Strumfi de iul-aug 2007 (169)
Raspunsuri - Pagina 16
stefania_97 spune:
Neata,
Haideti la o
:) sa ne trezim impreuna ca mai am putin si pic in nas de somn 
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
12+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
mychydutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui violetan In alta ordine de idei vreau sa-i fac un tort nemaipomenit lu' soacra-mea de ziua ei Mychy, nu e pt tine intrebarea, ca parca vad ce ingrediente imi recomanzi |
da' de ce nu ie si pt mine intrebarea? poate ca vreau sa raspund? ma cenzurezi? nu ma mai iubesti? nu ai incredere in sfaturile mele? hai mai ca te-am "ajutat" cu petele alea dupe blugi!
habar n-ai ce pierzi....ti-as fi recomandat o reteta nemaipomenita

the quick brown fox jumps over the lazy dog!
mychydutza spune:
lachi, sanatate multa fetelor......si tie putere si nervi tari. ai noroc cu un sotz care se implica....iti zic eu care posed una bucata soatza, total dezinteresata de domeniul asta!

stefania, sa stii ca s-a decolorat unghia asa cum ai zis.....multumesc de cafea!![]()
![]()
the quick brown fox jumps over the lazy dog!
Luna1 spune:
Mychy recomanda-mi mie reteta, ma cam calca pe bataturi soacra in ultimul timp, s-o iert....sa n-o iert....
Ei, eu am soacra exceptionala cu ce SF-uri aud pe aici. Eu o iert, tu da totusi reteta aia sa o am la indemana.![]()
Carla cum au iesit pastele cu bacon? Uite n-am incercat, o sa incerc si eu.
Lachi ai barbat bun, te ajuta mult, bravo lui ca e tata implicat.
Violeta eu nu ma prea pricep la facut prajituri. Nu ca la facut mancare m-as pricepe mai bine.
Cum zicea Dana, imi place sa mananc in schimb.![]()
Aseara am avut-o in vizita pe Housepocket a fost foarte bine, am vorbit ore intregi, am facut si putin shopping inainte, am fost la gradi sa iau fetele (a mea si a prietenei mele), chiar ii multumesc ca a facut efortul si a venit (eu stau in afara Londrei, se ajunge usor, dar totusi) sper ca s-a simtit ok, mai ales ca venit si prietena mea si am stat la taclale toate trei de pruncii nostri.
Eu sunt putin racita, plus am asa, o mica depresie, ca e 8 jumate aproape si afara tot intuneric. Nu stiu ce am anul asta, asta e a treia raceala a mea pe sezonul asta, desi mananc fructe la greu.
Va pup pe toate fara numar.![]()
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
CarlaV spune:
Luna, si pe mine ma paste a 3-a raceala, cate una pe luna, sper sa se razgandeasca. La mine e destul de clar ca sarcinile mi-au zapacit sistemul imunitar, apoi oboseala, apoi statul in zapada fara caciula si fular... Sper sa nu fie nimic complicat nici la tine.
Pastele cu bacon au fost atat de bune incat a mancat si sotul meu, care nu suporta pastele. Am combinat mai multe feluri de branza si cascaval, iar Saby a fost incantata, nu ca alte chestii ar manca mai putin.
Lachi, multumesc pentru raspuns
. Am inteles bine, primele fete ale sotului tau au 32 ani???
Sanatate multa fetitelor si tie putere, asa mi-e groaza de cum va fi cand le voi avea bolnave pe amandoua...
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
violetan spune:
Neata, feteleeee!
La scurt, ashea,
ca-s grabita rau:
Mychy, abia asteptam reactia ta, ca traznita mai esti!
In alta ordine de idei, te rog frumos sa ii dai un pup mare mare din partea mea puiului scumpicel lovit la degetezel, ok?
Lachione, wow, sa fiti sanatosi si fericiti cu totii! 
Luna, ce haioasa esti, pe bune!
In ultima vreme parca esti si mai cool decat de obicei. Strange, huh? Ca taman zisesi ca esti cam deprimata. Pai daca asa faci tu cand esti deprimata, ma intreb cum faci cand esti super bine dispusa. ![]()
Va pup pe toate ca nu-mi vad capul! 
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
musso17 spune:
neatza
dana,multumesc frumos.
vio,am cautat si eu reteta de tort joffre,oauuuu e o minunatie...mi-ai dat o idee buna..si soacra-mea se sarbatoreste luna asta si chiar nu stiam ce sa-i oferim,fii-su face cumparaturile si eu prepar![]()
mychy,si eu vreau reteta de tort minune.
nu reusesc sa pun poze,am uitat parola si contul de membru de pe webshots si trebuie sa le trimit mail,sper sa ma adun zilele astea si s-o fac.
sa aveti o zi buna.
claucia spune:
Buna ziulica si de la noi,
Intru repede dar parca vad ca ma lungesc, sa ii sciu Vivelei doua vorbulite
si anume: si eu am avut exact aceleasi sentimente si cred ca toate mamele le au, ca nu stii daca si cum mai ales iti vei iubi al doilea copil. Dar pe primul stiai cum o sa il iubesti? Eu banuiam ca o sa o iubesc pe Alessia, dar niciodata in acest fel, niciodata nu i-as fi imaginat cat ma uimeste in fiecare zi cat o iubesc de mult si ce inseamna dragostea de mama de fapt...
Si acum la fel. nu stiam cum si in ce fel sa o iubesc pe Isa, dar e ea, e o persoana extraordinara, nu este o alta Alessie, e o fetita minunata si dragastoasa si creste dragostea mea odata cu ea. Eu de aceea nu m-am ingrijorat prea tare, pentru ca STIU ca dragostea creste odata cu bebele, si daca nu am niste sentimente pe care cred ca ar trebui (desi nu trebuie) sa le am fix din burta, din saptamana x sau y ( in cazul tau xy
) atunci e de rau.
Nu este. Dr Spock spune un lucru f bun si anume: oricand ar aparea dragostea materna, in primele minute dupa nastere, din burtica, in primele saptamani sau dupa, cand vezi ca te pricepi ca e al tau si ca te rasplateste cu un zambet etc, in 99% din cazuri, apare exact atunci cand trebuie.
Eu nu inteleg cum sa le iubesc diferit. Bineinteles ca sunt persoane diferite, dar eu cand spun ca le iubesc la fel, ma refer numai si numai la intensitate, altfel nu stiu sa cuantific iubirea "diferit", cum sa le iubesc diferit? Dragostea e la fel, e iubire pura, la intensitate sau cat de mult, nu as putea sa spun niciodata pe care iubesc mai mult, o iubesc pe una mai mult decat pe cealalta si pe cealalta mai mult decat pe prima. Si daca nu pot spune ca as putea in conditii extreme sa renunt la una sau la cealalta, inseamna ca le iubesc la fel, asa inteleg eu, si prin la fel eu inteleg doar la fel de mult. Ca mod, nu stiu sa iubesc in diferite moduri, ca intensitate la fel
. Si sa stii ca dragostea creste creste si nu se mai opreste din crescut, eu nu imi dau seama cat si unde mai e loc de atata iubire in inimile noastre, dar sa stii ca e tare tare frumos si asta trebuie sa crezi doar, pentru ca vei realiza asta mai tarzior.
Eu eram suparata dupa nastere, nu chiar deprimata dar indurerata ca nu am timp sa ma ocup de Alessia, ca o vedeam cu ochisorii mari de caprioara indurerati ca nu intelegea ce se intampla, ca nu pot sa ies sa ii iau cadou de sf Maria, ce tragedie am facut din asta, eram la 5 zile dupa nastere...
...si acum...o frumusete! Alessia e incantata de surioara ei mica, e foarte foarte buna cu ea, spune de 100 de ori pe zi ca "este soia mia!" si o apara si o pupa si vorbeste cu ea, si imi spune ca "se face Isa maie si mege tu mine in pak si ne jucam la nisip si nu las pe nimeni sa o supeie pe Isa pentu ca e Isa mia si eu ma joc cu ea si o tin de manute sa nu tada" si o iubeste enorm.
Iar Isa este foarte cuminte si buna, daca spuneam ca Alessia e cuminte, si este, este mare si atenta si cuminte si calda, de nu-mi vina sa cred, deh, ca cioara
, Isa doarme bine, rade mult, e cuminte si buna, ne bucura pe toti 3 extrem de mult.
Si am mai descoperit ceva, un panseu de-al meu: abia incepand cu al doilea copil nu mai exista egoism zic eu...la primul copil schimbarea e mare, si de la libertate absoluta intri la stapan ca sa zic asa, si in rarele momente de liniste in loc sa faci ceva petnru tine, iti plangi de mila (asta spun pentru mine of course), eh, si de cand cu Isa, eu am mult timp liber. Paradoxal dar asa este. Imi iubesc fetele mult, si daca nu am treaba cu una am cu cealalta, si amandoua sunt fericite si vesele, Alessia a uitat total ca a fost o perioada fara bebe in casa, asta ar fi avantajul distantei mici dintre ele, e incantata de Isa ei, si eu nu mai imi plang de mila ca nu am cand, ba chiar cand am clipe de ragaz, si am, ma dau cu creme, fac bai prelungite, ma vopsesc, ma duc la cumparaturi, ca daca tot nu mai duc la servici...
M-am lungit mult, scuze, bine ca nu scriu des ca va zapaceam.
Despre noi (daca pana acum nu a fost tot despre noi
) sa va spun asa: Isuta e racita un pic, tuseste saracuta, si tot buna e si doarme si bine, are 4 luni si jumatate si e tare frumoasa, Alessiuta vorbeste ca un om mare, are un vocabular imens mi se pare mie, imita tot ce aude, stie cantele si poezii, spune din mintea ei cel mai des diverse chestii, isi face jocuri cu prietenii ei ursii, le da sa manance, le face prajituri ii imbraca si le face fuste si haine din prosoapele noastre, merge cu ei la joaca in parc in sufragerie
, nu mi-ar ajunge o zi sa povestesc cat e de minunata.
Si acum le-am si mutat in camera lor, stau amandoua in camera, Isa in patut de bebe, alessia in patul ei mare si le adorm pe amandoua seara. Asa ca mi-am recapatat sefia si domnia asupra dormitorului nostru, ura!
Gata, asteptam primavara si dupa aceea vara sa mergem in vacanta in formula completa (ca am incheiat cu reproducerea
, pentru noi ajunge, suntem completi si mie imi place oricum mai mult perioada de peste 2-3 lunite, un an, doi ani, sunt topita, nu neaparat burtica si bebe f mic)in Grecia, abia asteptam sa ne jucam si sa se joace intre ele...
PUp si iertare pentru placinta
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria
13 iulie 2007 si Elisa Andreea
03 septembrie 2009
mychydutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui violetan Va pup pe toate ca nu-mi vad capul! ![]() |
uau, dar de obicei ti-l vezi? cum? in oglinda banuiesc.........

cu reteta pt "tort pt soacra", eu m-as baza mai mult pe elementul surpriza.....un tort normal, aromat, pe gustul ei, care sa o atraga prin proprietatile organoleptice
flacara violet rules

Vivela spune:
Clau 

, dupa cum zici tu, cred ca abia astept sa va povestesc si eu din experienta fratiorilor (mama cum suna, nici nu m-am gandit
).
foarte dulce Alessia, parca mi-o si imaginam cum vorbeste ea de surioara ei
. sanatate multa Isei
.
oricum, cred ca e o diferenta intre fetite si baietei, e normal sa fie asa, fetele au sentimente protective innascute, baietii sunt mai razboinici.(si sper sa ies vie din toata treaba asta, la cate imi mai povesteste maica-mea prin cate a trecut cu 2 baieti mici, de varsta apropiata - intre fratii mei mai mari e dif de 1 an jumate).
mai, "xy" se ref. la cromozomii sexuali ai bebeului (daca avea cineva vreun dubiu), mi s-a parut prea uzat caruciorul ala albastru
.
azi l-am dus pe mandrul meu la cresa, culmea n-a plans, cred ca totusi i-a fost dor de copii. ieri si alaltaieri l-am tinut acasa, din motive de vreme, nu m-am incumetat sa scot masina, pe jos sa-l fi dus - cam viscolea si nu-mi venea (e de mers cam 15 min pe vreme frumoasa) si nici sa trag de el plangand prin viscol nu ma incanta. iar al meu pleaca foarte de dimineata de acasa, la 7 iese pe usa, deci nu puteam sa chinui copilul sa-l scol cu noaptea in cap.
in fine, trebuia sa-l duc azi, acasa eu nu prea reuseam sa-l culc dupa amiaza, isi facuse prostul obicei sa adoarma pe la 5 seara. se trezea pe la 7 jumate si se culca iar pe la 11.
aseara s-a trezit la 7 jumate, a cerut sa-i dau niste lapte, i-am dat si cica lui ii e somn si vrea sa se culce. era varza de somnoros. zic hai sa faca nani, asta e, doarme pana dimineata (a mai facut el faze d-astea).
dar el stie ca in fiecare seara facem baie si ne spalam pe dinti, e ritual. ma gandeam insa ca la ce obosit era, sa facem o exceptie. dar el - copil constiincios, nu ca mine, a vrut macar sa se spele pe dinti, dar de oboseala i-a iesit cam asa ceva: "hai sa ne spalam putin pe limbi"
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
+
xy 19+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba