Albinutze de Mai-Iunie 2009(56)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Flobaby................nu lasa dintele sa stea in calea fericirii tale! Mergi si intreaba, mai bine! Cred ca iti poate face si un anestezic "permis", numai ca va trebui sa arunci primul lapte de dupa! Mai bine intrebi! Eu mi-am facut radiografie dentara cand alaptam la primul copil!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Flobaby
Nu mai vorbiti despre dentist caci mi-e frica rauuuu( unul din motivele pt care refuz sa fiu mireasa anul asta e ca in sarcina mi s-a rupt un dinte din fata si nu pot sa apar asa la nunta,nu?. Oare oi rezista sa-l repar fara anestezie desi nu mai pot de frica.

mamica fericita de Maria Ioana 17.06.2009
http://community.webshots.com/user/FlorentinaMacovei

flodar dece fara anestezie?? eu am fo acum 1 saptamina la denstist sa imi plombeze o masea si chiar daca alaptez mia dat anestezie...mia spus doar ca copilul va fi unpic mai agitat in ziua aceea...dar eu i-am dat sa suga aprox. 5 ore dupa ce am fo la dentist si sebastian nu a avut nimic..nici un fel de agitatie nimic nimic nimic

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginette spune:

L-am facut public sper ca acum sa se vada pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

buna seara fetelor!
am fost in vizita in rodin la un proaspat verisor al Nataliei ...mi s-a topit sufletul cand l-am vazat..micut si drgalas...mi s-a facut tare dor de Naty cand era atat de mica...

Laurra, sa-ti traisca fetita...sa va bucurati de ea...meritati pe deplin dupa tot ce-ati trait iniantea ei *(mi-am permis si-am rasfoit putin stand de vb cu cipicah, sper sa nu te supere lucrul asta )
va pupam si va dorim tot binele din lume!

Ana, ma buccur sa te va pe-aici
f.faina scunul de baie; m-amuitat si eu la el zilele astea, iar pretul cu care l-ai luat e f bun! mi-ai dat o idee..

Flobaby, sigur se poate face anestezie, chiar daca alaptezi!

Maria, ma bucur sa te citesc!
nici Naty n-are rabdare la imbracat, dar speram sa mai avem putin pana la anotimpul cald

Carla, cum e "copaci fara padure"?

Alynta, cumperi ceva de pe site?

daca doriti sa vedeti cum jucam prinsa, poftiti
http://www.youtube.com/watch?v=T8v62vmR7NA

ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

fetelor sunt cea mai tare m-am invartit bine de tot si de maine nu o sa mai am pt cateva zile laptop...am reusit sa imi rup litera "s" ....am bagat o penseta dupa un ac de brad cazut in tastatura si asa am facut "lucrarea"

Nopate buna si va pup pe toate!

AnaMaria,posesoarea comorii ANDREI~RAZVAN /Blogul meu cu hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Philip..hai ca mai ai putin si scapi de impachetat!Super ca ati iesit doar voi doi!
LauraOana..imi pare rau pt noaptea cu multe treziri!Sa iasa mai repede dintisorii,ca sa nu se mai chinuie puiul!
Ioana..in ziua in care am stat afara 4 ore au fost 17 grade si nu batea vantul deloc si era si soare.IN rest sunt temperaturi variate.
DanaMi..multa sanatate Biancai si tie multa putere in continuare.Cum mai sunteti?

Trebuie sa ies,noapte buna

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

buna fetelor! nu am citit inca din urma doar vroiam s ava zic ca pana la ora asta m-am uitat la un film si sunt o graaaaaaammmaaadddaaaaa pe un site si le vezi direct de acolo; f buna rezolutia, cat tot ecranul si au si subtritare si am zis sa va dau link-ul repede sa nu uit

http://www.filmeonline.org/old-dogs-2009-vechi-tovarasi-film-online/

daca nu apare subtritrarea,dati click undeva in colt jos dupa ce dati full screan pe un buton cu "CC". Mai sus este categoria, gasiti toate tipurile de filme si faine tare

merg la nai si recuperez la cafea

am reusit si eu s avad un film

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]***www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=2176" target="_blank"> acordati-ne un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinuza spune:

Buna.
Revin si eu dupa cateva zile de pauza, ma bucur ca nu am decat vreo 15 pagini de recuperat.
Despre noi: am facut o urocultura care spre marea mea fericire a iesit negativa. Am ajuns obsedata de infectia asta urinara, nu am crezut niciodata ca e asa greu de tratat si mai ales de evitat o reinfectare (recidiva).
Am fost la alergolog, tb sa facem un test de sange care testeaza reactia la vreo 20 de alergeni alimentari, bine, noua nu ne vor folosi toate rezultatele caci bb e totusi la inceputul diversificarii, deci inca n-a intrat in contact cu toti alergenii testati. Pana la test dr. mi-a spus sa mai incerc cu lapte HA insa ff treptat introdus: in ziua 1- 3 lingurite, ziua 2-6 lingurite etc. DAAAR ieri cand tocmai ajunsesem la 20 de lingurite fara vreo reactie negativa vizibila, la un moment dat a scuipat laptele si in cateva minute a facut bubite peste tot pe unde ajunsese laptele. Asa ca spre marea mea nefericire se pare ca totusi e alergic. O sa-i fac totusi testul pt siguranta.
Va pup si ma bag la citit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Buna dimineata!!! Este ora 8 si Sara inca doarme. De aseara!!! A mai marait peste noapte, insa am lasat-o in pace si nu s-a trezit de tot./ Este prima noapte in care am dormi 8 (OPT!!!!!!!!!) ore, nu-mi vine sa cred, fac chef

Ginette, am vazut pozele, este o scumpa cea mica.

Alic, Naty este, ca de obieci, o minune. Se distreaza copios, este scumpa tare.

Lauraa, multam de link. Am vazut si noi filmul la cinema, sambata. Si sambata asta o sa vedem Sherlock Holmes.
Carla, eu nu am pus filmulet, am pus doar un articol, pe care l-am trimis si pe mail-ul comun.

Alynta, multam de intrebare... merge prost regimul meu. Ce am dat jos saptamana trecuta, am reusit sa injumatatesc in weekend

Flobaby, fugi la dentist...

Maria, 17 grade in plina iarna... ce frumos Abia astept sa vina si la noi primavara. Pupam baiatul, cred ca mai rar copii care sa nu planga la imbracat/dezbracat.

Astazi as vrea sa ii dau peste. Am cumparat un file de somon si acum ma gandesc cum sa il pregatesc.

Multumim pentru urarile de ieri, ne-am dat seama si noi intr-un tarziu ca a implinit fata 9 luni. La multe luni inainte sarbatoritilor de ieri si celor de astazi.

Voicu_bebi, voi ce mai faceti?

Inca doarme...

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

buna dimineata si de la noi! o ?

sebastian pe langa ca mi sa trezit azinoapte din jumate in jumate de ora mia facut si ceva infectie la ochii. ii curge din ochii un sekret galben de i se lipesc genele si abia a reusit sa isi deschida ochii ..la 08:30 (la noi e 08:10 acu ) am sa sun la pediatra sa vad ce tre sa fac ...

pt prima data dupa 7 luni l-am pus si eu pe sebastian azinoapte cu noi in pat. din cauza ca se trezea asa des mi-am calcat peste principii si l-am pus intre noi ca sa imi fie mie mai usor cu trezitul bineinteles ca domnul sot nu a putut sa doarma cum trebuie si de dimineata buna ma intreaba daca am degind la noapte sa pun copilu iar cu noi in pat, ca daca da, atunci el doarme in sufragerie. pt ca el nu sa putut odihni din partea mea duca-se invirtinduse in sufragerie ..

ginette am vazut fetita frumusica foc

ana micu speram ca litera "S" va fi curind salvata

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian

Mergi la inceput