Strumfi de iul-aug 2007 (169)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

cristina ti-am trimis si tie un PM.... na, ca azi ma dau in vant dupa PM-uri....

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna seara
cristina,im cer scuze,probabil mi-am amintit gresit,stiu ca erai ingrijorata si ca-l lasai pe denis si inchideau usa in urma lui,iar tu nu stiai ce se intampla...imi mai amintesc cate ceva,dar mai bine tac ca poate nu esti tu
vivela,mie nu-mi pari carcotasa,io ma bucur ca povestiti ce ati intampinat,asa ma calesc si eu...si apoi fiecare are dreptul sa aiba propriile pretentii.
luna
siminoc,povestesti tare frumos.

fii-miu este mareeeee smecher,vine cu buzele tuguiate sa-l pup si apoi se strege,pfiuuu..

o saurc si eu poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Discutie:
David: - Mami, cine te iubeste? (m-a mai intrebat asta si zilele trecute)
Eu: -Cine, mami?
David: -David te iubeste, si tati te iubeste si...si toata lumea te iubeste..."
(am indoieli ca chiar toata lumea ma are la suflet, dar a fost dragut din partea lui sa-mi zica asta )

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + xy 19+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Stefania si merge bine pe bicicleta Catarina?

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Merge foarte bine. Nu a cazut niciodata dar paranoia ma face sa alerg dupa ea sa nu cumva sa cada.

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 12+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara si bine v-am regasit,

Am disparut brusc pt ca m-a lovit boala, am dat dintr-una in alta ca vreo saptamana nu am fost om, dar important e ca a trecut si acum e mai bine.
De cateva zile incerc sa recuperez din urma, am vazut ca ati vorbit despre subiecte f interesante si-mi pare rau ca nu am apucat sa "dau si eu din casa" cum spunea cineva aici, dar presupun ca vor mai fi ocazii.

Ref la gradinite in Bucuresti, stiu ca fetele de la Piticodrom care au copiii la Montessori sunt f multumite, dar bineinteles, mai sunt si alti factori ca distanta, programul, etc.

Sa raspund si la ce-mi aduc aminte, repede ca mi se termina tura si plec spre casa.

Luna, felicitari pt cetatenie si succes in continuare. Am citit si ca faci cumparaturile on-line, cand am stat la pat in sarcina m-am gandit sa incerc si eu dar pana la urma nu m-am incumetat c anu stiam ce fel de carne si fructe/legume mi-ar aduce. De atunci nici nu m-am mai gandit la asta, tu esti multumita?

Vivela, ma bucur ca ti-a iesit reuzltat bun la amnio si ca te-ai linistit.

Lachione, v-am admirat in pozele din vacante, sunteti foarte plimbareti si peisajele sunt superbe. Dar imi imaginez ca pt voi parintii nu a fost relaxare si spun asta stiind ce am patimit eu anul trecut la mare cu piticii mei de 2 si 4 ani, problema principala fiind ca Sonia nu a avea chef sa stea locului, la masa nici 5 minute si mancam pe rand si in fuga alergand dupa ea, deci cu doua nazdravane de doi ani si jumatate sunteti foarte curajosi ca plecati asa de des. Fetele tale sunt dulci foc, sa-ti traiasca, multa sanatate.

Siminoc, bine ai reveni si felicitari pt bebe2.

Cristina26, multa sanatate lui Ingrid si felicitari surorii tale pt sarcina.

Karli ce mai faci?

Alina.a, bafta sa gasiti gradi perfecta.

Si pe noi ne asteapta o schimbare, Sonia va merge la scoala din februarie, mi se strage sufletul cand ma gandesc, nu neaparat ca va fi greu pt ea ci mai mult asa, nostalgic, ca a sosit vremea ca ea sa plece din cresa.
Cred ca v-am mai zis ca aici se merge la cresa pana la 2,5-3 ani si apoi se merge la scoala, nu exista gradinita ca atare, separata ciu e integrata in scoala. La 2.5 ani se merge la o clasa pregatitoare si apoi intre 3-6 ani sunt clasele de scoala "maternala".
Avantajul va fi ca e in aceeasi scoala cu Victor si va fi mai usor cu dusul si adusul, face activitati mai interesante pt ea, invata o multime de lucruri, dar... la scoala e mai naspa comunicarea, nu-mi zice nimeni exact cat/daca a mancat, cum a dormit, etc.
Inca ezit, as putea s-o mai las in cresa pana-n iulie, apoi vacanta si sa inceapa direct in septembrie primul an de maternala. Dar acum ea e cea mai mare la cresa si se plictiseste, nu are copii de varsta ei sa se joace.
Decisions, decisions...

Va pup, o seara buna,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Antoanela23
Ai fetita mare si frumoasa. Intreab-o pe Sonia ce vrea sa faca si o sa aleaga ea ce vrea. Eu cred ca v-a alege sa fie cu copilasi de varsta ei. Dar poate gresesc. copilasii tai frumosi.
karligutza Imi pare rau ca am plecat chiar dupa ce am trimis mesajul. Ai reusit sa vorbesti cu Alina? Eu am numarul de telefon la emailul comun, iar America o poti suna pe gratis de pe internet, daca mai ai nevoie de mine suna-ma.

Mergi la inceput

Cristina, gata, am gasit-o, am vb.cu ea, m-am descurcat... mercic!

Anto, sanatate multa! bine ca acum te-ai refacut; sper ca nu s-a intamplat nimic serios; ce a fost? o gripa mai urata? multumesc de intrebare, bine fac, in limitele normalului; pana aseara, cand mi s-a rupt nu stiu cum si mai ales de ce o bucatica dintr-o masea pe care o lucrasem in 2006... in mod teoretic trebuia sa tina materialul respectiv minim vreo 10 ani; insa se pare ca dna.doctor stomatolog vrea sa ma vada la ochi mai devreme de 10 ani iar eu ma duc pentru ca nu vreau sa raman si fara masea si fara limba (probabil cunoasteti senzatia ca te taie la limba, ceea ce oricum nu mi-ar strica in avans pentru cateodata )

va pup pe toate! ma pregatesc sa ies pentru ora 8 din casa, am programare la 10 si trebuie sa vad cum ajung la timp pe zapada/traficul asta... wish me luck! nu mi-e frica de dentist!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

anto am uitat sa mai spun ca m-am uitat si eu de gradinita aceea despre care spui ca sunt mamicile multumite la Piticodrom si suna "a altfel" pe site-ul lor... poate le facem si noi o vizita sa vedem ce parere are Adeluta, ce impresie imi lasa mie/sotului... oricum noi avem in plan o gradi de stat f.buna si n-as vrea nici sa o duc mai devreme decat la toamna... dar poate ca o joaca, sa vedem, sa hotaram.... ma mai gandesc! zic si eu ca tine... decizii! decizii!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

are idee cineva de ce nu se mai curata strazile de zapada?
ma ia cu fiori, ca ma uit pe fereastra in intersectie si vad cat se chinuie soferii sa ia virajele, mai ca mi-e frica sa ies si ca pieton.
de regula se curata imediat strada, de ieri insa de cand a inceput din nou sa ninga n-am vazut niciun utilaj de deszapezire. or fi in greva si ei?

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + xy 19+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza............luna, nu si-a muscat soacra iar limba, doar ca eu ieri am avut o zi mai agitata si am fost si in pana de idei ......
vivela, nici in sect. 4 unde domitziliez eu, n-a curatat nimeni zapada. abia ma mers pe trotuar de ce zapada era. nici pe strada n-a curatat nimeni, doar ce s-a facut partie de la masini.....eu una n-as iesi cu masina pe vremea asta. .....si imi place semnatura ta cu "xy"!!!!!
antonela, sanatate multa!
dana, ma bucur ca ati scapat de tuse......sa o tineti tot asa!
cristina, vacanta placuta si sarcina usoara surorii tale!

fiimiu a devenit un speculant: cand ma mai ratzoiesc la el, vine la mine imi prinde fata in palme si-mi zice: mami tu esti buna! cu alte cuvinte: ce te burzuluiesti la mine......tu esti buna orice as face eu!
aseara a vazut ca i se scurge un lichid incolor cu putin sange, de sub unghia pe care si-a prins-o la portiera....sper sa nu-i cada. chiar n-am idee ce i-as putea pune...nu ca ar sta pansat cu ceva......

luna , karli ce v-ati tot PM-it voi acolo?

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput