Strumfi de iul-aug 2007 (169)
Raspunsuri - Pagina 15
Vivela spune:
simona, ai reusit sa citesti tot subiectul? ![]()
hai, ma, ca eu n-am zis ca m-as simti mama denaturata...si chiar de ar fi fost asa, astea sunt chestii subiective, nu poti sa generalizezi. iar cand un om simte ceva, indiferent ca e justificat sau nu din punctul tau de vedere (si nu ma refer la tine personal), nu prea ai cum sa-l contrazici.
in fine, oi vedea eu ce-o mai fi.
Georgi, LA MULTI ANI!! 
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
+
xy 19+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
violetan spune:
Georgi??? A fost ziua ta? Pai si nu zici nimic? Nu faci cinste? Io recunosc ca spre rusinea mea nu ma holbez pe lista decat fff rar, mai ales acum ca abia am timp sa va citesc, asa ca....LA MULTI ANI, GEORGI! cu multa, multa sanatate, sa ai cele mai frumoase momente cu bebika si sotul si sa fii vesnic tanara, frumoasa si vesela si dragalasa cum te stim! 

Mychy, bravo, tata ca te mai uiti pe lista! ![]()
Haleala? Pai sa-ti zic io: ciorbita de purcelus, fasolica verzisoara cu copanase de puiut si mazarica cu pipotele si inimioare de puisor ![]()
![]()
(asta a fost meniul pe sapt asta, acu' gandesc intens la meniul pe urmatoarea!)
In alta ordine de idei vreau sa-i fac un tort nemaipomenit lu' soacra-mea de ziua ei, la inceputul lui februarie si nu stiu de care....ma gandeam la un joffre da' habar n-am cum se face si mi-e teama sa incerc retete de pe net...stie careva, cumva? Mychy, nu e pt tine intrebarea, ca parca vad ce ingrediente imi recomanzi ![]()
![]()
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
Vivela spune:
Stefania
, Violeta
.
uf, si eu incep mesaje si reusesc sa le trimit dupa o ora...
_
+
xy 19+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Vivela spune:
vio, eu am facut de revelion un tort de fructe de padure, nu ma laud dar e cel mai bun tort pe care l-am mancat eu
. dar contributia mea a fost minima, adica am luat blat de la magazin, iar pt umplutura am folosit frisca lichida batuta amestecata cu o budinca de vanilie. am pus intre foi un strat de crema asta si un rand de fructe de padure (dar nu numai): mure, capsune, afine, visine (astea l-am gasit vrac, congelate la auchan, cred ca mi-au citit gandurile) si am mai luat eu o conserva de compot de ananas si una de piersici si cam atat, am mai curatat si o portocala...ar fi mers si un kiwi pt ornat macar...pe margini am orant cu frisca si nuca macinata (foarte ok combinatia), a iesit bestial, light si aspectuos (si inca n-am avut eu rabdare sa-l orenez cum trebuie si cred ca nici priceperea necesara).
_
+
xy 19+
violetan spune:
Vivelaaaaa, 
multumesc mult de idee, e grozava si am sa o incerc sigur, dar de ziua mea, unde am voie, acum insa nu cred, pt ca sotului meu nu-i plac torturile cu fructe si frisca, de fapt nu-i plac dulciurile in general; singurele torturi pe care le tolereaza sunt alea de cico...
Dar eu ador fructele de padure si visinele, asa ca i'm your man (ma rog, woman
).
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
CarlaV spune:
Georgi, ai primit sms?
Vivela, foarte bine suna tortul tau, il voi incerca dupa cel cu crema de lamaie care e in plan. La intrebarea ta sunt perfect de acord cu ce au raspuns Timi si Vio
.
Vio, cel mai bun tort joffre ever se face la cofetaria Alice, eu le cer sa puna si visine in alcool. E o nebunie, sa tot halesti.
Luna, suna bine reteta ta, am pus macaroanele la fiert. Eu o sa pun bacon in loc de ton. M-a distrat partea cu porumbul "numai boabele"
.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
musso17 spune:
heheeee fetele,m-ati facut sa rad..saru.mana mult mychy,vivela,luna,vio...n-am zis nimic caci mi s-a parut anapoda sa intru si sa zic,dar nu-i bai imi sunteti tare dragi..si ieri dupa ce mi-am facut treburile am intrat sa va citesc, faceti parte din familia mea.
anca,saru'mana de sms,va pup!!
vio,io am facut un tort tot in genul celui facut de vivela,dar in loc de frisca am pus branza dulce,am inmuita niste gelatina si apoi am pus-o dulceata de fructe de padure si le-am amestecat cu branza.blatul l-am facut in casa,cel de chec dar in compozitie am mai adaugat niste nuca si cereale zdrobite la robot,l-am taiat in doua si l-am insiropat apoi am adaugat crema care are asa o culoare frumoasa ca nu se mai merita tapetat cu frsica.
va pup.
ddanagh spune:
La Multi Ani Georgi!!!! sa-ti dea Dumnezeu sanatate si putere sa-ti cresti baiatul. Si, special pentru anul asta, noroc la examene.
Mai ce tort ai facut, eu nu prea le am cu dulciurile, cu gatitul, ca de mancat, mananc.![]()
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
Kariris spune:
Buna fetelor!
Vai, de s-ar termina odata cu tratamentul asta al fetelor ca m-au capiat! sunt rupta de oboseala, am dormit max 4 ore pe noapte. bineinteles ca s-a imbolnavit si Iris.
Da,Violeta sotul mai are gemene din prima casatorie, cu 30 de ani 3 luni si 3 zile mai mari decat "editia a 2-a"
Desi e cu 17 ani mai in varsta ca mine, m-a ajutat foarte mult cu fetele si inca o face. In primele 2 luni doar el le-a spalat. Cat a fost bolnava mama mea l-am lasat in fiecare WE singur cu ele si il ajuta doar soferul la scos afara fetitele, in rest le facea singur pe toate. Il gaseam "in prag de infarct" cand ma intorceam... dar a rezistat. Ma saturasem eu de naveta la Brasov si de multe ori ma gandeam daca se descurca cu baia si culcatul de seara.
O data le-am lasat bolnave si am plecat si in loc de 5 ml panadol i-a dat Karinei 5 ml peritol. A fost singura oara cand a incurcat borcanele![]()
Carla fetele nu mai dorm impreuna de la 3 luni. Dorm in aceeasi camera, dar in paturi separate. Nu au vrut niciodata in camere separate. Nici in concediu nu au dormit impreuna, poza aceea a fost facuta dupa ce m-am ridicat eu dintre ele sa merg la toaleta
Am dormit eu intre ele pentru ca altfel se bat sa fie langa mine. Sau se bat, pur si simplu.![]()
Jucariile sunt unele la fel (la dublu) iar cele diferite s-au impartit din start: unele ale Karinei altele ale lui Iris. Ele si le-au ales si isi respecta decizia. Si le mai imprumuta dar regula e ca si le tin separat dupa ce se joaca impreuna. Paturile la fel, sunt identice, dar din start si-au ales patul si asa a ramas. Nu inversam paturile.
Fug sa incerc sa le culc si eu mai devreme in seara asta!
Pupici!
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna