Strumfi de iul-aug 2007 (169)
Raspunsuri - Pagina 18
mychydutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vivela of, de ce nu poti accepta ca tine de cultura generala? |
....bine, bine...si marmota invelea ciocolata! enciclopedie ambulanta ce esti!

stefania, din ce povestesti tu acolo, trag concluzia ca fetele sunt muuuuuuuuuuult mai cooperante decat baietii!
flacara violet rules

mychydutza spune:
bai am si eu o problema arzatoare: se zice flacara violetsau flacara violeta??????????
flacara violet rules 
greierash spune:
| citat din mesajul lui mychydutza bai am si eu o problema arzatoare: se zice flacara violetsau flacara violeta?????????? flacara violet rules ![]() |

greierash mamica de Andrei
- "Traieste clipa" -
mychydutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui greierash
![]() ![]() ![]() |
nu ma enerva ca te atac energetic!
flacara violet rules

stefania_97 spune:
Micky logic ar fi flacara violeta.
Si nu iti face griji ca nu e mereu asa de cooperanta dar stie ca la somn nu negociem ![]()
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
12+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
stefania_97 spune:
Eu vreau acasa la
ca ma strang pantalonii si mai am putin si imi cad ochii in gura ![]()
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
12+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
Luna1 spune:
Mychy eu avand cate unul din fiecare model (si cu putza si fara) am constat asa: in prima instanta modelul cu putza e mai putin cooperant, asta in prima faza a vietii, e mai atasat, face crize mari si vrea mereu lipit de carne de om, in faza a doua a vietii modelul cu putza devine foarte cooperant iar modelul fara putza din ce in ce mai pain in the back side.
Sper ca te-a ajutat descrierea.
Asa... acu' ce vrea sa zica semnatura aia a ta ca ma depasheste. Hmmm...
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
violetan spune:
| citat din mesajul lui mychydutza bai am si eu o problema arzatoare: se zice flacara violetsau flacara violeta?????????? flacara violet rules ![]() |
La ce?
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
violetan spune:
| citat din mesajul lui Luna1 Asa... acu' ce vrea sa zica semnatura aia a ta ca ma depasheste. Hmmm... Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007) |
Pai normal ca te depaseste, da' ia uite aici cu ce ne ocupam noi, in tara. Am rezolvat tot restul si a mai ramas asta: http://www.realitatea.net/basescu-a-fost-ajutat-de-flacara-violeta-la-dezbaterea-cu-geoana--sustine-viorel-hrebenciuc_692027.html
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
mychydutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui violetan
La ce? Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007 |
la flacara violeta, normal!

flacara violet rules