Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *134*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zsuzsu

niko super pozele
m-am delectat si eu cu ele

deJulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)

poze cu noi

multumim

MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU

Mergi la inceput

auziti,fetelor care stiti,in ce program de prelucrare a pozelor as putea sa fac un calendar cu pozele lui mario..am vazut la olga ceva...dar nu reusesc sa fac....am imprimanta foto s parca nu prea imi vine sa merg la un centru sa il fac...daca stiti vre-una ,va rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

pisigri stiu prin ce treci. am trecut si eu prin perioada asta, cand am ajuns sa-i dau ioanei pui cu smantana, macar sa manance si ea ceva. si pt ca nu-i ajungea tzitzi i-am bagat si lapte praf.
e posibil sa fie in perioada in care i se schimba putin gusturile. incearca sa faci mancarea mai aromata, eventual si cu un strop mic de tot de sare. sau fa mancare pentru toata familia, din ce poate manca si ea, iar voi va mai adaugati sare in farfurie. e posibil sa-o incante ca mananca ce mancati si voi. mancati impreuna.
ioanei ii place uneori sa trec lingurita si prin farfuria mea.

zilele trecute am facut orez cu legume, foarte dietetic. cand nu mai vrea ciorbita, ii pun putin orez cu legume nepasat in ciorbita ei. si mananca cu o placere . am vazut ca mesteca destul de bine, desi are numai 2 dinti, ca mesteca cu gingiile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

pisigri, si la noi e cam la fel cu masa...bine, mai sunt si exceptii, cand haleste ca spartul cate ceva o data, dar a doua oara nu mai merge...
Manaca in jur de 100-150 la o masa, asa cum v-am mai povestit, cu plimbari, cateva ligurite ici, cateva colo...doar cerealele si ciorba cu ligurita. Restul cu mana - a mea sau a lui.
Si eu am facut urmatoarea socoteala: 1 masa de cereale asigura cam 20-25% din necesarul lui zilnic, tzitzi inca atata (avantaj Nastase), cateva cocoloase de branzica...cateva de carnita, mai molfaie o jumate de banana, o felie de portocala (ca marul a devenit dintr-o data cahh), vreo doi biscuiti sau o coaja de paine, niste urme de legume, si cam asta e! Nu numai ca e in priza toata ziua, dar mai si creste el din ceva. Deci combustibil e suficient, noi sa fim sanatosi. Si de dormit, doarme el cam haotic in ultimul timp (azinoapte a avut 6 treziri), dar orele de somn si le face cumva. Eu in schimb, nu.
Sa avem noi spate, ca ei au destula energie sa-l rupa. Nu te mai stresa, ca e normal, cum zicea si aris. Ei acuma au treaba, au lumea de descoperit, nu e timp de tandalit la masa si facut colaci la burta.
Si felicitari pt dintisori! Pe tzitzi nu-i probeaza?

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nikoleta20

auziti,fetelor care stiti,in ce program de prelucrare a pozelor as putea sa fac un calendar cu pozele lui mario..am vazut la olga ceva...dar nu reusesc sa fac....am imprimanta foto s parca nu prea imi vine sa merg la un centru sa il fac...daca stiti vre-una ,va rog

Cu calendar cu poze ayla stie.
Si Mario e suuuper!!!!!Si are asa un aer de baietel istet, mai autonom, nu pare mamos, asa-i? Cat despre "viata pe str. pascani", eu nu stiu prea multe, ca noi stam aici cu chirie de 1 an si ceva. Dar ne place.

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

mario in general este f independent...nu prea ii place sa stau dupa fundul lui...si cand nu poate sa puna o jucarie undeva sau sa faca ceva,daca ii dau eu sau fac eu il lokul lui,nu accepta,o pune la lok sa o ia el...etc...dar are si momente in care vine singurel la mine in brate si se freaca cu nasucul lui ala mic de obrajii si fata mea...si se intinde...se alinta...iar noaptea dormim imbratisatiintotdeauna....
tocmai ma uitam pe blogul tau,simplyana ,si am vazut ca si Luca o are pe Mura...este super cum se soaca...pacat k mai sunt si lovituri...sub barbiedar nu a avut nici o tendinta sa il mushte vreodata???cred k nu ,din moment ce inca mai este in preajma lui...nu stiu de ce mai intreb...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

adtazi fructele au fost "cah", legumele.... vreo 70 doar..., somnicul "cah"...; bine ca a baut ceva apica, si-a batut orice record, cred ca mai mult de dragul canitei ca a descoperit cum se suge din ea; si tocmai a papat niste cereale, pentru prima data in viata lui a vrut cerealele fara iaurt; i-am luat din alea cu 8 cereale, doar doar il mai ajuta sa faca kk; se screme intr-un haaalll; am trimis gasca la cumparaturi ca maine e balamuc la mine, ii fac ziua lui cristi (care e luni).... si le-am dat si lassbaby pe listuta, sa rezolvam cu constipatia asta uracioasa; si le-am dat sa caute si magiunul minune, sa-i strecor in fructe, poate papa

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 9 luni
PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

fetelor de unde iau un grafic de crestere?vreau sa stiu in ce categorie este si mario....are 10kg si 79cm...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nikoleta20

fetelor de unde iau un grafic de crestere?vreau sa stiu in ce categorie este si mario....are 10kg si 79cm...

uite aici http://ghiocei2009.blogspot.com/2009/05/evolutia-inaltimii-si-greutatii-in.html ; pe blogul ghioceilor; sunt multe articole foarte bune pe acolo, eu il tot rasfoiesc, ba pe la diversificare, ba pe la dintisori....

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 9 luni
PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

no...intru si eu..cu vesti "extraordinare"...o analiza de sange arata ca e infectie in organism...dr asteapta rezultatul de la exudatul faringian+nazal care sunt la cantacuzino...si spera sa fie infectie in gat(pentru ce il trateaza)....vestea extraordinara..e ca cel mai devreme il vor lasa miercuri acasa..si eu deja simt ca o iau razna

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput