Strumfi de iul-aug 2007 (169)
Raspunsuri - Pagina 13
Luna1 spune:
Stefania ma bucur sa aud ca fetita ta frumoasa merge bine pe bicicla. Inseamna ca si Lis va progresa repede la cat de incapatanata e. Lasa paranoia si nu mai alerga dupa ea, du-o in parc unde nu sunt pericole si gata.
Si noi avem casca si de toate deci evitam accidentele cat putem.
Vivela ce dulce David. Eu chair il cred, dupa cum imi pari mie pe forum ca te iubeste toata lumea.
Anto sanatate multa. Wow Sonia merge la scoala. Si aici la gradi/cresa stau pana la 2 ani si 9 luni si apoi se muta pa pre-school dar e tot in cadrul gradinitei. Cumparaturile online noi am ales cel mai de calitate supermarchet cum ar fi, e adevarat ca au si preturile pe masura insa fac price match cu Tesco la cele esentiale, adica daca la Tesco merele sunt 1 lire de ex, are Waitrose mere de 1 lira. Mi-au sosit cumparaturile aseara, sunt foarte multumita inclusiv de carne, pui, proaspete, ce sa zic si mie imi era teama dar uite noi le aducem acasa in masina normala ei mi le aduc in van frigorific deci nu stau la caldura deloc. Sunt extraodinari, eu am ramas impresionata, daca nu aveau un produs mi-au zis pe site ca nu e in stoc si mi-au dat alternativa imediat la acelasi pret, in plus a venit nenea ala, a vrut sa ni le urce in casa,
i-am zis ca nu, apoi ne-a explicat ca pungile verzi merg la congelator, portocalii la frigider si mov in dulapuri. Deci nu mai stau eu sa caut de nebuna. Incearca vezi daca iti place.
Karli succes la dentist.
Mychy nimic special, doar trafic de una alta.![]()
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
mychydutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Luna1 Mychy nimic special, doar trafic de una alta. |
iarba, prafuri???????
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
stefania_97 spune:
Micky daca i-a curs lichidul ala nu ii va cadea unghia. Catarina s-a lovit la degetul mare de la picior si se facuse unghia mova dar a doua zi s-a mai lovit odata si i-a curs sangele de sub unghie. Nu i-a cazut, si-a revenit la culoarea normala.
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
12+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
Luna1 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mychydutza
iarba, prafuri??????? decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori! |
Nope, doar matasuri fine.
mychydutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stefania_97 Micky daca i-a curs lichidul ala nu ii va cadea unghia. Catarina s-a lovit la degetul mare de la picior si se facuse unghia mova dar a doua zi s-a mai lovit odata si i-a curs sangele de sub unghie. Nu i-a cazut, si-a revenit la culoarea normala. ![]() ] |
asa e si la andrei...ii curge sangele de sub unghie.....si daca apas si iese lichidu ala, se face alb. multumesc de raspuns. m-am linistit

Vivela spune:
luna,
.
michy, pai amnio mi-a confirmat ca e xy
, deci nu mai e nici macar un dubiu. tati va trebui sa se dea mult si bine pe langa mine daca vrea sa mai incercam pt o fetita
.
pup
degetelul lui Andrei, of saracutul ce rau l-o fi durut...e durere dinaia de creste in intensitate in primul minut, simti ca te pisi pe tine de durere. am patit-o si eu o data.
stiu ca pare dintr-un film vechi difuzat si re-difuzat ce va voi intreba (pe mamele de 2 sau mai multi copii), totusi imi iau inima in dinti si reiau:
ati avut teama, insarcinate cu al 2-lea/al 3-lea copil fiind, ca nu veti reusi sa-l iubiti la fel de mult ca pe primul? ca nu veti reusi sa stabiliti o conexiune asa cum s-a intamplat la primul copil?
eu uneori am zile intregi cand uit pur si simplu ca sunt gravida, am mustrari ca nu-i dau suficienta atentie celui din burta, imi mai aduc aminte doar seara, cand ma asez in pat si-l simt mai puternic ca totusi e real, ca e acolo...ca are nevoie sa-i vorbesc, sa-l mangai, nu stiu , sa comunicam cumva...![]()
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
+
xy 19+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
mychydutza spune:
vivela, eu sunt sigura ca vei fi o mamica perfecta, care-si va iubi in mod egal copiii....sunt sigura ca instinctul matern isi va face datoria! cred ca e la fel ca si cu temerile pt primul copil: oare o sa ma descurc, oare o sa stiu, oare n-o sa-l neglijez? tzin minte ca aveam niste vise ca-l uitam pe ici pe colo si cand imi aduceam aminte asta era mort de foame........vai ce cosmaruri am avut pe tema asta....ok, acu las fetele cu "experienta" sa-ti raspunda.....eu doar m-am bagat in seama!![]()
![]()
![]()

Timi07 spune:
1) m-am bucurat pt tine ca rezultatul la amnio a fost bun dar n-am avut ocazia/timpul necesar sa-mi exprim bucuria
2)Tocmai tu pui intrebari din astea? Nu stiu de ce dar parca nu ti se potrivesc....

3) Nu m-au framantat astfel de ganduri/temeri (ca nu-mi voi iubi la fel copii) pt ca am avut in permanenta sentimentul ca nu le voi putea iubi la fel pt ca vor fi persoane diferite dar cu siguranta le voi iubi cu aceeasi intensitate....si asa este, la mine.
Sunt parti diferite dar vitale dintr-un intreg...nu stiu cum sa-ti explic altfel dar veoi vedea in 20 si un pic de saptamani.
Bucura-te de sarcina si lasa sentimentele de vinovatie. Nici eu nu am mangaiat burtica si nu i-am vorbit la fel de mult la a doua sarcina pt ca n-am avut timp, dar Saya pe langa mine si tati a avut-o si pe Soph care pupa burtica si-i vorbea, si-i dadea sa pape,si-o inbratisa doar n-o sa ma apuc acum sa ma simt vinovata ca Sophie a fost prima si n-a avut parte de dragalaseniile unei surioare cat a fost in burtica.
Daca uti uneori ca esti gravida eu zic ca-i bine....nu?!
Mi-am propus sa nu le ofer lucruri identice doar pt ca sunt surori si asa este corect. Mai corect mi se pare si sper sa imi reuseasca sa le ofer ceea ce au nevoie, ce le place...sa nu le "uniformizez" tocami eu.
Capul sus, o sa fie bine avem suficienta iubire sa le oferim
.Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
Luna1 spune:
Of Vivela cand imi amintesc... Pai la inceput m-am temut ca daca va fi baiat bebe din burtica nu il voi iubi deloc, ca eu am deja baiat, ca o sa mi-l arate moasele si eu o sa incep sa plang, ca niciodata nu o sa pot simti pentru un alt baiat ce simt pt fiu-miu. Apoi am aflat ca e fata pe la 18 sapt, acum am inebunit, era fetita ce mi-o dorisem intodeauna, mi-era teama ca o sa fac diferente, ca o sa o alint in plus, ca o sa o tratez preferential... Si cel mai grav a fost ca ma simteam extrem de vinovata sa simt si sa gandesc toate astea.
In realitate dupa ce am nascut am realizat ca pe fiecare copil il iubesti diferit, ca dragostea nu se masoara, ca nu poti spune nici ca iubesti copiii la fel, nici ca il iubesti pe unul mai putin in detrimentul celuilalt, ci ii iubesti pentru ce sunt ei, diferit, ai o legatura unica si aparte cu fiecare dintre ei in functie de felul lor de a fi. Si cel mai important am aflat ca nu ar fi contact sexul, ca o aveam pe Adelise pe piept si plangeam de fericire si ma uitam la ea si eu si sotul inlacrimati si o sarutam fermecati, iar dupa vreo 20 min ne intreaba moasa ce nume ii punem pe certificat ca sa-l completeze si cand am rostit "Adelise Cezara" am realizat ca ar fi cazul sa verific ce are intre picioare sa nu am un baietel cu nume de fata.
In momentul ala si daca imi zicea ca e pisica tot al meu era, puiul meu cu care m-am conectat pe loc. Iar cu Cosmin avem asa o conexiune, asa o iubire intensa ca nimic nu o va putea darama.
Vivela spune:
Of, mai fetelor, Michy, Luna, Timi
, va cred ca asa e. numai ca acum chiar am neglijat pe bebe2, adica am facut cele necesare dpdv medical, dar n-am apucat sa avem o relatie. nu stiu, parca cu david a fost alfel, poate si pentru ca era primul si totul era nou, pierdeam nopti cautand informatii pe net despre sarcina, ii vorbeam, ii puneam muzica, il alintam...si chiar cred ca relatia noastra e mai speciala tocmai pentru ca am luat-o din vreme. si parca nu sunt pregatita sa nu am asa ceva si cu bb2.
stiu ca il voi iubi, desi nu-mi pot imagina inca. 
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
+
xy 19+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba