Albinutze de Mai-Iunie 2009(56)
Raspunsuri - Pagina 14
laurraa spune:
hello si de la noi!!!!
de cand s-a nascut maya (intr-o duminica) e prima oara cand 17 cade duminica asa ca va invit la ospat

,pizza, friptura la cuptor, cartofi copti si tiramisu![]()
miruta, scuzemgresisem caci Elenei ii spusesem de Eurespal, tie de aerosoli; ai incercat?
bebebeca, si a mea s-a trezit mai devreme; ea e o lenesa,la 10 face ochi,azi la 8 jum cu kk pana la gat![]()
multa sanatate lu Bubu si pupici Danei
andata, stiu ca per adolescentei este f grea; felicitari pentru munca "la extreme"

LauraO, stiu ce inseamna sa nu doarma; Maya a terminat cu maraielile de noapte slava dnului; o sa treaca

ete ca maraie
pupici

(si tocmai azi m-a suparat Radu, of barbatii astia)
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]***www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=2176" target="_blank"> acordati-ne un vot va rugam
ana_micu83 spune:
Retin ca prin unele capitole am fost intrebata cum fac pestele in crusta de alune sau crusta cascaval.Cred ca Alynta m-a intrebat, dar nu sunt sigura.
Reteta peste in crusta de alune!
Eu sunt oarecum incepatoare in ceea ce priveste gatitul unor mancaruri "speciale", dar ma scot super bine cu retetele de pe net unde sunt exemplificati foarte bine pasii si unde se vede si fotografia de final. M-am mai pus eu in tinerete sa fac o supa din piept de curcan si a ajuns sa se prajeasca in propria grasime si sa o mancam friptura:)) ![]()
AnaMaria,posesoarea comorii ANDREI~RAZVAN /Blogul meu cu hainute
andata spune:
Andreea (philip), harnicuti ati mai fost ieri.
Maria,
pt gandurile bune... Totusi tot poti face ceva pt Gabi. Ai putea sa dai in lista ta de mess link-ul catre pagina cu lucrusoare facute de Gabi, poate cineva comanda si o mai ajuta si pe ea cu ceva banuti. Uite aici http://bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/
LauraOana, bun venit in cor.
micutul Sebastian sa ii iasa dintisorii mai repede
ginette, Laura are dreptate cu pozele. Si eu constatasem ca nu apare nici una.
LauraOana, ce "gluma buna" cu dormitul pana tarziu. Prietenele astea! Ar trebui sa incerce ele sa adoarma un copil obosit, dar asa e cu sfaturile astea necerute. Toata lumea are impresia ca se pricepe la copii si ca sunt usor de ingrijit pana cand au ei copii...
Ioana, buna cafeaua, chiar aveam nevoie. Multumesc ca mi-ai spus de Ana, chiar nu stiam ce e cu ea. Si Danei transmite-i multa sanatate pt Bubu si multa sustinere din partea noastra. Spune-i te rog sa incerce pt diaree ceai din frunze de smochin, daca gaseste pe undeva.
ginette, uite cum imi apare mie cand incerc sa deschid link-ul pus de tine http://family.webshots.com/photo/2641555260105213893xemiJZ
Carla, e clar ca eu trebuie sa o trimit pe Sandra la schimb de experienta sa mai invete si alte cantece. Ea ii canta Ioanei din cantecele lui MJ, numai potrivite de adormit copiii
Flo, chiar ma gandeam la tine. Cum va mai este, tie mai ales?
Marie micuta si vorbareata
Otilia, felicitari pt micutul mancacios
Flo, tu aprinzi noaptea lumina cand se trezeste Maria? Eu am observat ca daca aprind lumina, Ioana are impresia ca e zi si o apuca joaca, greu reusesc sa o mai adorm. Asa ca pastrez doar lumina de veghe, vorbesc cu ea cat mai putin si incerc sa o mufez cat mai repede din momentul trezirii. Asa adoarme la loc destul de repede. Doar daca o supara gingiile f rau si plansul isi schimba tonalitatea (devine strident cand o doare ceva), doar asa stau cu ea in brate si o plimb si incerc sa o alin).
Ies acum, revin cand pot...
http://community.webshots.com/user/annadana1
http://ganduri-de-mama.blogspot.com/
http://paul-mihaita.blogspot.com
ana_micu83 spune:
Bridana , multa bafta la dentist! Eu preferam sa merg de 5 ori pe zi la ginecolog decat sa merg 1 data pe an la dentist, dar am ajuns sa cunosc un super medic in Sibiu(zana dintisor ii spunem noi), care lucreaza super si ne face placere sa mergem la ea.
Ioana, va spun si eu doua vorbe despre Tonotil din experienta finutei mele de care suntem foarte apropiati...fetita lor are 9 luni (si este mai mare cu 2 luni si 8 zile fata de Razvan al meu)...pe langa faptul ca a refuzat mai tot ce putea manca un bb de varsta ei, nici nu avea miscari coordonate pt un copil de varsta ei..nu statea in fundulet, nu putea tine obiecte in manute, nu se intorcea de pe o parte pe alta ..ca sa nu vb despre mers in 4 labe...la sfatul medicului au urmat o cura de 10 zile cu Tonotil (dar nu stiu exact perioada) si lucrurile s-au schimbat la 180 grade...fetita papa si a facut progrese aproape incredibile in ceea ce priveste mobilitatea. Deci, de bun ii bun.
M-am uitat la tine in album iar..sunteti o familie foarte foarte frumoasa si aveti un apartament superb...si eu stau la mansarda si anul acesta ar cam trebui sa amenajam etajul, sa-l compartimentam si sa gasim o scara interioara care nu ocupa mult spatiu.Pt moment ne descurcam si cu primul nivel ca este generos la 73 mp pt 3 pers.
Nemora , felicitari pentru inceputul serviciului si pentru felul tau de a fi. Imi place viziunea ta asupra a tot ceea ce ti se intampla (mi-a placut faza aceea pe care ai scris-o mai demult cu femeia care ar trebui sa ne ajute la cresterea copilului si cu mancatul gemului)
Flobaby, vezi ca ti-am trimis o masina virtuala de "tocat" pesimismul si gandurile rele...e ca la masina de tocat carne bagi carne..iese carne da altfel...no, aci bagi ganduri rele, pesimism si altele de acelasi gen si pe partea cealalta o sa iasa optimism, ganduri bune si putere de mutat muntii la mare
..ai primit-o? 

Alynta, tare faza cu pierdutul puiului, fac astia mici cate una de imbatranim instant de teama. Toate bune de la noi!
Nicuratze, chiar daca Andra "e luata", Razvan trimite un
si un mare buchet de
spre ea. (nu vrea sa o fure din bratele altui cavaler decat putin )![]()
Dici, sa stii ca nopti la fel de albe ca ale tale am si eu..asta asa ca sa nu te simti singura
..eu in disperare am zis sa-i dau si Nurofen chiar daca inainte eram total impotriva...nu stiam ce sa-i mai fac.Mi-a scuipat/varsat nurofenul indiferent de cum i l-am dat..simplu sau in lapte/ceai si am renuntat la idee. Vad ca este o idee mai linistit acum...i-am luat o chestie de dentitile de la NUK in forma de perie de dinti si un altul in forma de buzdugan se pot steriliza in steriliztor si pe noi ne ajuta ff mult.
ana_micu83 spune:
Alic, am vazut pozele cu zanuta ta! este superba! Sa va traiasca...
Laurraa, felicitari pt cucu-bau, ai deja fetita mare..fiu`miu a luat o telecomanda si azi a zis vreo 20 min "ao", "ao"
mamica oana,ai o domnisoara mare deja!

Miruta, la prima si ultima viroza eu i-am scos mucisorii si de 7 ori pe zi...eu zic ca e mai periculos sa lasam mucisorii in nas decat folosirea repetata a batistei bebelusilor in timpul unei raceli...eu sterilizez mereu in sol dezinfectata de la Chicco capetele acelea si furtunul, la aspirator nu folosesc o treapta de viteza mare si cam asa.
Maria,m-am uitat si la pozele voastre sunteti niste minunati!
Cosminica, tare mersul Elizei, am si eu un exemplu viu prin casa...asera a dat un nas de parchet ca a depasit teritoriul de joaca:((
Oana MTV, super ideea cu sacutii aceea..nu am vazut pe aici.
Philip, spor la treaba si pupici de la noi!
Noi avem
www.intrasavezi.ro/scaun_baie_cu_jucarii/213.htm" target="_blank">suportul acesta baie..cumparat din carrefour la 79 ron. Suntem foarte incantati de el.
alinutza felicitari pentru ridicatul lui george.
Raluca, ma bucur mult ca ti-a placut Dr Iurian..se scteapt mult la el, dar merita asteptarea, nu?
ely, faina faza cu schimbul 3 :))
Ioana, multumim de intrebare...bebe ala ochisor avea un vas superficial de sange spart..cum s-a spart sunt multe variante, bine ca s-a spart datorita frecatului la ochi si nu pe baza unui atac vascular de natura neurologica . Imi era teama de asa ceva ca avem antecedente in familie. Bb nu este deranjat de vasul de sange spart, rade si ne distreaza.
Cu hainutele nici eu nu stiu ce-mi trimite acum..var`mea se simte prea "muncita" ca merge prin cateva magazine sau ca face comanda pe net pentru a mai face poze la ele si pentru a-mi spune exact ce a cumparat...vedem ce o sa iasa...
Carla nici noi nu vem dintisori si de cateva zile mergem in 4 labute prin casa..fiu`miu isi mareste viteza de mers pe zi ce trece:))
LA MULTI ANI pentru SARA,MAYA,STEFANIA si MARIA IOANA
Va urez o zi de vis! Hranesc in cateva sec un fomist si daca mai stau..ne stiu vecinii!
Pupici mii intregului stup!
Flobaby spune:
Ana micu, am primit masina
. Sa vad ce iese pe partea cealalta![]()
. Esti o dulce, multumesc frumos
.
Andata, nu aprind nimic ,e lumina de afara de la becurile stradale. Si eu o iau si o mufez repede, uneori stau si juma de ora cu ea asa pt ca se tot zvarcoleste dar cand e de trezit se trezeste si gata. Faza e ca Maria nu plange, e doar f agitata si altii dinti nu mai vad ca ar fi pe drum.....Cam pe unde ies urmatorii dupa cei de jos, sus neaparat?

Raluca
/

Antonia

.
Nu mai vorbiti despre dentist caci mi-e frica rauuuu( unul din motivele pt care refuz sa fiu mireasa anul asta e ca in sarcina mi s-a rupt un dinte din fata si nu pot sa apar asa la nunta,nu?
. Oare oi rezista sa-l repar fara anestezie desi nu mai pot de frica
.
Ioana, transmite-i Danei multa sanatate pt Bubu.
Pupicei tuturor !
mamica fericita de
Maria Ioana 17.06.2009
http://community.webshots.com/user/FlorentinaMacovei
maria_bunica spune:
Buna fetele!
In primul rand,la multe lunite inainte sarbatoritilor de azi!
Sa traiesti sanatoasa cu numele ,Antonia
Asteptam sa vina in vizita verisoara mea cu prietenul ei,asa ca profit putin de timp si mai raspund din urma!
Yioanna..te asteptam cat mai repede inapoi!
Alinutza..vazut filmulete cu Cata.E un scump si seamana din ce in ce mai bine cu tati!
Ely..multa sanatate si sa treaca repede durerea de ureche.
pt Denise si sa iasa mai repede dintisorii ca sa nu mai sufere!Felicitari pt kg si cm.
Laurraa..ce fetita mare e Maya,felicitari pt greutate si cm!
Carla..frumos din partea SAbinei ca si-a adormit surioara,ai ajutor.Imi pare rau ca aveti asa probleme!
Miruta..multumim pt tratatie.Eu nu ti-am raspuns la intrebare pt ca nu folosesc batista bebelusului(aici nu am vazut)si nu ma pricep.
Strunfita..wowow,ce bine merge Andreea in 4 labute si ce repede se ridica.
fata curajoasa!
Ginette..nu pot viziona pozele,cred ca ai albumul privat!
Andata..si darius plange uneori la imbracat.De fapt plange mereu,mai rar cand nu plange...Ma stramb,cant,ii distrag atentia,dar degeaba...
Eu vad ca incet,incet se mai obisnuieste si nu mai plange asa tare,poate realizeaza mai bine ce se intampla!
Mi-a expirat timpul...
la toate si revin cand mai am timp,cu restul
mami de
Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andata Carla, e clar ca eu trebuie sa o trimit pe Sandra la schimb de experienta sa mai invete si alte cantece. Ea ii canta Ioanei din cantecele lui MJ, numai potrivite de adormit copiii Ies acum, revin cand pot... http://community.webshots.com/user/annadana1 http://ganduri-de-mama.blogspot.com/ http://paul-mihaita.blogspot.com |
Ce tare!!!Sa stii ca Saby adormea pe "mos craciun cu plete dalbe", "in padurea cu alune", "te uita cum ninge, decembre" si "copaci fara padure"... Noroc ca am avut si noi timp sa invatam ceva mai tematic
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Maria, da, am ajutor si la adormit Larisa, si la trezit. Azi adormise singura in patut si Saby mi-a trezit-o dupa mai putin de 1 minut.
Ioana, poti te rog sa mai pui o data link-ul la filmuletul cu nenea care vorbeste de porcina si imunitate?
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
alynta27 spune:
Salutare! Am citi si-s "varza"!
Poate ma sedimentez intre timp!
AnaMicu.............multumesc de reteta! Nu ai uitat!
Miruta................uneori trec in viteza peste ce s-a scris! Si eu am patit ca tine sa nu mi se raspunda, dar pusesem intrebarea "la persoana"!![]()
Philip................fain ca ati iesit in 2! Draguta vecina care l-a luat pe cel mare! Si bine ca aveti bunica prin preajma! Inca un pic si terminati!
Lauraa...................multumesc de cinste si de info! Cred ca prin posta nu va fi scump coletul!
Carla.........felicitari pt statul in 4! Sa stii ca in ultimul timp si Matei are 5-6 treziri pe noapte, iar eu am cearcane!![]()
BebeBeca..............cum merge cura de slabire?!
Andata..................trebuie sa-l filmez neaparat! Am mai vazut poze cu voi!
RalucaIoana..................ce ochioasa mica acolo! Iar tu arati bine, ma refer la kg! Bravo!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!