Strumfi de iul-aug 2007 (169)
Raspunsuri - Pagina 3
siminoc spune:
Vivela, sunt asa de aiurita, nu stiu daca din cauza serviciului, sarcinii sau a faptului ca am mancat si mi s-a facut somn, pentru ca vreau sa-ti spun ca m-a distrat conversatia ta cu copilul. Si mi-a amintit de perlele Mirunei.
Vorbesc cu ea la tel. Eu sunt in Bucuresti, ea acasa. La sfarsit imi spune: "Ne vedem mai tarziu!" sau "Ne vedem data viitoare!"![]()
Simona, mamica printesei Miruna (13 Iulie 2007),
20+,
Luna1 spune:

Felicitari Vivela adica.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
nma spune:

Am dat refresh de cateva ori sa vada daca ai postat.

Si pt ca tot am iesit de dupa canapea va doresc un an muuult mai bun decat 2009. LA MULTI ANI!
Maine daca am timp revin si cu povesti despre strumfii mei.
toata gasca.www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma2
siminoc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Luna1 Simona scrie scrie ca imi place. Felicitari pentru progresele Mirunei si pentru Raluca. Nu stiu cum dar ai reusit sa iti numesti fetele exact numele mele preferate de cand ma stiu ziceam ca daca voi avea o fata o va chema Raluca Miruna si o voi striga Rami. Eh, cum sotul meu nu putu sa pronunte niciunul dintre nume am renuntat. Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007) |
Multumesc! Si mie imi plac numele foarte mult! Ca de la mine au venit amandoua! Ce-i drept era esential sa accepte si jumatatea mea. Ca asa am hot. amandoi. Un singur nume cu care sa fim de acord ambii parinti. Restul familiei n-are drept de vot. Nici nasii copilului! Nu doream sa-si scrie nulele juma' de ora, sa se chinuie sa incapa in formulare, etc. Sotul meu avea in lista lui nume mai exotice. Da' numele nostru de familie e romanesc suta-n mie, asa ca nu prea sunau bine combinate. Si uite asa am ales intai Miruna. La Raluca a fost si cu mai multe restrictii. Sa nu fie nume de mare sfanta si sa aiba un copil onomastica si unul nu. Si sa sune bine si lipite.
Am incercat sa vedem si din perspectiva copiilor. Da' e tare greu sa vezi toate aspectele!

20+,
siminoc spune:
FELICITARI!!!! BEM ... CEVA NON-ALCOOLIC.
20+,
mychydutza spune:
vivela, ma bucur k ai scapat de stress....am scris un mesaj lung si l'am pierdut.asa ca....va pup pe toate si revin.
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
Vivela spune:
pai am pus si un pepsi acolo. iar berea aia, pt burtoase e fara alcool. iar in paharul ultim, e cico
fetelor, multumesc de suport

, desi parca n-am simtit morcovul ala foarte adanc, tot mi s-a luat un bolovan de pe inima. Doamne ajuta in continuare...(v-am zis oare ca al meu zice la toata lumea ca o sa facem si bb3? ca ar vrea, e una, ca nu m-a intrebat si pe mine inainte daca vreau, e alta, nu?? adica tocmai eu sa aflu ultima?? of, barbatii astia... ma rog, cand o vedea cum e cu doi, cred ca isi va musca limba, acum inca viseaza...)
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
+ Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
ddanagh spune:
Vivela ce usurare. Ma bucur sincer ca ai scapat de stres.
Eu astazi am fost prin magazine. Am vrut sa vad ce reduceri sunt. Desi sunt de 50% pe la majoritatea magazinelor sincer prea multe care sa ma incante nu am gasit, adica putina marfa de calitate. DAr, bineinteles ca nu am venit cu mana goala.
Si, am mai vazut niste camasi bussines la B&B la care ma tot gandesc dar erau 200 ron insa f frumos croite, ma duc maine sa ma uit mai bine.
Shopingul asta e energizant curat, am acum un chef de viata mama mama.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
siminoc spune:
Vivela, am vazut ca ai dat de baut pentru toate gusturile, da' eu alegeam dupa ceea ce prefer sa beau acu' ca sunt gravi, alftel cred ca as fi vrut un pahar de vin!
Pe mine m-a speriat groaznic rezultatul la triplu test. Poate daca traiam in alta parte a lumii, unde cei cu sindrom Down sunt considerati cel mult cu nevoi speciale si nu marginalizati, as fi vazut lucrurile altfel, dar aici...
Cat despre al treilea copil... sa-l faca sotul cu cine o vrea daca o vrea. Mie doi pentru viata asta imi ajung. Si sotul meu a mentionat ceva in treacat. L-am intrebat daca se simte in stare sa creasca trei copii, ca noi suntem depasiti si coplesiti si obositi de multe ori de Miruna. Si mi-a zis ca nu. Oricum am de gand sa-mi leg trompele (sper ca n-am scris o gogomanie). Si i-am spus asta. Imi ajunge o surpriza de acest gen pentru toata viata. Eu nu ma simteam pregatita nici fizic, nici psihic pentru un copil. Asa ca ma pregatesc acum din mers!
Deja m-am saturat sa fiu insarcinata. Prima data era totul nou, ma descopeream intr-o noua ipostaza, ma vedeam altfel. Acum, n-apuc sa ma gandesc prea mult la starea mea, ma copleseste grija de mine si Raluca, obosesc foarte usor si sunt abia la jumatatea drumului!
Nu ma intelegeti gresit, ma bucur ca voi avea inca un copil, si ca e fetita! Da' abia astept sa nasc la termen!![]()
20+,
mychydutza spune:
siminoc, mare grija cu trompele legate....ca am citit niste subiecte interesante pe forum despre mamici de al treilea bb facut in ideea ca: mi'am legat trompele, adio protectie!!!!!
Eu azi iar am stat acasa.....din aceleasi motive de soacra stresata de porcina.sper sa si faca odata vaccinu ala k sa pot trai si eu linistita.hehehe. Cred k v'am ingretoshat de aventurile mele cu a mea soacra.....da asta e! Sper sa ma mai suportati......
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!