Strumfi de iul-aug 2007 (169)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

helou fetele...violet inflacarate
anto,multumesc mult.
mychy,n-am sarbatorit,am preferat sa stau cu baietii mei iar banii de pe restaurant sa-i cheltuiesc pe la cumparaturi,asta ca sa ma oftic ca am bani in buzunar si n-am pe ce-i cheltuii,magazine goale..criza,hm.sotu'sta pana prin aprilie...poate prindem si pastele.

fii-miu se culca tarziu,intre 11 si 12,asta de cand a venit ta-su,l-am dat peste cap cu programul,dar nu-i bai ca ne revenim..si eu am un of ca doarme cu mine dar ma consolez cu ideea ca nu o sa fie asa o vesnicie si va dormi singur..noroc ca am sot intelegator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza.......brrrrrr ce frig s-a facut!
violeta-cea-cu-cincishpce-maini, !!!
carla, super ca adorm singurele! nu stiu cum ai reusit dar te invidiez!
lachione, si eu sunt antitalent total, la prajituri. dar de dragul copilului m-am aoucat si eu de prajiturit. deocamdata am ramas la reteta asta, super simpla, usoara si gustoasa:

250 gr zahar
5 linguri apa
4 oua
1 praf de sare
5 linguri de ulei
200 gr faina
o lingura (15 gr) cacao
zahar vanilat
nuca de cocos pentru presarat peste chec

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Separat se face un sirop din 250 gr zahar (eu pun 200 ca mi se pare cam dulce)si 5 linguri de apa si se da in clocot. Siropul asa fierbinte se toarna treptat peste albusurile batute spuma, amestecandu-se continuu. Se adauga galbenusurile unul cate unul, apoi cele 5 linguri de ulei ( una cate una) si faina in ploaie. Se toarna in forma de chec (daca se foloseste hartie de copt, direct, daca nu, se unge forma cu unt si se presara cu faina ). Se adauga nucile date prin faina. Intr-un bol se amesteca 1 lingura de cacao cu putina compozitie si se toarna peste chec. Se baga la cuptor (care trebuie sa fie deja incalzit la 150 grade) si se coace pentru 40 de minute, pana cand o scobitoare introdusa in mijlocul checului iese curata si uscat

flacara violeta rules!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

neata, schimb subiectul...

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

subiect nou AICI

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

'neata!
Anto, nu stiu de ce, aseara m-am gandit la tine daca ai mai reusit sa convingi copiii sa se spele pe dinti. eu am mare succes cu pasta de dinti vademecum cu mar, ii place lui Denis la nebunie. se spala de placerea ei si pe tub e desenat un crocodil, iar eu ii zic sa deschida gura mare ca si crocodilul. de spalat il spal eu, caci nu prea am incredere ca el se spala bine; de fapt el ar vrea doar sa manance pasta. in rest va doresc multa sanatate.

ce comice mai sunteti cu "falacara violet/a". adevarul ca daca oamenii astia nu au treaba, isi fac.

Giorgi, la multi ani cu ceva intarziere. eu iti doresc multa sanatate, bafta la examene, sa ajungi la greutatea pe care ti-o doresti si sa scapati de datorii ca sa ramana sotul pe uscat.

acum si sotul meu e plecat si imi dau seama cat e de greu. cel mai urat imi e sa-l duc la cresa pe frigul asta, pe jos. tot 10-15 minute facem si noi, ca si Vivela pana la cresa si nu as avea ce mijloc de transport sa iau, carnet de sofer nu am, deci singura varianta e mersul pe jos. eu la 7.30 il duc la cresa.

cu somnulde pranz nu avem probleme, doarme mereu si doar daca nu vreau eu sa-l culc nu doarme, adica rezista cam pan la 9 seara fara somnul de pranz. in rest la 22 daca nu doarme ma apuca nervii. adoarme doar cu mine si pentru ca el ar vrea sa se opuna la tot ce-i zic eu, facem asa: il imbrac in pijama, il spal pe dinti si-i zic - inchidem becul sau lumina la pesti?... alege becul. apoi, dupa 5 minte...inchidem televizorul sau pestii?...alege pestii. ne bagam in pat, ne uitam putin la un dvd cu Sin fronteras...niste columbieni care cantau la mare (filmare proprie) si apoi, dupa vreo alte 5-10 minute daca nu se culca inchid tv-ul iar el stie ca s-a luat cablul. e asa scump cum zice... 'iar s-a luat'. dimineta imi povesteste ca el nu a inchis o chii si s-a luat cablul, ca era ora de nani .
n-as reusi sa-l culc fara mine alaturi. apoi ma ridic si plec si doarme toata noaptea.

acuma ca sunt singura acasa mi-ar placea sa il iau cu mine sa dormim, dar nu vreau sa-i stric bunul obicei. in rest, iar zice ca nu vrea la cresa, dar sper ca in week-end sa-i treca. am continuat cu salina si saptamana asta, mai avem o sedinta. pana acum, au trecut 3 saptamani de cresa din anul asta si e ok, sanatos.

mi-a placut tare mult cum au scris mamicile de 2 copii despre cum simt ele dragostea fata de ei. abia astept sa il fac si eu pe al doilea, singura mea teama e ca va fi o harmalaie si o nebunela in casa si ca se vor certa de la jucarii. vad cum se intampla acum cand Denis se intalneste cu verisoarele lui si bineinteles ca fiecaruia ii trebuie exact ce are celalalt. dar n-o fi mereu asa, nu?

poate reusesc azi sa mai pun cateva poze dragute. acum va las si sper sa fie cald pe unde va aflati... daca nu, va dau eu o cioco calda, calda....

Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

"Cand nu ai ceea ce-ti place, trebuie sa-ti placa ceea ce ai!"

Mergi la inceput