Strumfi de iul-aug 2007 (169)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

claucia, ce frumos povestesti tu acolo de fetele tale ...
musso, cum ti-ai sarbatorit ziua de nastere? soatza ta cat mai sta pe uscat?
.....am si eu o intrebare: la ce ora va adormiti copii seara? ca eu mai repede de 11 nu ma pot organiza sa ma culc, si parca am asa un sentiment de vinovatie ca nu-l culc mai repede. ideea e ca nu adoarme singur si doarme cu mine....iar eu pana in ora 11 nu imi termin toate trebile..
luna, cum stai cu depresia? te-ai vazut cu housepocket....sa va fie de bine!

flacara violet rules

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

cu reteta pt "tort pt soacra", eu m-as baza mai mult pe elementul surpriza.....un tort normal, aromat, pe gustul ei, care sa o atraga prin proprietatile organoleptice .......si cu o petarda in loc de lumanare......!

flacara violet rules

sigur cu aroma de migdale amare, nu?
Citat:
clue:
Cianura de potasiu se prezinta sub forma de cristale incolore cu miros de migdale amare. Cu acizi slabi ca acidul carbonic se elibereaza acidul cianhidric... (info luata de pe Wikipedia)
.

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + xy 19+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Micky daca vrei sa mai respri si tu seara invata-l sa se culce singurel. Da-i o jucarie, ceva si invatal sa doarma singur.

O pun pe mandra la culcare cel tarziu la 20-20,30 si la 20,30-22,00 am terminat mai toate treburile urgente asa ca ma relaxez o ora si ceva si ma duc si eu la culcare. Ma trezesc foarte devreme dimineata si ea la fel ca trebuie sa mearga la cresa la 07-07,30.

Faptul ca aveti ritualuri e foarte bine, cititi o poveste, pupacitiva si apoi ii spui ca trebuie sa speli vasele si pleci. Eu as o aburesc ca ar vrea sa ma tina de mana pana adoarme dar ii spun ca ma duc la toaleta si sa spal vasele, etc si ma lasa sa plec cu promisiunea ca revin mai tarziu.

Va fi greu la inceput dar dupa aia o sa spui de ce nu facui asa ma de mult

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 12+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

Citat:
clue:
Cianura de potasiu se prezinta sub forma de cristale incolore cu miros de migdale amare. Cu acizi slabi ca acidul carbonic se elibereaza acidul cianhidric... (info luata de pe Wikipedia)
.

eu nu sunt sanatoasa, da' nici tie nu-ti urca liftul pana la mansarda!. oricum apreciez efortul de a ma informa cautand pe vikpedia.....migdale amare zici???

trebuie sa-i cumpar lui andrei pampersi de noapte. bea multa apa inainte de culcare si noaptea face lac. l-am gasit azi dimineata ud pana-n gat, si el si plapuna si cearceaful...... noi purtam inca nr 4 la scutece, dar cred ca trebuie sa cumpar cateva bucati nr 5 sa i le pun noaptea........oare care sunt mai absorbante? eu folosesc de la Pampers in prezent...

flacara violet rules

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Violeta ma flatezi! Eu mi-s mai haioasa in realitate dar lumea virtuala nu ma lasa sa ma desfasor.

Vivela bun bun tortul cu aroma de migdale. De retinut.

Clau tare frumos vorbesti de fetele tale.

Mychy ai doua solutii cu dormitul, ori il adormi pe el si apoi te ridici si iti continui treaba ori cum zicea Stefania. Asta e mai greu daca e obisnuit sa doarma cu tine deci eu as lua-o treptat.

La noi dupa un an Adelise s-a invatat sa ma tina de deget pana adoarme, apoi lucrurile au degenerat, oboseala, am cedat si m-am intins langa ea. Acum de o sapt i-am explicat ca mami nu vrea sa doarma dar o tin de manuta iar asa ca a acceptat fara probleme, ne-am intors la tinut de mana eu pe scaunel langa pat. Aseara am inceput aceeasi poveste ca Stefania, i-am zis ca merg la toaleta, m-a lasat 5 min, apoi a inceput sa planga, dar e un inceput, diseara voi incerca iar.

Adelise adoarme intre 8 si 9 seara.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

stefania, suna bine ce zici tu.....dar andrei si daca ma duc pana la bucatarie sa-i aduc apa vine dupa mine. la noi e chin mare cu culcatul seara. poate daca avea camera lui de la inceput era mai usor....dar asa din motiv de doo camere nu s-a putut. am incercat sa-l las singur, sa-i explic ca mami revine, dar nici nu apuc bine sa inchid usa dupa mine ca incepe balamucul: mami vin si eu!daca ar adormi singur ar fi mai relaxant si pt mine....asa trebuie sa le fac pe toate cu viteza luminii, inclusiv dusul de seara , ca sa ne putem culca odata

flacara violet rules

Mergi la inceput

Mychy, si noi tot cam asa, pe la 22-23h reusim sa ne culcam, din aceleasi motive ca si la voi.

nu stiu insa cum se face, ca daca sta la maica-mea, la 20-20,30 e in pat si doarme, cu toate ca doarme si dupa-amiaza vreo 2 ore. nu are un ritual specific acolo, doar ca i se face pur si simplu somn.
acasa insa la ora asta sare in pat, alearga, tipa, ne calareste, vrea muzica sa danseze, zici ca e bagat in priza, nici gand sa doarma.

Stefania, la noi nu merge cu "ma duc sa spal vasele si vin". am incercat cu "ma duc la baie si vin imediat" (cand chiar trebuia sa ma duc). cum m-am ridicat din pat, parca e umbra mea, vine si ma tine de mana, asteapta sa termin treaba, chiar de pica de somn. singura scapare ar fi sa adoarma si sa ma ridic eu usor sa nu ma simta.

_

Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Citat:

stefania, suna bine ce zici tu.....dar andrei si daca ma duc pana la bucatarie sa-i aduc apa vine dupa mine. la noi e chin mare cu culcatul seara. poate daca avea camera lui de la inceput era mai usor....dar asa din motiv de doo camere nu s-a putut. am incercat sa-l las singur, sa-i explic ca mami revine, dar nici nu apuc bine sa inchid usa dupa mine ca incepe balamucul: mami vin si eu!daca ar adormi singur ar fi mai relaxant si pt mine....asa trebuie sa le fac pe toate cu viteza luminii, inclusiv dusul de seara , ca sa ne putem culca odata

flacara violet rules

Micky si Catarina vrea sa vina sa ma ajute dar ii zic nu. Si daca are un catel sau o papusa cu ea in pat ii zic ca papausa nu vrea sa doarma singurica ca ii este frig. Sau ii zic ca ma duc eu ca vin mai repede inapoi. Ies si in 5 minute adoarme.

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 12+
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

Citat:
clue:
.

eu nu sunt sanatoasa, da' nici tie nu-ti urca liftul pana la mansarda!. oricum apreciez efortul de a ma informa cautand pe vikpedia.....migdale amare zici???

flacara violet rules

of, de ce nu poti accepta ca tine de cultura generala?
pe bune, chestia asta am retinut-o de la cursul de medicina legala si mi-am amintit-o acum, ca na, prietenii la nevoie se cunosc . si am mai retinut ca exista persoane care pur si simplu nu pot percepe acest miros (au existat crime cu cianura de potasiu asupra unor nefericiti care au baut elixirul si nici n-au simtit ceva aiurea...dupa care n-au mai simtit nimic, niciodata ).

_

Mergi la inceput

Si inca un truc care functioneaza cel mai bine.

Ii place mult sa mearga la cresa. Le adora pe educatoare. Eu ii spun ca maine merge la cresa si ca trebuie sa doarma ca maine merge la cresa la Fia si Marete si sa vezi cum inchide ochii.

Folosesc trucul si cand nu vrea sa ia papuci de casa in picioare. Ii spun ca raceste si nu mai poate merge la cresa si sa vezi ce repede ii ia in picioare.

O romanca in Danemarca

Mergi la inceput