la test!
Lachi, la fel gandesc si eu despre serviciile turistice din lumea araba. Frumoase peisajele din Egipt, mi s-a facut dor de balaceala.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
kid spune:
Dragi mamici,
Imi cer scuze ca postez off topic la voi. Vreau sa va spun ca s-au deschis bazare la sectiunea "Ajutor umanitar" a forumului, mai multe persoane avand nevoie urgenta de bani pentru a le fi salvate vietile sau pentru a continua tratamentele necesare.
Alexandra
Alex
Alina Donescu
Bogdan
Emma
Robi
Pentru copii
Deci va invit la bazare, poate gasiti ceva sa va placa sau sa va trebuiasca!
De asemenea, daca aveti hainute (noi sau purtate, in stare buna), jucarii, care nu va mai folosesc sau alte produse pentru copii sau adulti de care nu aveti nevoie si credeti ca ar folosi cuiva, va rog sa luati in considerare si varianta de a le dona pentru aceste bazare.
Orice ajutor, oricat de mic, conteaza!
Va multumesc tuturor celor care ati facut donatii si celor care intentioneaza sa ajute! 

Teodora,
de
Vladut (15.05.2007)
Kariris spune:
Buna dimineata!
Fetele mele se pregatesc de mers la gradinita. In fiecare dimineata se trezesc la ora 6. Indiferent de ora la care le culc.
M-ati innebunit cu puzzel si le-am dat si eu alor mele. surpriza: le place! doamne, cata rabdare au si ce mult le place! Bineinteles ca sunt din acelea simple cu cateva piese.
Nu stiu ce au copiii astia, ca in fiecare noapte le culc la ele in dormitor iar dimineata cel putin una e in living. Azi noapte la ora 4 Karina era in living pe canapea cu Pluto in brate, dormea pe un maldar de jucarii. Ce nu le-o place la dormitorul lor nu stiu. Mi-e frica pentru ca in living sunt tot felul de pericole. Mai uitam cutite pe masa in bucatarie (sotul, nu eu). Intr-o vreme veneau la noi in pat, dar le-am certat si acum se opresc in living.
Voi v-ati gandit la gradi? Daca si la ce varsta le dati? Ati inceput sa va interesati deja? Particulara sau de stat?
Eu vreau sa le dau din toamna dar inca nu m-am dus sa vad nici una. As vrea una germana, orar redus la inceput.
musso17 spune:
neatza
lacioane,io deja am vorbit,o sa mearga la o gradinita de stat,in primul an pana la 12,apoi cu bona pana vin eu.mi-e cam teama dar ma gandesc ca s-au mai schimbat lucrurile...vedem.
zi buna.
Kariris spune:
musso tre sa ma apuc si eu sa caut una buna in zona. Si eu as prefera de stat pt ca particulara ma va rupe la bani, dar sa vad conditiile ca daca or fi 30-40 la grupa si tot ce am mai auzit de cele de stat, pana la urma tot la privata le voi da.
Nu stiu la voi in constanta cum e dar la noi cele de stat s-au cam "prostit". Daca as mai locui in brasov (orasul meu natal) le-as da fara rezerva la gradi de stat chiar si cu predare in lb germana. Sta cu totul altfel treaba in provincie.