Strumfi de iul-aug 2007 (169)
Raspunsuri - Pagina 19
violetan spune:
Si acu' pe bune, mychy, corect e flacara violeta (pentru ca violet e, totusi, cuvant romanesc care se acorda). 
Si gata, ca kiar
am treaba, dar nu ma pot dezlipi de voi! 
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
Treaba mea de ce am editat! 
Vivela spune:
michy, eu in locul tau as edita repede semnatura...pana nu mai vad si altii...![]()
eventual as lasa doar violeta rules...![]()
cred ca vio e de acord.
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
+
xy 19+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
violetan spune:

mychydutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui violetan
![]() |
park ziceai ca ai de lucru..............

flacara violeta rules!

Antoanela23 spune:
Bonjurica,
Multumesc frumos pt urarile de sanatate,
fetele dragi.
Musso, La Multi Ani! Multa sanatate si bucurii, bafta la examene si tot ce-ti doresti sa se implineasca.
M-ati ucis cu torturile alea, imi ploua in gura. Eu sunt mandra de mine ca in we am facut praji cu visine si a iesit buna.
Luna, ce frumos ca te-ai vazut cu Housepocket, cand a fost la Brux am ratat-o ca eram la mare.
Cu dormitul copiilor si eu am acelasi of ca si ai mei se culca tarziu. Aseara de exemplu Sonia era gata in pijamale si cu laptele baut inainte ora 21 si a adormit pe la 22:30, dupa multiple foieli, coborat din pat, inspectat dormitorul vecin, facut pipi ca deh, l-a auzit pe fra-su la baie si e vrut si ea, etc. Nu tine cu pacalitul si lasatul singura, oriunde si cu orice motiv iesim din camera, vine dupa noi. Dimineata e prima cate se trezeste, singura, in jurul orei 6:30-7, in weekend ne termina.
Si noi trebuie sa stam cu ea in camera pana adoarme, pe fotoliu langa pat. Ea decide cu cine vrea sa adoarma, cu mine sau cu sotul. Victor adoarme cu celalalt parinte la noi in pat, apoi il transferam in camera lui si de cateva saptamani nu se mai trezeste noaptea, ceea ce e bine ca Sonia inca se trezeste de cateva ori pe noapte.
Lachione, sanatate fetelor si tie nervi buni si putere sa rezisti.
Pupici, o zi buna,
violetan spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui mychydutza
park ziceai ca ai de lucru.............. ![]() flacara violeta rules! ![]() |
Am, da' nu ma pot abtineeee!!!

Si ce, mah, daca io sunt ca napoleon sau ca penelopa aia fraiera de muncea cu cinshpe maini? Ce, esti de la inspectia muncii?
Kariris spune:
Anto, te rog da-mi si mie reteta de praji cu visine. Eu nici un simplu chec sau pandispan nu stiu sa fac dar cred ca e momentul sa ma apuc. Mie imi plac astea cu fructe... si care se fac simplu daca se poate![]()
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
CarlaV spune:
Vivela, esti de coma
. Eu am retinut chestia cu migdalele amare din romanele Agathei Christie.
Mychy, fetele mele adorm intre 8 si 9 seara, fiecare isi ia cate una in brate si ne uitam la un film. Fata care suge e la mine
. Pe la 9 jumate - 10 le lasam pe amandoua in patuturile lor in sufragerie si ne retragem in dormitor. Si noi tot in 2 camere stam.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
alinuk spune:
scumpe mamici
in primul rand va doresc tot binele din lume pentru inceput de an 2010 si pentru alti multi ani de aici incolo - voua si micutzilor vostri
sunt o mamica fericita, cu copilashi sanatosi...stelutza de 2007 si licurici de 2009 si am venit printre voi sa va lansez o invitatie...de ce nu!?.. o provocare
iat-o
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147487
va rog sa va rupeti cateva minutele din timpul vostru si sa reflectati putin / stim toate cat de dureros este ca cineva apropiat sa fie intr-un impas de sanatate (vezi solidaritatea pt Davidutzul nostru bolnavior de la licurici), haideti sa sprijinim un demers facut pentru niste copilashi!
va rog si pe voi din suflet sa va ganditi si poate gasiti o modalitate de sprijin
poate stiti la vreo firma ceva unde nu au virat impozitele...se pot directiona pana in 0.3% din cifra de afaceri sau 20%din imp datorat catre cazuri umanitare in loc de virat la stat
sau poate aveti vreun prieten care sa fie de acord sa completeze declaratia 230 pt aces scop (cei 2% din imp pe 2009 care daca nu e directionat concret catre un ONG/Asociatie Umanitara se duce la bugetul statului oricum....)
sau orice alta idee de sprijin e binevenita
s'auzim de bine,
Doamne Ajuta!
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................