Strumfi de iul-aug 2007 (169)
Raspunsuri - Pagina 11
cristina26 spune:
CarlaV Multumesc mult. In ceea ce priveste copiii, eu tot cred ca este ceva extraoridinar avem copii geniu
. Noi cand avem copii la joaca, ii spun lui Ingrid ca jucariile sunt ale ei, dar ea trebuie sa le imparta daca vrea sa aiba prieteni. Eu am o sora mai mare cu 20 de luni, iar cand ma gandesc la copilaria noastra stiu ca ea avea papusa ei si eu pe a mea. Ne jucam toata ziua impreuna. Probabil mai este nevoie sa treaca 3-4 ani sa se ajuga acolo. A fost minunat sa o am pe sora mea. Daca Paul era sanatos, aveam si eu 2 copii, dar ma paralizeaza frica numai la gandul unei alte sarcini... asa ca Ingrid o sa ramana singura la parinti, sau poate o sa infiem intr-o zi (decizie luata acum pe moment de mine
sunt sigura ca Sly nu are nimic de zis in aceasta privinta
). Ai doua fete frumoase foc ca si voi de altfel
. Sa auzim numai de bine.
cristina26 spune:
Luna1
Of, imi pare rau ca ai facut urticarie. Nici nu vreau sa ma gandesc ca Ingrid o sa mai faca urticarie de acum inainte. Acum avem fetita mare care are bicicleta. 
Cine vine in Cancun, ii doar 400$ pt 5 zile/ 4 nopti (in pret este inclusa mancarea si cazarea la hotel de 5 stele) noi trebuie sa platim doar avionul in plus. Pretul este minunat.
Luna1 spune:
Cristina eu nu cred ca Ingrid va face mereu urticarie, cred ca e doar un episod.
Eu as veni in Cancun, dar nu mai raman cu concediu deloc. Tu cand vii in UK? De data asta stii ca te astept sa ramai macar o noapte la noi.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
CarlaV spune:
Va multumesc mult pentru raspunsuri, cam asa ma gandeam si eu, nu merge nici sa fie comune toate jucariile (fiecare are macar ursuletul de nani al ei), dar nici toate separate, deci vor fi in general "la gramada", cu unele exceptii. Chiar aveam nevoie de parerea cuiva care a trecut prin asta
.
Cristina, multumim pentru complimente, nu stiu in ce masura le meritam, esti tu draguta. Multumesc si pentru comentariul lasat la pozele Sabinei, l-am vazut de curand.
Mie Saby mi se pare absolut normala, cu nimic in plus sau in minus fata de altii si o iubesc ca pe ochii din cap asa cum este. Cand imi pierd rabdarea cu ea este numai vina mea, ea e copil si testeaza limitele, uneori astept prea mult de la ea (sa ne asculte, sa nu ne faca impotriva etc). Cand sunt suficient de odihnita realizez mai bine lucrurile astea.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
siminoc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ddanagh Siminoc ma bucur ca ai revenit in forta. Poate ne pui si niste poze cu Miru. Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) |
Ma bucur ca puiul tau e bine si a fost mai mult sperietura.
Poze in curand. Tre sa le iau pe un memory stick de pe calc. personal si sa pe pun pe asta de serviciu, si apoi sa le incarc pe undeva in retea, sa le puteti vedea, iar net-ul la serviciu se misca cu viteza melcului turbat.

Simona,
printesei Miruna (13 Iulie 2007)
,
21+,
Raluca
siminoc spune:
Acu' ma retrag sa ma duc sa fac un maraton cu aspiratorul si carpa de praf prin casa.
Noapte buna la mamici si pitici si burtici!
Simona,
printesei Miruna (13 Iulie 2007)
,
21+,
Raluca
cristina26 spune:
vivela Stiu ca vocabularul este ceea ce te deranjaza, dar din pacate nu poti sa faci prea multe. Este o vorba aici “daca nu poti sa te lupti cu ceva trebuie sa I te alaturi”. Cred ca este tare greu , va imbratisez si sper ca educatoarele alea sa li se deschida ochii si sa vada rautatea lor gratuita, Incerc sa ma gandesc de ce sunt oamenii atat de rai si nepasatori pt binele celor din jur. Eu cred ca oamenii prin natura lor sunt buni, oare ce fel de trauma au trebuie sa sufere sa devina rai. Copiii sunt atat de frumosi si dulci, cum poate cineva sa nu fie bun cu ei, cum pot cei care sunt acolo sa ii protejeze sa ii faca sa sufere atat cu faptele cat si cu vorbele lor? Ii tare trist Dar revenind la copiii nostri eu cred ca trebuie sa fie extraordinari sa is aminteasca ce faceau la un an.
poate is un pic mama deluzionata![]()
sunflower Multumim. Ca si tine si eu ma bucur ca putem comunica aici. Ii tare bine sa vedem ce fac si alti copii de varsta asemanatoare. Forumul asta e o binecuvantare.
siminoc multumesc mult. Felicitari pt sarcina ta, sa iti dea Domnul un copil sanatos si o nastere fara probleme.
stefania_97 Multumim! Nu imi vine sa cred ca ai 12 sap
. Parca ieri am aflat ca esti gravi. Sora mea a aflat ca este si ea graviduta cu primul copil, suntem tare fericiti sa dea Domnul sa fie intr-un ceas bun la toate gravidutele.
ddanagh Multumim, draga de Dariuta imi pare foarte rau ca sufera asa. Pupici multi printesei.
karligutza ce mai faci tu draga?
Carla stii tu vorba aia: “fiecare stie un copil extraordinar si fiecare mama il are”
karligutza spune:
Cristina, uite stau putin pe fir... dar sunt asaltata de cerintele Adelutei cu diverse.... printre care MUUUUUUUUUULTE DESENE ANIMATE!
karligutza
sunt mamica Adelutei