Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *47*
Raspunsuri - Pagina 18
4mykids spune:
Monique, as fi vrut tare mult sa o vad si eu pe Theodora dar nu ma lasa sa deschid , cred ca e netul meu de vina, o sa incerc mai tarziu;
Liliacul, cum am scapat sa nu vad si blogul tau, si ce-mi vad ochii , ai tuns-o pe Andra?vreau poze pls;
Nela, si noi va pupam cu drag ;
Maria, totul va fi ok, sunt convinsa fa cum crezi tu ca e mai bine pentru tine si Aidan;
Cristina Ana,va pupam si pe voi cu drag
;
liliac1 spune:
Claudia Uite-aici niste poze cu Andra tunsulici http://family.webshots.com/album/576219076jTFdWu
Nu i-am mai facut altele...
Te
cu mare drag...si tare-mi place cum ii spui fetitei tale: Bella! Chiar ca este bella...dar nici Iulia nu e mai prejos
.
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
crocodana spune:
si multumim pentru aprecieri! parul este lung si ne intra deja in ochi, mami se gandeste deja la o solutie ca nici bentita nu ne place mereu....
la multi multi ani fericiti Eva! sa ii bucuri pe parinti si sa ai girja de surioara ta!!!
Pupam si toti dovleceii sarbatoriti azi!!! sa creasca frumos si sa fie cuminti!
devylla multumim, logice si de bun simt ca intotdeauna randurile tale...si mie, ca si monicai, imi e dor de adimercedes....eu si acum folosesc chartul trimis de ea ca sa notez cat papam cand din ce san,etc...nu credeam eu sa fiu asa organizata vreodata..
si revin
,
de
Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
kemsy spune:
Lutoooo, vorbesti de tocanita...am ingrediente:pui, ardei gras, dovlecel...ai o reteta monti (stiu, stiu, lenea e mare, as putea cauta pe site, dar daca tot ai pomenit)??

Gianina,
fericita de gingas
Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris
Iulika29 spune:
Dana asa e mami..Nu se pune problema la leganat in brate demultisor..De adormit de multe ori adoarme singur pt ca are ora lui la care cade lat..daca nu il mai leganam putin pe pernuta lui in patutul lui..
Kemsy felicitari pt botez..asteptåm pozute..
Luto da si Bruce al meu striga de ceva timp..chiuie si tipa de parca incearca så repete ceva si se enerveaza de parca nu e inteles
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
4mykids spune:
Liliac, este superba Andra eu zic ca o prinde mai bine parul scurt, dar zi-mi si mie ce mijloace de tortura ai folosit sa o tunzi, ca mie mi-ar fi presarat derumul cu spini si cutite daca as indrazni.
Va pupam pe toti trei cu drag.
Crystina si Maria multumesc mult, am sa-ti trimit PM Maria.
cristina_ana spune:
Liliana, imi pare tare rau ca nu a castigat Andra, e o fetita tare talentata si merita tot ce e mai bun!
Luci, da' chiar toate actele le cere politistul? Eu nici nu stiu cum arata la fata actele astea, mi-a zis sotul ca gasesc in torpedou tot ce am nevoie, in caz de ceva.
Eu ca mancare azi mi-am facut pulpe de pui la gratar cu legume calite in ulei de masline (vinete, dovlecei, ardei, ceapa si rosii).
Mie mi-a placut mult drobul acela, a mers de minune cu salata verde!
Maine imi fac chiftelute de pui cu legume la cuptor.
Ca idei, fa-ti si tu un peste la cuptor cu legume alaturi. Sau mancarica de ficatei, sunt vreo doua retete pe blog.
Eu de mancat, mananc Monti aproape in fiecare zi, dar obligatoriu bag si o prajitura.(nemonti in ultimele zile)
Fug sa vad cu ce ma imbrac , ca intr-o ora trebuie sa plec.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
Iulika29 spune:
Lullaby cu rusine pot sa iti spun ca am uitat ca Brucu face azi 5 lunisoare
..Probabil ca il urmaresc de dimineata så nu se mai ridice febra..
Multumesc pt urari

Vå invit fetelor la salata din aceea frumos ornatå si un påhårel de vinut rosu![]()
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
suede spune:
Iuliana la multe lunite pentru Brucu!
Sa fie sanatos,sa nu mai faca febra si multumim de tratatie!
Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
Botez (poze noi):
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx
mary_07 spune:
Claudia,merci
sunt anul 2 la facultate si intru in sesiune (emoticon ce isi roade unghiile)
Sa nu va radeti,dar am niste emotii cat carul
de cand am inceput anul 2 n-am dat deloc pe la scoala si azi e prima zi cand ma reintalnesc cu toti
sunt un stres total,imi caut haine in care sa par mai silueta
,sa nu ma intrebe aia "dar tu inca n-ai nascut?" 
Si bineinteles ca mi-am umplut telefonul de poze cu copiii,in caz ca sunt doritori sa-i vada,sa ma pot mandri cu ei![]()
Mda,minte de copil,ce sa mai
Mely ,
implinita de Alexandru si Razvan
Astept primavara...
_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau