Albinutze de Mai-Iunie 2009(56)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alic spune:

buna dimineata si de la noi!

Beca, multumim pt compliment!
felicitari pentru somnic, la mai multe nopti asemenea!
si la multe lunite inainte! acum am vazut ca Sara e mai mare ca Naty, pana acum credeam ca suntem "sefi de stup"

Laurra multumim pt site! si eu l-am descoperit de curand, dar am tot uitat sa pun linkul de vazut bineneteles ca n-am vazut nici un film, nici la tv, nici la pc demuult...dar nu-i bai, recuperez eu! saingurul pe care il urmaresc e serialul Terra nostra...atunci e o ora tihnita

LauraOana nu te necaji din cauza sotului ...o sa vrea singur sa se intoarca in pat cu voi...
si noi mai avem nopti in care o luam pe Naty intre noi, iar sptul e prinul care imi propune asta , desi doarme pe 20 de cm...

Strunfita, bafta!
de laptic nu stiu ce sa zic...

AndaMagda, normal ca te tinem minte...felicitari pt mama! la noi se lasa asteptat...

revin mai tz, trebuie sa culc odorul...

ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

coraly, felicitari pt 100 de g in 2 zile!! tineti-o tot asa!

laurraa, eu spal hainele lui matei cu ariel, insa am renuntat la balsam datorita iritatiei de pe fata.

clody, sa dea domnul sa manance si in continuare razvanel la fel de bine ca marul cu banana!

alinutza, felicitari pt ridicatul in picioare!!

baby-first, felicitari pt greutatea printesei!!

raluca_ioana, bine ca e totul ok cu pitica. bine ca te-ai linistit si tu!!

memo3nov, te asteptam mai des pe la noi!!

ely2304, sa ai puterea sa faci tot tratamentul pt otita. si eu am avut otita acum vreo 4 ani, la ambele urechi. tin minte ca am luat nu stiu ce antibiotice ff tari, ca trebuia sa stau in picioare dupa ce le luam o jumatate de ora. nu mai stiu cum se numeau, erau nemtesti. asa ca te inteleg.

yioanna_s, stii ce i-am facut de papa lui matei pt azi?? supa de pui cu fidea.... mi-am notat cand ai spus tu ca ai facut si am trecut si eu la treaba.... mai astept si alte meniuri pt pitici zburatori...

ana micu,
multa sanatate lui bebe la ochisor!! multa bafta si tie la examen !!

[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Am revenit...a doua tura de nani a Antoniei(noi inca avem 3 sau cateodata chiar 4 somnicuri pe zi de cca 1 h).
FLOBABY...felicitari pentru cuvintele...e tare frumos sa-ti auzi puiul strigandu-te.Meniul Antoniei de astazi :8-tzitzi,11-iaurt cu mar ,caisa si biscuiti ,2.30-3(depinde cand se trezeste)-supa din morcov,cartof,dovlecel,rosie ,ceapa si carnita de pui de la tara,in jur de 5.30-tzitzi,7-cereale cu banana + n-spe treziri pt tzitzi noaptea.Si mie mi-e frica de dentist,dar eu zic sa-ti faci curaj...pentru un dinte sa ratezi asa zi importanta?
OTILIA....bravo pt papica ...Antoniei nu-i place de fel galbenusul.
ELENA...cum a fost somnul cu Andra in pat?
RALUCA...felicitari Alexiei pt ridicatul in picioruse,ma bucur ca papa mai bn si a luat in greutate.Vazut poze...sunteti niste frumosi cu toti.
OTILIA...si noi tot in cadita face baitza inca.Nici eu nu cred ca am sa-i cumpar suport de baie,o pun pe antiderapanta si gata.
ANA...ma bucur ca te-ai linistit cu ochisorul lui Razvi.Asa stiam si eu,ca mucisorii ramasi in nasuc ajung pe la urechiuse si fac otita.

MARIA... multumim.Vad ca ti-a revenit cheful de forumeala .
ALYNTA...mie imi pusesei intrebarea?Scuze ...nu-mi amintesc. nazdravanul care a speriat-o de moarte pe mami sa nu mai faca de-astea.
ALIC..ce tare e Naty...
LAURAAA....multumim de link.eu de obicei filmele le vad pe bucati,ceva de genul un film in 3 zile.
MADALINUTZA...ma bucur ca urocultura a iesit bn(si a Antoniei ,spre marea mea bucurie) si imi pare rau de alergie.Asteptam vesti de la test.
IOANA...esti o fericita cu 8 ore.Vreau si eu..
LAURAOANA...imi pare rau ca aveti infectie.Si eu mi-am calcat peste principii cu ceva timp in urma si uite ca si acum Antonia doarme cu mn(de fapt cu noi,ca tati al nostru doarme neintors,e genul care doarme unde se aseaza si se trezeste in aceeasi pozitie cum s-a culcat).A mea nici cu mn in pat nu mai doarme bn..e jale.Eu deja nu mai numar trezirile ei,parca ma oboseste si mai tare dar azi noapte a ramas maica-mea la noi si a dormit cu noi si mi-a zis ca s-a uitat ea la ceas si fi-mea s-a trezit din 2 in 2 ore.Nou-nascut,ce mai.

ADRIANA....ce rochita ti-ai luat ?Si eu trebuie sa merg in vara la o nunta mai de fitze...dar parca si 8 mil...
CORALY...felicitari vorbaretului si tinem pumnii sa iasa bn coprocultura.
MAGDA....felicitari...are mama fata mare.bafta cu sesiunea,si eu ma pregatesc de licenta.
LAURA....ce schimbat mi se pare Sebi.Si mareeeee...merg sa va pun si comentarii daca ma lasa mandra.
STRUNFITA..si la mn tot burta e problema mare.Bag si eu abdomene multe cand prind un pic de timp ca de la sala mi-am luat gandul.nu stiu ce sa zic cu laptele,si a mea face cam la fel,nu vrea suzeta deloc ,urla pana ii dau sanul.
OTILIA...eu de cand cu bb mic urasc sa intru in bucatarie ..ca stiu ca trebuie sa le fac pe fuga si cu o mie de intreruperi.cum ai facut supa de pui cu fidea?de care fidea?ca stiu ca are ou si eu am evitat.
Gata.Am ajuns la zi.Mi se trezeste broscuta,ii dau sa pape si mergem sa platim niste rate.
YIOANNA,ELY....

Antonia,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Buna si de la noi,

Am vazut pe Natalia pe filmulet,minunata fetita ai ALIC;
am vazut si pe frumosul Sebastian (ce putine poze,Laura);
si am vazut pe Maya lui Ginette,e o dulce,cum zambeste,cum se incrunta,cum sta ea serioasa.

ANA,,sa-ti dau un pont,daca vine Razvan cu mancare in loc de flori la Andra,a castigat

LAURAOANA,multa sanatate piticului! (eu il inteleg pe al tau sot,ca am dormit azinoapte cu fimea si mi-au intepenit toate oasele,si am avut acelasi nr de treziri)

CORALY,bafta sa iasa bine analizele!

LAURRA,,i-am dat de ieri Eurespal,ca nu i-a trecut dupa doua zile cu crema Vaporub.

STRUNFITA,,confirm si eu,e frumoasa Andreea ta.

MIRUTA,COSMINICA

Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_Ioana spune:

ce mai faceti?eu ma pregatesc sa merg pana la nasii nostri cu ceva treaba.noutati despre noi nu avem deocamdata dar am zis sa trec pe la voi inainte de plecare sa va salut.o sa intru mai tarziu,cand ma intorc daca ma va lasa mamaruta mea. pana atunci multi la toate si la toti.

Mergi la inceput

laurraa, felicitari pt asa o grasunica!! multa sanatate printesei!

carla, felicitari larisei pt mersul in 4 labe!

strunfita, am vazut filmuletul. ce frumos merge andreea in picioare si in 4 labute!! al meu nici nu stie sa stea in 4 labute.....si e mai mai cu o zi decat printesa ta.. .aai facut ceva exercitii pt a o invata sa mearga asa in 4 labute??

lauraoana, sa iasa mai repede dintisorii si sa nu mai fie marait!

pt dana, multi si sa dea domnul sa nu mai faca bubu diaree! off, saracutele cat mai trag ele!!

carla, poate ca o sa va recuperati banii, nu disperati! interesant mod de deplasare al larisei... mai ales partea cu aruncatul..

laurraa, mai ai cartofi copti?? ca mie tare imi mai plac... si tiramisu...oooo ce bun e... la multe lunite printesei, sa cresca mare si frumoasa!!

ana_micu, saru'mana pt reteta de peste... nu te superi ca am furat-o si eu???

andata,

Mergi la inceput

flobaby, nu trebuie sa-ti fie frica de dentist! eu una prefer sa mi se faca anestezie si sa nu simt nimic din ce-mi lucreaza dr in gura. prefer sa simt o intepatura care oricum nu doare decat sa simt toate fazele lucrarilor. sa treaca frica de stomatologi!

alic, am vazut filmulletul. stie sa se distreze printesa, nu gluma... ce covor frumos am vazut eu la voi... m-am indragostit de el...

ana micu, ciudata lucratura ai facut tu laptop...

maria_bunica, ce temperaturi ridicate sunt la voi!!! si eu as sta asa mult la aer... si cand ma gandesc ca la mine sunt azi -6... si cica se mai si raceste...nu-l scot pe matei afara...asteptam poate se mai incalzeste.

madalinuza, ma bucur mult sa aud ca a trecut infectia urinara!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Miruta, "la multi ani!" Antoniei pentru ieri, iarta-ma ca m-am luat cu vorba si nu am apucat sa va urez la timp.
Alic, uite: http://www.youtube.com/watch?v=LnOFJtNxfSM

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Nicuratze, saru-mana

Carla, superba piesa
inseamna ca ai voce daca te incumeti sa i-o canti la puisoara
e delicioasa fiica-ta in poza asta
vroiam sa te intreb de unde ai luat ornamentele astea? http://sabina.geneza.ro/poze/images/sabina_2-3_years_old/sarbatori_de_iarna_2009/img_00011.JPG

Otlia merci! covorul din sufrage? si mie mi-a placut si nici n-a fost scump; acum e deja batucit de vreme

ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

am vazut poze cu copilasi frumosi si scumpici de lauraa, alic, ginette!

daca vreti sa ne vedeti si pe noi,am mai pus cateva poze.
http://www.flickr.com/photos/38664904@N04/

fericita de ELIZA (04.05.09)

http://lb1f.lilypie.com/f6Bzp1.png

Mergi la inceput