Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *134*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

da, doar ca la inaltimea mea de 155 cele 58 kg+ arata groaznic

deJulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

simplyana pe Pascani am invatat eu pana intr-a IVa cand ne-am mutat de acolo,la sc nr 155asa rau imi pare ca am plecat de acolo....
pisigri si celelalte mamici care vad ca au inceput sa se confrunte cu refuzul bebeilor de a papa,va compatimesc caci stiu cum este,mario este putin mai mare,asadar am trecut peste perioada asta...dar cum spunea si Bratzelon, prin Aris desigur,este un punct de cotitura,asadar este normal,aveti grija sa nu picati in extrema cealalta ca mine...ca nu e a buna...imi pare rau ca si la voi au aparutaceste probleme,dar va spun cu incredere ca sunt trecatoare si cei mici isi revin de la sine...desi e groaznic cand vezi ca refuza ABSOLUT orice...si tineti cont ca voi mai aveti o scapare :TZITZI...,noi nici laptic nu bem cand suntem trezi...doar cand doarme...
petrean uite aici pt tine ,sper sa iti mai dea un strop de putere sa treceti peste problemele astea.
mai cand va aud pe toate ca vreti sa slabiti imi vine sa ma ....ia hai,daca Floriv vrea codurile de la Happy,eu vreau kg in plus,cine are de dat kg,PM la mine sa dau adresa sa stiti unde le trimiteti...eu am avut noroc cu sarbatorile astea k am mai pus si eu 1 kil juma'...si acu ma rog la DD sa nu slabesc iar...eu am 1.70 si 54 kg...noroc ca e clima mai calda...k daca era vant...

MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m
anamariame, si eu sunt cu burta-buzunar, cu toate ca am slabit suficient (am 50kg) si joaca Luca tontoroiu' mereu pe burta mea...m-am mai apucat eu de abdomene de cateva ori si n-am reusit sa ma tin de ele...si ce abdomen aveam eu...nu plat, concav!http://www.lucamic.blogspot.com/
Exact de un raspuns ca al tau imi era teama...deci oricat de slaba ai fi sau oricat de slaba ai fi fost inainte, de buzunar nu scapi usor...Ce trist! Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

Si intrebare: mai sunt ghiocei care scrasnesc din dinti?

http://www.lucamic.blogspot.com/

ioana inca nu scrsneste din dinti, ca are numai 2 jos.
andrei a avut o perioada cand scarsnea din dinti ca era funny. a durat pana cand si-a gasit alta distractie.

ma bucur ca v-a placut pestele si nu ati avut probleme.

Mergi la inceput

iuca eu imi scot copiii in hipermarket. duminica i-am dus la plaza.
ioana mea este kkcioasa, cam de 3-4 ori pe zi. asa sunt unii. cu timpul se va regla la 1-2 ori pe zi.

Mergi la inceput

am pus poze noi aici

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nikoleta20

va place de mecanicul meu de locomotiva?

super simpatic.
unde e trenuletul? sa-l duc si eu pe andrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

niko super pozele
m-am delectat si eu cu ele

deJulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

trenuletul este tot in parc la moghiorosh...dar noi nu l-am dat pe mario...k nu ar fi stat delok...seara am sarit gardul si am tras repede o tura de poze...Andrei sigur va sta caci este mai mare...

Mergi la inceput