Albinutze de Mai-Iunie 2009(56)
Raspunsuri - Pagina 16
miruta spune:
Neata!
In dimineata asta imi beau cafeaua cu voi.Avem si noi asa multe treziri noaptea si frichineli dar eu deja sunt obisnuita,e ceva normal la Antonia,imi fac griji cand doarme mult prea linistita.
Sa vedem daca imi iese sa raspund din urma cat doarme pitica:|
PHILLIP....multumim frumos si multi
din partea noastra.Bafta cu impachetatul si mutatul si felicitari pentru iesirea in 2 cu sotul.si al meu se roaga de mn sa mergem la film si s-o las pe Anto cu mama lui,sa vedem poate reusim spatamana asta.Ai baiat mare,merge la "agatat".Lasa ca-i f bn sa fie independent.
CARLA...asa m-am gandit si eu.
LAURAA...noi nu am folosit nici eurespal ,nici aerosoli(desi am avut in casa si ,si) dar Antonia nu tuseste deloc,doar are un rau nesfarsit de mucisori.Oricum ,si astia s-au mai rarit acum.si eu ii dau Antoniei si cereale,si biscuti de bb ,dar fi-mea e la categoria pana,oricum ,tu stii ce-i mai bn pt Maya,nici eu nu fac tot ce-mi zice dr.
GINETTE...multumim.Vazut frumusetea mica..o dulceata.
STRUNFITA...multumesc dar nu sunt suparata.Nu stiu daca ti-am mai zis dar eu sunt "indragostita" de Andreea ta,e asa dulcica si are niste ochisori superbi.Si tu,mami,arati asa bn,nici nu zici ca ai nascut 2 copii.
IOANA...multumim....maxim am folosit-o de 6 ori intr-o singura zi,am sa o intreb pe o matusa de-a mea care-i medic orl ce parere are dar pana azi uitasem ca am pe cine sa intreb.
ANDATA...pentru tn ,multe ,multe
.Eu sincer nu stiu cum iti faci timp cu 3 copii sa fii aici pe baricade zilnic si sa ai o vb buna pt fiecare.
MARIA....4 ore????cum e vremea la voi.eu daca o scot pe Anto o jumatate de ora venim cu nasul inghetat de afara.
LAURAOANA...si eu imi aud din astea....si eu ma trezeam in weekend numai la 10 ,acum somnul meu e de la 12-1 noaptea pana la 8 cu n-spe mii de treziri.asa ca ...or sa vada ele cand le vine randul.
CARLA...exact asa "merge " si fi-mea.
Trimit asa ca s-a trezit si revin.
Antonia,minunea mea
badriana spune:
Neatza,
Intru repede ca doarme printzesa.
Laura noi pt infectii la ochi am folosit cu succes Nettacin, e f. bun.
Ioana ..felicitari pentru somn. Mandra mea se trezeste de vre-o 2 ori pt alimentare. Azi noapte Andrei a dormit in patul de bb al Irinei si ea langa mine in patul mare
.
DanaMi....multa sanatate. Trebuie sa gasesti un gastroenterolog bun. Din pacate nici eu nu stiu pe nimeni si sunt in cautarea unuia.
de la noi.
Madalinutza bine ca a-ti scapat de infectia urinara. Cu alergia ai de luptat, eu fac parte din aceasta categorie si e destul de greu. Mai nasol e ca si copiii m-au mostenit nitzel. Asta e...
In alta ordine de idei nu ma mai duc la dentist dupa ce am ajuns la limita pe cardul de credit. Sa imi vina rau cand am vazut cat am de plata. E adevarat ca m-am spart in figuri si mi-am luat rochie de nunta de 8 mil. Sunt nasa, o cunun pe sor'mea in mai si deh, am zis sa arat ce pot
. Si mai vreau sa merg anul asta si in Barcelona. Apropos Maria ceva sfaturi in privintza cazarii? CA biletele le luam de pe acum ca sa fie ieftine. Ceva convenabil mai ales ca suntem dupa nunta? ![]()
Hai ca s-a trezit mica terorista, va pup,
Adriana,
Aaaaa, La Multi Ani sarbatoritzilor de zilele trecute si de azi.
coraly spune:
Alic, ce bine alearga bebelina ta!
Ginete, ai o frumusete de fetita!
Ioana, ce regim tii? Uau ce somnnnnn...al meu de vreo saptamana a sarit de la 6 treziri la 8. Si mai sta si treaz:( Ma dispera cu gazele si durerile lui, e idem frate-so. Dar culmea ca de cand l-am masurat data trecuta a mai pus 100 g in 3 zile! Azi i-am dus proba pt coprocultura si sa vad daca nu a facut si ceva ciuperci dupa antibiotic, ca prea multe gaze are.
LauraOana, mai lasa-le in saracie de principii
Asa eram si eu la primul, il culcam doar la el in camera/patut, si lasa ca acuma asa bine dormim cu bebemicu in pat:)
Noi am progresat un pic la motor, adica se pune in genunchi sau in 4 labe, dar deocamdata nu se misca coordonat, se impinge mai mult pe burta. De 'vorbit' o gramada: pana acum cam de toate amestecurile baba, meme, ghe, chh, tata, papa, trrr si de vreo doua zile la-la![]()
Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)
www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze
Alaptatul - Help Line
LauraOana spune:
am venit de la dr...are ceva infectie si tre sa-i dau ceva picaturi in ochisori. dar credeti ca ma lasa?
face de parca l-ai taia! urla si imi da cu mainile lui peste mainile mele etc..cred ca cunoasteti si voi..![]()
badriana noi am primit ceva ce se cheama "gentax"...in austria fara reteta primesti foarte foarte greu ceva de la farmacie, dar daca nu-i trece cu ce nea dat am sa intreb de nettacin...
ahh..era sa uit..am pus ceva poze noi http://laura-oana.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4626355199&ownerId=174883471&albumId=275705303
Mami
de
Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian
Bebe Beca spune:
Laura, a crescut Sebastian... nu l-am mai vazut de mult timp, mi-ar placea sa pui mai multe fotografii. Succes la administrarea tratamentului pentru ochisori.
Adriana, poze cu rochita pui? Trebuie sa fie tare frumoasa.
Miruta, imi pare bine ca se simte Anto mai bine. Sper sa scape cat mai repede de toti mucisorii.
Coraly, nu tin un regim in mod special, doar incerc sa am grija la ce mananc. Eu nu sunt omul dietelor, pentru ca imi place sa mananc. 
Puiuta mea s-a culcat din nou... Astazi a avut la micul dejun iaurt cu avocado si ananas. Plus tzitzica. Acum ma gandesc la ce sa-i fac la pranz. Probabil voi incerca pestele. Cu brocoli, ma gandesc.
Ioana,
Rebeca (16.05.2004) si
Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
anda_magda spune:
salutare fetelor!
sper ca ma mai tineti minte.... nu prea am mai avut vreme sa intru caci am inceput sesiunea, pe de-o parte, iar pe de alta mandra mea a racit, iar acum colac peste pupaza a facut alergie, pare-se de la antibiotic..
am vazut ca multi bebici sunt bolnaviori... ufff! cate un
pentru fiecare sa se face bine repede-repejor ca trebuie sa iasa afara, la zapada ![]()
laura ce mare s-a facut sebi.... of Doamne! cand a trecut timpul asta???
voiam sa va impartasesc din bucuria mea. sambata seara am primit cel mai frumos cadou
primul "mama" asa clar, nesilabisit, hotarat, cu o voce ca de papusa din aia care zice mama, tata
m-am topit toata....
A venit bebica .... Din nou gotobina nevoie mare 
Deja mamica de Clara http://www.flickr.com/photos/magduta/
http://tac.families.com/ezb/1196095.png
alynta27 spune:
Salutare!
LauraOana................noi ne-am chinuit 8 luni cu conjuctivitele! A avut de la nastere! Am folosit asa: Nettacin in 3 ture, lapte matern, karamicina unguent, Tobrex picaturi si Tobrex unguent! Ia trecut de tot cu Tobrex unguent! L-am aplicat de mai multe ori pe zi in coltul interior al ochiului! Am avut mari probleme! Se trezea cu ochiul "sudat" si il dadeam cu f mult ser pana sa-i desprind ochisorul! Si se irita... A fost un chin! Picaturile de Tobrex nu au fost exelente din cauza ca fiind mic nu statea sa i le pun! Si nimerea pe langa de multe ori! Si cum am inceput ultimul tratament secretia s-a "subtiat", nu mai era asa aderenta! Sper sa scapati repede, ca la noi a fost un cosmar- trecea si reaparea! Vazut baietas poznas!
Alic....................inca nu sunt hotarata ce si cand sa comand! Ce draguta e sportiva!
Beca.........sa o tina Sara tot asa cu dormitul!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
cosminica spune:
buna!!!
...aseara ne-am intors la noi acasa!! si surpriza: avem parte de zapada in Bucuresti!
am avut o noapte cu muuuuuuulte treziri (peste zece)! suntem in continuare Stirbei (Voda)
, gingiile inflamate, dar, dintisori ioc!
ginette, ne primiti si pe noi in cor???
si eu stau ffffffff rau la capitolul somn, mai mult de 5 ore adunate nu reusesc sa dorm; cred ca daca s-ar putea, as dormi trei zile in continuu
raluca ioana, maria bunica, otiliap, ana micu, va multumesc frumos!!!
fericita de
ELIZA (04.05.09)
http://lb1f.lilypie.com/f6Bzp1.png
strunfita spune:
Hello!
Multumim mult, si mie mi se pare Andreea o frumoasa, da-s ma'sa asa ca nu se pune
Dar daca spuneti voi, va cred pe cuvant
Azi vine firma de evaluare, tineti pumnii please!
Andata, parchetul nostru cred ca-i mai batran ca mine, acum 6 ani am luat cand am cumparat apartamentul ne-am gandit sa-l raschetam si paluxam si a iesit super. Intre timp si-a mai pierdut din luciu, dar tot arata bine.
Miruta, multumesc
Ce bine ma simt acuma!!! Mai am inca o burta maricica, pe care incerc sa o maschez cum pot.
Laurao, ce mare e Sebastian, nu-mi vine sa cred! Pup sa treaca ochisorul.
Madalinutza, unde faceti testul, la Medlife cumva? Si eu vreau sa merg cu amandoi copiii care-l mostenesc pe tatal lor. Super ca nu mai are Iosef nimic.
Badriana, cum mai e fata cu ochisorul? Parca voi trebuia sa mergeti la desfundare de canal lacrimal, nu?
Maria, ce cald e la voi! Si Adrian are in fiecare vara ganduri de emigrare intr-o zona mai calda, chiar se gandea la Spania!
Ioana[/b, felicitari pentru somnul prins!
Oare laptele meu nu mai este la fel de satios? Fata mea se trezeste la 12, 3, 5, 6, 7 de tot. Pana acum 2 luni avea majoritatea noptilor cu o singura trezire, nu stiu ce sa mai cred. Si cand se trezeste nu merge sa-i dau suzeta ca incepe sa urle, trebuie neaparat sa suga.
[b]Ginette, vazut papusa mica 
Scuzele mele daca am uitat pe cineva, pup pe toata lumea si incerc sa mai revin azi.
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
otiliap spune:
buna fetele!!
la multe lunite sarbatoritilor zilei!!
fac si eu o pauza acum, caci de dimineata de la 8 tot cu treaba si tot nu-i gata. l-am pus pe matei in patut, i-am dat sticluta cu laptic si in 5 minute era adormit!!! SINGUR!!! nu-mi vine a crede. ce-i drept, era treaz de la 10 si cred ca l-a dobarat oboseala. asa am sa fac de acum incolo...![]()
incerc sa raspund la toate intrebarile. sper sa si ajung la zi! 

alic, eu inca nu i-am dat spanac lui matei. cred ca o sa iau congelat, caci in piata nu am vazut.
strunfita, bafta multa cu cumparatul casutei!!
roxi2000 ro, multa sanatate lui ruxi! 
am vazut ca s-a discutat despre placerea de a face mancare. mie imi place sa fac papica, cu conditia sa am toate ingredientele in casa si sa nu fiu presata de timp. cand fac mancare cu matei, e mai greu, dar ma descurc. de obicei ma apuc de facut mancare dimieata, la 7 jumate - 8, cand matei inca doarme. cateodata termin pana se trezeste el, cateodata nu. dar macar sunt cu un pas inainte si cat ii dau su lui sa pape, fierbe si mancarea pt noi.
[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)