Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *134*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

sunt prin zona ,
cu timp din ce in ce mai putin...
Incerc sa raspund:
-Anca deci zilele acestea trebuie sa primesc in sfarsit surpriza
-Bogdana insanatosire grabnica sotului,cu asa gandire sa-ti traiasca socra ...dar departe de a fi auzita de copii
-Gigelica concediu super placut
-Olga
-Novus si ti-am admirat fata ...si stii deja ca-s indragostita de ochii ei iremediabil
-Ayla super frumos din partea sotului tau...si petreceri frumoase in continuare.Multa sanatate voua...cum merge recuperarea lui Alex?
-Simplyana stiu ca scrasnetul dintilor se numeste "bruxism"
mai mult de atat nu stiu sa-ti spun
-la capitolul "ajutor"- de cand m-am maritat eu m-am ajutat (caci sotul are program pana tarziu mai ales de primavara pana cand da gerul)...si am tot carat la Bodo (pana la 4 ani nu a mers)deci brate ..iar acum o car pe Isabella.Dar datorita faptului ca stiu ca nu are cine ma ajuta...mi se pare firesc sa car la ambii in fiecare zi si nu doar la urgente.Zic ca si acum car la ambii pentru ca Bodo inca oboseste si mai trebuie impulsionat verba caci brate in plus nu am.

Despre Isabella ce pot spune se zaresc ,in max 2-3 zile vor iesi si dintii nr 6 s7 (ambii odata),se ridica pe ce prinde si ajunge la noi ne ia de maini si la "plimbare" prin toata casa...

O zi frumoasa si tot binele din lume.

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna ziua mamici
Eu nu stiu cum au dormit ghioceii vostri cand erau ca Maya, dar ea nu adoarme niciodata mai devreme de 24-1 noaptea asa ca m-am obisnuit
Mai nou si-a descoperit pumnii/degetelele si suge de m-a capiat. ma chinui sa o adorm , si cum o pun in patut isi trece mainile pe la gura si GATA..SE TREZESTE sa le molfaie chiar daca are manusi

Am pus POZE NOI

fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009

www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

salutare,
simplyana ,da,de moghiorosh vb,socrii mei stau in blocul de langa palatul telefoanelor...tu stai pe partea cu biserica aceea?pe tg neamt?am stat si eu in zona,pe pestera scarisoara,vis-a-vis de Pedagogic...cand mai maergem la socri,anuntam,poate we viitor....sau poate astava anunt eu...
si despre scrasnitul maselelor nu stiu decat ca si Mario face la fel...si pe mine ma face pe creieriiiii

MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

buna "dimineata" mamici,

pupacim una bucata ghiocel sarbatorit - Ileana, bebe de Galushca

ayla, ce bine ca ai revenit, asteptam detalii si pooooze

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 9 luni
http://picasaweb.google.com/micusspicus/9Luni?feat=directlink

Daaa, pupacim si noi ghiocica Ileana!
Si asteptam poze de la Ayla, pe care o tot rugam sa ni se arate, ca e tare frumoasa...

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

despre scrasnitul dintilor, stiu ca eu am discutat cu pediatra cand era Andrei mic..a zis ca asa fac mai toti copiii..pana se obisnuiesc cu dintiiunora le place atat de mult cum fac..incat ii tine si luni de zile..trece de la sine

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nikoleta20

salutare,
simplyana ,da,de moghiorosh vb,socrii mei stau in blocul de langa palatul telefoanelor...tu stai pe partea cu biserica aceea?pe tg neamt?am stat si eu in zona,pe pestera scarisoara,vis-a-vis de Pedagogic...cand mai maergem la socri,anuntam,poate we viitor....sau poate astava anunt eu...
si despre scrasnitul maselelor nu stiu decat ca si Mario face la fel...si pe mine ma face pe creieriiiii

MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU

Pe pascani, urmatoarea, paralela cu tg neamt. Asteptam semn de la voi si ne vedem la "chilotel" (ca ala e unul singur in tot parcul...adica o pereche, pardon)?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean

despre scrasnitul dintilor, stiu ca eu am discutat cu pediatra cand era Andrei mic..a zis ca asa fac mai toti copiii..pana se obisnuiesc cu dintiiunora le place atat de mult cum fac..incat ii tine si luni de zile..trece de la sine

Andrei Luca -15.12.2006

Multumesc ca m-ai linistit, cand a zis dodo_pui ca are si nume, bruxism, m-am cam speriat , dar el nu scrasneste niciodata in somn. Ziua, in plina activitate, scoate suzeta, scrasneste bine de cateva ori, si isi pune suzeta la loc. Nici mie nu mi s-a parut initial ca ar fi nefiresc sa-si testeze noii dintisori, mai ales ca se citeste satisfactia pe fata lui, dar cum nu mai auzisem pe nimeni pe-aci...

A, si ce nu v-am auzit vaietandu-va (inca)...Luca are deja vanatai pe picioare...

Si tu mai spune-ne ( nu cu cianura in cafea!!!), cum e sotul? a primit diagnostic? cat de rau a fost Andrei? (a se citi cat o sa stea in spital)tu mai poti (si fizic, si psihic)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

si ai mei au ambii vanatai..nu se stie inca diagnostic...pt ca analizele de la buc nu au venit(rezultatul). I se face gentamicina+ampicilina intravenos(prin branula)...tamiflu si nurofen
eu mai am ...pana pic..sper..ca altfel..trebuie sa-i trimit copiii Monicai

Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

Si intrebare: mai sunt ghiocei care scrasnesc din dinti?

daaa
si noi , si noi

pe masura ce-i apar si pana se obisnuieste cu cei noi ne delectam cu asa ceva
apoi ia o pauza
si o luam de la capat cu urmatorul zimtisor

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 9 luni
http://picasaweb.google.com/micusspicus/9Luni?feat=directlink

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Buna ziua mamici
Eu nu stiu cum au dormit ghioceii vostri cand erau ca Maya, dar ea nu adoarme niciodata mai devreme de 24-1 noaptea asa ca m-am obisnuit
Mai nou si-a descoperit pumnii/degetelele si suge de m-a capiat. ma chinui sa o adorm , si cum o pun in patut isi trece mainile pe la gura si GATA..SE TREZESTE sa le molfaie chiar daca are manusi

Am pus POZE NOI

fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009

www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

se face tot mai frumoasa!

Despre adormit la ore tarzii, si noi la fel eram, si am fost asa muuuulta vreme, pana a aprins aris lumina: ii dadeam vigantolul seara, dupa baita .

Mergi la inceput