Strumfi de iul-aug 2007 (169)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

vivela, copilul ala creste in tine......ce alta relatie vrei?
ma rog,eu sunt mai .....nesimtzitoare asa! n-am realizat ca o sa fac un bebe decat dupa ce am primit sms de la AndraZ cand a nascut!!!! eu aveam ditamai burtoiul dar nu constientizam cum se va finaliza toata povestea asta!....cred ca-mi imaginam ca o sa traiesc intr-o graviditate continua!....asa ca nu prea inteleg cum e cu relatiile dinainte de nastere!

the quick brown fox jumps over the lazy dog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mychy lasa ca vezi tu la al doilea.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

...ia dati-mi ceva idei de gatit! ca mi-am epuizat toate resursele de imaginatie culinara!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

Buna, fetelor!

Apropo de relatia parinte-copil. Pai, acum la a doua sarcina nici cele necesare dpdv medical nu le-am facut ca la Miruna. N-am nici poza (echo) cu bebe. Primele analize le-am facut in luna a III-a. Da' nu ma simt parinte denaturat. Sau oi fi mai nesimtita.
De fapt, am atat de putin timp liber la dispozitie, pe care constat de multe ori ca-l consum aiurea pentru ca ma enerveaza unii sau altii, sau ma "impiedic" de chestiuni minore, incat ma bucur ca inca nu ma bantuie astfel de ganduri negre.
Da' voi mai scrieti, sa am de unde invata!
Am convingerea ca fetele mele vor avea personalitati diferite, asa ca nu vad cum sa le iubesc la fel. Dar cu siguranta le voi iubi pe amandoua!

Ma duc sa mai citesc, ca e foarte tare subiectul!

Simona, printesei Miruna (13 Iulie 2007) , 21+, Raluca

Mergi la inceput

Eu diseara fac paste cu ton, fie-mea e inebunita dupa ele.,

Se fac asa (simplu, 10 min) fierbi pastele, pene pasta, apoi le scurgi, le pui intr-o tigaie incapatoare sau oala, le pui putin unt, o lingurita doar, apoi desfaci o conserva de ton (eu iau in apa, daca iei in ulei atunci nu mai pune lingurita ala de unt) pui tonul peste paste, uneori poti pune si doua conserve, asa din ochi sa fie de ajuns, poti pune si niste porumb fiert deja (doar boabele, normal) si amesteci, apoi pui niste pasta de rosii, gen bulion, putin doar sa-i dea culoare, o lingurita,. La sfarsit dupa ce amesteci tot pui cascaval ras din belsug, si amesteci pana se incorporeaza. Si gata. Repde hranitor si satisfacator si bun.

Mergi la inceput

..suna apetisant ce zici tu acolo.....daca asta micu accepta pastele....

plec home, asa ca va pupez pe toate!

Mergi la inceput

ieri a fost ziua lu musso!!!!!!m-am uitat in lista de aniversari...

LA MULTI ANI!!!!!!!

sa fii sanatoasa si numai bine iti doresc!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Vivela si eu am acelasi dubii dar ma incurajez singura spunandu-mi ca nu trebuie sa ii iubesc la fel pt ca vor fi diferiti. Nu uit ca sunt gravida ca imi e mereu frica sa nu se intample ceva rau dar nici eu nu vorbesc cu bebe.

Inca nu aude asa ca am timp pana in saptamana 30-32 cand ii voi pune aceeasi muzica ca si Catarinei. Abia astept sa miste bebe ca sa stiu ca e bine, ca e acolo la cladurica.

Legatura aia speciala de care vorbesti poate aparea si in momentul nasterii si oate aparea mai tarziu. Nu pot sa spun ca i-am vorbit mult Catarinei dar cand am vazut-o in bratele mele a fost dragoste la prima vedere

Recunosc ca nu am timp prea mult de gandit din cauza Catarinei. Si ma gandesc mereu cum ma voi descurca daca mandra mea tot ca super glue o sa fie dupa mine prin casa. Nu reusesc sa o fac sa se joace singura mai mult de 3 minute

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 12+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

La multi ani cu intarziere Musso! 19 ani zici ca faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Neata, fetili!

Sunt super prinsa si n-am mai scris (de citit v-am citit, logic, ca nu rezist! ) si aveam multe raspunsuri si comentarii, dar erau asa multe ca n-as fi avut timp, asa ca m-am lasat pagubasa.

Acum am intrat in mod special pt vivela . Draga mea, chiar ca nu ti se potrivesc deloc astfel de ganduri, dar te inteleg perfect. Hai sa-ti zic ce mi-a spus gemanuta mea, care are trei copilasi: doua fetite si un baietzel. Avea exact aceleasi temeri ca si tine la al doilea, exact aceleasi ganduri si intrebari mai mult sau mai putin rostite , dar s-a lamurit imediat la a doua nastere ca si daca ai 245.637 de plozisori, ii vei iubi in 245.637 de feluri diferite si la fel de mult si de intens. Sigur ca a doua sarcina (sa nu mai vorbesc de a treia) au fost aproape nebagate in seama, doar cand isi mai amintea vorbea cu puii, e perfect natural, dar nu conteaza pentru ca puiul din burty va simte pe toti, in special pe fratior si abia asteapta sa iasa sa va cunoasca. E suficient sa iti auda vocea, chiar daca te certi cu aia de la RENEL sau RADET (treaca de la mine )tot ii place si stie ca tu esti mami.
Ai sa vezi ce sentimente te vor napadi la nastere, hehehe.
Deci, relax ca e de bine!

Lachione, multa sanatate la gemanute! Nu pot sa cred, am citit bine ca sotul tau e la a doua pereche de gemene???
Aoleo, mi-a luat vreo 40 de minute sa scriu mesajul asta!!! Ma opresc aici ca iar am treaba.
Multi la toata strumfaria si multa sanatate si la bebici si la mamici!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput