Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *134*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

Despre mutrite la masa, descopera ingredientul minune, cum e iaurtul la Sophiphi si strecoara-l in mancarica. Sau mai testeaza trucuri cum a fost apa in timpul mesei (poate nu-i mai place consistenta mancarii, poate vrea sa muste singur, etc)...La noi acum papa minune este...ciorba! de orice fel (fara bors, ca noi suntem olteni). Casca o guraaaa...ii place la maxim sa mestece legumele cubulete.

In privinta contipatiei, e foarte bun iaurtul, simplu daca se poate, si magiunul de prune Topoloveni. La noi magiunul face minuni, si mai e si foarte sanatos...eu am mai scris de el pe-aici dar vad ca nu-l mai foloseste nimeni...NU ARE ZAHAR, e doar din prune fierte bine!

Si pupa si de la noi mutzu ala bestial....e frumos si duuulceeee, parca ar avea miere pe el!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Unde se gaseste acest magiun? As vrea si eu sa iau dar nu stiu de unde.
Copii mei mananca mai greu legumele asa ca azi le voi da piure de legume cu carnita de pui si cu iaurt. Super ideea cu iaurtul. Si lor le place mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Aris, si Eva la fel: cu cat se culca mai tarziu, cu atat se trezeste mai devreme. Care-o fi explicatia?Fetele cu cezariana: cum arata burta voastra? Ca a mea e jalnica. Vad ca am mai slabit 2 kg dar tot ca un buzunar sta. Ce-i drept nu fac deloc sport Mai vroiam sa spun ceva, dar nu mai stiu ce...Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iuca
Citat:
citat din mesajul lui simplyana_mDespre mutrite la masa, descopera ingredientul minune, cum e iaurtul la Sophiphi si strecoara-l in mancarica. Sau mai testeaza trucuri cum a fost apa in timpul mesei (poate nu-i mai place consistenta mancarii, poate vrea sa muste singur, etc)...La noi acum papa minune este...ciorba! de orice fel (fara bors, ca noi suntem olteni). Casca o guraaaa...ii place la maxim sa mestece legumele cubulete.In privinta contipatiei, e foarte bun iaurtul, simplu daca se poate, si magiunul de prune Topoloveni. La noi magiunul face minuni, si mai e si foarte sanatos...eu am mai scris de el pe-aici dar vad ca nu-l mai foloseste nimeni...NU ARE ZAHAR, e doar din prune fierte bine!Si pupa si de la noi mutzu ala bestial....e frumos si duuulceeee, parca ar avea miere pe el!http://www.lucamic.blogspot.com/
Unde se gaseste acest magiun? As vrea si eu sa iau dar nu stiu de unde.Copii mei mananca mai greu legumele asa ca azi le voi da piure de legume cu carnita de pui si cu iaurt. Super ideea cu iaurtul. Si lor le place mult. de 2 minuni Bianca Ioana si Bogdan Andrei - 20.04.2009
A spus Novus, parca: se gaseste in Real, oare 12 lei? Oi fi retinut bine? Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Aris, si Eva la fel: cu cat se culca mai tarziu, cu atat se trezeste mai devreme. Care-o fi explicatia?

Fetele cu cezariana: cum arata burta voastra? Ca a mea e jalnica. Vad ca am mai slabit 2 kg dar tot ca un buzunar sta. Ce-i drept nu fac deloc sport
Mai vroiam sa spun ceva, dar nu mai stiu ce...

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

am vazut un documentar la tv si - chiar asa au denumit-o burtica buzunar si cica nu dispare nu nimic doar se amelioreaza cu sport
si eu sunt in aceeasi situatie insa astept momentul t0 sa ma apuc de sport

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 9 luni
http://picasaweb.google.com/micusspicus/9Luni?feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Iuca, a raspuns novus, ca ea e bine informata si la obiect, ca de obicei...nu degeaba e "sefa"

Citat:
citat din mesajul lui novus

Magiun de Topoloveni se gaseste in Real, e cam 12 ron borcanul

Si Alexandra face cercuri

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

anamariame si burta mea e goaznica, nici eu nu fac sport,dar vreau sa ma apuc de abdomene
si eu nici nu slabesc- de cand nu mai am lapte m-am si ingrasat 6kg- in 3 luni
toata lumea slabeste doar eu ma ingras
asa ca de luni ma apuc de cura de slabire
ca duminica ma duc la botez si apoi vai de el mancare

deJulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Zsuzsu, macar tu te-ai ingrasat fara sa tii dieta, dar eu eram la regim si ma umflam de la o zi la alta. Acum se pare ca mi-am revenit la normal, ca e mai prietenos cantarul si pe deasupra am dat jos cate un cm din talie, sold si brate. Asta ma bucura cel mai tare. Dar eu imi stiu dimensiunile dinainte si tot acolo vreau sa ajung Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

anamariame, si eu sunt cu burta-buzunar, cu toate ca am slabit suficient (am 50kg) si joaca Luca tontoroiu' mereu pe burta mea...m-am mai apucat eu de abdomene de cateva ori si n-am reusit sa ma tin de ele...si ce abdomen aveam eu...nu plat, concav!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Mai fetelor...am nevoie de niste opinii....
Ma timpeste Ilinca cu mincarea.
Borcanele nu mai vrea ca nu-i mai place mincarea pasta.
Cind ii dau pasat mare, isi face greata de numa.
Ii dau borsulet de ex in care rup carnita si sint legumele fierte, taiate marunt. Asta e bun. Citeva lingurite deschide gura chiar cu pofta, dupa aceea insa s-a terminat.
Mincare gatita nu reusesc sa fac nimic sa ii placa. Dar NIMIC....
Ce maninca, maninca putin de tot. 100g la noi sint sarbatoare. 150g e numai grisul seara....ala e bun...
Recunosc ca i-au iesit 4 incisivi in 1prox 10 zile, unul central a spart gingia ieri... Dar in perioada in care cresteau mai cu spor nu aveam probleme cu mincarea.
Recunosc si ca pina acum citeva zile mi-a luat bine in greutate, ajunsesem la 8780g...
Plescaie la tot ce mincam noi, dar nu pot sa ii dau orice. Piine goala ar minca pina explodeaza; altele sint caca.
Fructe nu stiu ce sa ii mai dau, niciuna nu mai e buna. Doar banana, si sa mai suga cite o felie de portocala.
Ma gindesc sa ii restrictionez drastic tzitzi, numai dimineata si seara si noaptea, poate asa i se face foame ziua...dar cred ca ma fugareste prin casa si ma bate daca nu-i mai dau tzitzi cind cere. Pe de alta parte, poate daca e se face FOAME papa si ceva nou, ca nu accepta nimic gatit asa...mai pt ea.
Brinza e caca.
Iaurtul e bun 5 lingurite, apoi nu mai primeste.

Aris zicea ca in perioada asta (toata ziua ar trebui sa mergem de minute prin casa daca ar fi dupa pitica) bebeii papa putin. Putin-putin, dar...a mea se intrece cu gluma. Prima masa pe care o accepta (adica deschide gura la citeva lingurite) tre sa fie dupa 12, desi tzitzi suge undeva pe la 6-7 dimineata si parca nu cred ca o mai satura ca pe vremuri... Peste zi nu suge decit la nani (3 somnuri a cite juma de ora....)dar dormind des, mai mereu are ceva in stomacel. Ma aduce la disperare cu mesele astea...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Multumesc mult fetelor. Aveti idee in real-ul mare sau in magazinul bio din Real? Sa stiu sa-i spun sotului unde sa se duca.
Voi scoate-ti copii in hipermarketuri? Ca mie imi e frica sa-i scot cu gripa asta.

Ai mei fac treaba mare in felul urmator:
-Bogdan de 3-4 ori pe zi.
-Bianca de 1-2 ori pe zi.
E bine sau sunt prea kkciosi?

Mergi la inceput