Albinutze de Mai-Iunie 2009(56)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginette
Carla super dragut ce cantai tu fetii

Gina - mamica de Stefania-Maya 08.06.2009

Multumesc, multumesc, dar ii canta chiar surioara ei, care auzise la noi.
Si eu ii dau totul proaspat si imediat dupa ce le prepar.

O curiozitate: la ce sunt buni biscuitii?

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Ioana, multumim pentru vestile despre Dana. Ultimii tzepari sunt niste 'prieteni' de care nu am mai auzit de cand ne datoreaza o suma de bani...

Fetelor, multumim pentru laude dar Larisa mea nu merge in 4 labute, doar se ridica si sta asa. Mersul se face prin tarare si aruncare pe burta in fata.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

Neatza fetelor!
Intram si noi putin sa uram sarbatoritilor de azi: Sara, bb de bb de Ioana; Maya, bb de Lauraa; Stefania, bb de Yoanna si ratiunii mele de a trai, iubirea vietii mele, puiul meu frumos, printesa inimii mele, sufletul meu, etc MARIA IOANA!!!!!!!!!!!!.
Avem si noutati : desi prima oara a zis TATA, ieri m-a strigat pe mine ( desi stiu ca e posibil sa n-o faca constient)- prima oara era suparata si ma certa mamama si apoi, seara, era cu tati si cand ieseam din camera ma striga mamama. Are mama fata mare. In rest, tot 2 dintisori avem, ne aruncam din fundulet pe burtica dupa jucarii - avem si etapa intermediara - sta in genunchi putin si avem n treziri pe noapte.
Miruta, iarta-ne!!!!!!!!!Mie mi-a zis d-ra s-o folosesc de maxim 2 ori/zi.
Andata.
Philip, hai ca mai aveti putin si terminati. pt tine, N si P.
Eu n-o scot pe Maria in fiecare zi afara.
Nu mai stiu cine zicea dar e o idee buna sa scrie fiecare ce papica mai prepara pt bbi.
Hai ca m-am lungit
Pupici tuturor!!!!!!!!

mamica fericita de Maria Ioana 17.06.2009
http://community.webshots.com/user/FlorentinaMacovei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

neata fetele!!
la multe lunite tuturor sarbatoritilor!! sa cresteti mari si frumosi!!

laurraa, coraly, multumesc mtul pt raspunsurile despre aparatele cu aerosoli.

beca, si eu am condimentele despre care vorbeai, doar ca-s uscate. nu i le pot pune asa uscate in mancare lui matei?? trebuie neaparat proaspete??

maria_bunica,

noi am inceput de vineri sa papam banana. pt prima data i-am facut iaurt de casa cu o jumatate de banana. a mancat tot. pana acum ii mai dadeam cate o aschiuta de banana, niciodata jumatate.
ieri am mancat pt prima data mai putin de un sfert de galbenus. totusi, am o nedumerire?? in cat timp pot ajunge la un galbenus intreg dat odata??

[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

Carla felicitari pt 4 labe. Bvo Lary!
Coraly, Raluca, felicitari pt progresele facute de puii vostri in legatura cu greutatea.
Ioana, abia astept sa vad filmuletul cu Sara.
Lauraao,asa e si la mine, doar 4-5 ore / noapte, adunate, cu n intreruperi care ajung si la juma de ora + noptile in care Maria are chef de distractie cate 2 ore si tot tati doarme in we mai mult dimineatza si cate o tura la pranz ca, deh, e obosit. Am si eu o prietena care-mi zice ca ma vait prea mult, ca e asa frumos sa stai cu copilul acasa, te uiti la tv, dormi cat vrei, faci ce vrei fata de eaa care munceste asa mult. O las in pace si astept momentul in care va avea ea copil si asa tare o sa ma amuz ( ea e genul care, atunci cand apuca doarme muuuuult si face urat dc o trezeste cineva).
Ramona.
Dana, multa sanatate lui Bubu!!!!!!!!!!!

mamica fericita de Maria Ioana 17.06.2009
http://community.webshots.com/user/FlorentinaMacovei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Buna fetelor,

GINETTE,nici eu nu pot sa vad,probabil albumul e privat

CARLA,si eu ma intrebam de biscuiti,eu la fructe pun cereale,dar mie imi foloseste cand ii dau unul pe zi in mana,ca asa sta linistita 5 minute.

ELY,,multa sanatate,eu i-am dat Andrei jumatate de avocado cu o para dulce si zemoasa si cu o lingurita de cereale simple ( si am vazut pe blog la MAMICAOANA o reteta cu avocado+cartof dulce)

ALINUTZA,l-am vazut pe CATA cum incerca el sa prinda apa de la dus,si ce serios era

MIRUTA,La multi ani Antoniei!! (eu n-am stiut sa-ti raspund)

LA MULTI ANI pentru SARA,MAYA,STEFANIA si MARIA IOANA

Si eu stau prost cu somnul,fata se scola de 4-7 ori pe noapte,am hotarat ca diseara dorm cu ea in pat,poate va fi mai bine.
(LAURAOANA,IOANA,ce fel de prietene..or sa afle si ele cand vor avea copii)

MAi vroiam sa zic cate ceva,dar ma cheama fata..are un fel de-a face ca lupul

Va pup.

Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_Ioana spune:

Salut!am intrat si eu putin la povesti.Noi am fost plecati ieri la nasi si ne-am intors destul de tarziu si nu am mai avut putere sa mai stau pe net dar am recuperat acum paginile ce le-am pierdut.
Bebe_beca...mersi.vreau si eu o cafea mare si dulce ca azi noapte nu m-am odihnit cum trebuie.offf...ce vesti despre Bubu,saracuta.
Dana...multa sanatate lui Bianca iar tie multa putere si rabdare!multi sa se faca puiuta bine.
Andata...ms mult!crema si eu am cautat-o pe net si nu am gasit-o dar la farmacii nu am intrebat,ca si mie mi se cam termina.stai linitita ca nu esti mama denaturata,nici eu nu folosesc detergent special de rufe pt micuta,doar balsam i-am pus sensitive dar acum o sa pun de la noi ca s-a terminat al ei si am vazut ca nu are probleme.
Ginette...ce fata activa,parca ar fi a noastra care zici ca i-am dat sa bea energizant toata ziua.
Philip...ce bine e cand poti petrece putin timp cu sotul, singuri.si noua ne-ar face fff bine.spor la lucru in continuare!
Miruta...despre batista bebelusului noua dr ne-a zis sa nu o folosim des (1-2 ori/zi e ok)daca nu e necesar(raceala sau alte nevoi).zicea ca folosita des dauneaza mucoasei pt ca odata cu mucisori aspira si din mucoasa.La multi ani Antoniei!
Maria...multumim si multi !
Lauraoana...bine ca te-ai exteriorizat.macar asa (sper) ca te simti un pic mai bine.si eu fac asta uneori.
Flobaby...felicitari pt cuvintele!
sarbatoritilor de ieri si de azi si multa sanantate!
Azi micuta noastra s-a ridicat in picioruse sprijinita de Mitza.am ramas fff surprinsi si incantati.a fost o dulcica!
Gata...va las ca s-a trezit mamaruta si trebuie sa pape.revin mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

philip, spor la impachetat!

cosminica, interesant mod de deplasare are printesa... bravo ei ca are ambitie!!

oana_mvt, eu lui matei nu-i dai kiwi pt ca eu sunt alergica la fruct (mi se umfla limba undeva in gat si nu mai pot rspira. e pe bune, nu e gluma) fetei i-am dat kiwi prima data pe la 5 ani jumatate. la ea e ok. la piticut, mai astept, ca mi-i teama.
felicitari pt deplasarea lui eduard. nu conteaza cum, bine e ca poate. noi nu vrem inca sa ne deplasam. doar ca rama, dar inapoi. mai bine as zice ca ne deplasam ca racul.

yioanna, ff fain meniul. l-am notat.
noi inca ii facem baita in cadita. cam greu, cu proteste, insa nu stiu pt cat timp. cred ca in curand vom sari direct in cada. nu am de gand sa-i cumpar nici un suport. poate doar ceva antiderapant, cu toate ca a mea cada e prevazuta cu asa ceva.

[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_Ioana spune:

Am uitat:
Yioanna...mersi mult!e ff bine sa-i dai 2x2.5 ml/zi Minevita.o ajuta mai ales la pofta de mancare.am pus niste poze in album cu suportul de baie al Alexiei.e mare distractie la baita.
Ely...
daca am uitat pe cineva va rog ma scuzati dar azi sunt chiar obosita.

Am pus niste poze noi pentru cine vrea si are timp sa ne vada.
Va pe toate si incerc sa intru mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Dragele mele,

Ma tot agit de vreo cateva zile sa va scriu si eu ...da mereu s-a intamplat cate ceva (de bine sau de rau) si am abandonat scrierea.De citit am citit pe diagonala si nici nu stiu cand o sa recuperez tot...ca sa nu va spun ca am vreo 3 draft-uri pana acum concepute pentru voi si pentru ca sunt "cam expirate", m-am pus sa negociez cu unicul meu neuron o "alta scriere"...

Scumpa Andata, in 10.01.2010 a fost ziua ta si eu simtita cu prefixul [ne] am tot zis ca te urez si urare m-am facut. In primul rand tin sa fac o oarecare paranteza si sa spun ca am niste pitici cu cifrele, zilele de nastere si multe altele...si cum tu esti nascuta pe 10 sunt convinsa ca esti o persoana exact ca ziua in care te-ai nascut (adica de nota zece) . Un calduros "la multi ani"(cred ca e deja racoros ca s-o fi racit saraca urare pana sa ti-o transmit , multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor! Te imbratisam cu mare mare drag)!

AnaMaria,posesoarea comorii ANDREI~RAZVAN /Blogul meu cu hainute

Mergi la inceput