Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *47*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

Liliacule, am facut cozonac acum 2 zile. De cand am masina de paine ma simt bucatareasa Am facut aluatul in ea l-am lasat la crescut, am facut umplutura separat, chiar am incercat si-o impletitura si l-am pus in tavile de la mama la copt. A iesit bun, un pic cam jumulit insa

de Natalia (03.09.09)

Salut fetele!

Raluca, esti o figura!
Asa ma simt eu cofetar de cand cu mixerul, tot in tortulete sunt, tot intr-un Craciun sunt de pe la sfarsit de demebrie! Nu exagerez, din decembrie manac in fiecare zi la micul dejun cate o felie de prajitura! Ei, dar noi sa fim sanatosi... ca boala vine singura!

_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

http://ganduripentruana.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

...Maria (Manga), am ramas impresionata de felul in care ai povestit despre nasterea Micutului tau "Foc", sincer mi-au dat lacrimile. Nu pentru ca ar fi fost povestea patetica, ci din modul personal in care m-ai facut sa imi recopun in minte marea ta (voastra) aventura, tensiunea si detaliile. Bravo, ai talent!iar Aidan e un scump ...se vede ca devine baiat mare!

apropo,fetelor,cum fac sa imi apara si mie la postari poze cu bebe ?

THEA22,mama fericita de''Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Aseara am facut pizza, sa vedeti ce talent are Teodora la bucatarie

http://picasaweb.google.com/MonicaPercea/AndreeaSiTeodora?authkey=Gv1sRgCJjmhpCI9c7LKw#5426582637121244834

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Monica, ce bine arata pizza! Si ce cuptor frumos are Teodora!

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Ce greu merg si netul, si forumul... Of of, mai mai, ma plictisesc pana mi se deschide o pagina.

Maria, asculta ce zic fetele, ca ai talent la scris. Si esti de o sensibilitate extraordinara, imi face mare placere sa iti citesc posturile, sa stii. Si eu m-am gandit mult daca sa fac sau nu public blogul pentru ca sunt foarte multe lucruri personale acolo, sunt ca o carte deschisa in blogul acela. Dar pana la urma m-am gandit ca nu sunt asa interesanta si pe mine ma lasa lumea in pace, dupa ce se plictiseste, asa ca no harm. Am multe amintiri placute si mi-as dori, ca si Liliana, sa ramana, sa le pot reciti cu placere peste ceva ani.

Ce tare a fost Liliana cu cozoncul la framantat!

Monique, ce scump mi se pare bazinul... mama mama! Sper sa iti faca o reducere, totusi.

Iulika, ma bucur ca Bruce e bine acum, fara febra.

Monica, eu nu stiu, mami, sa te fi suparat cu ceva, dar daca da, mie sa imi zici in fata, ca stiu ca pot da cu nuca in perete in stil mare, sunt renumita pentru stilul asta smuls...

Selen, ce garesti bun astazi?

Claudia va pupa mama pe toate trei si imi pare rau ca treci prin situatia prin care treci cu tatal Iuliei.

Mi-a mai placut si mesajul lui mdl (care cred ca vine de la Madalina).

Si cred ca acum ma culc ca sunt obosita

_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

http://ganduripentruana.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Mai fetelor, ma omorati cu mancarea asta!
Monique, pizza aia arata demential, si mi-a placut ca Teodora avea si ea cuptor cu microunde de jucarie!
Apropo de bucatarie pentru copii, nu stiu daca ai vazut bucataria aia pentru copii de la Ikea, e mare, cam de dimensiuna unui copil de cativa anisori si e dotata cu absolut tot ce are si o bucatarie adevarata. Se poate aprinde si focul de la aragaz (bineinteles ca e un beculet). Ce sa zic, nebunie curata, nu il mai puteam desprinde pe Andrei de langa ea. Doar ca toate accesoriile, adunate, ajung undeva pe la 1000 RON!
Multumesc pentru informatiile cu bazinul. Am facut eu asa un calcul, si ca sa fie rentabil abonamentul acela ar trebui sa merg de cel putin doua ori pe saptamana acolo. Ceea ce pentru mine e imposibil. Eu nu pot iesi singura cu ambii copii nicaieri, daca nu e si sotul e jale mare!
Si sigur ca vreau sa ne intalnim intr-un parc. Eu in principiu pot veni cam peste tot (daca stiu drumul ). Dar zic eu sa mai asteptam sa se mai incalzeasca afara, macar cat de cat, ca eu am observat ca nu rezist mai mult de o jumatate de ora pe frig.
Am intrat si eu pe blogul Nelei! Ce frumos scrii!!! Si m-ai omorat cu pozele alea cu prajituri! Eu astazi am terminat ultima bucatica de tiramisu si de maine incerc sa ma tin totusi de Monti ala.
Aaaa, si trebuie sa-ti spun ca mi-a placut tare mult de tine in poza aceea in care erai blonda si slaaaaba!!!!!!!!!! Cate kile aveai, 40?
Liliacule, pe blogul tau nu am intrat, dar o voi face cat de curand, ca prea ti-au facut reclama fetele. Vroiam sa te intreb, ce a mai facut Andra cu concursul acela? Cand se anunta castigatorii? Mi-au placut la nebunie creatiile ei, nici nu imi imaginam ca un copil poate face asa ceva! S-a mai obisnuit cu parul scurt?
Ioana, am vazut si pozele tale, sunteti f.f.f frumosi!!!!!
Manga, mie mi-ar place sa iti citesc blogul despre Aidan. Tu scrii tare frumos si esti asa de sensibila! Tare haioasa ai fost cu caciulita cu ciucurasi!
Eu o sa plec la o intalnire cu prietenele mele. Trebuie sa ajung cu masina pana in cartierul Aviatiei, si mor de frica. De azi dimineata am un feeling ca o sa fac ceva rau si o sa ma opreasca politia. Stateam mai devreme si ma gandeam oare ce acte trebuie prezentate cand te opreste un politist?

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Monique tare bine arata pizza! de cateva zile am descoperit si noi felul acesta de mancare..facut in cuptorul nostru..(adica, grig a descoperit, dar asta este alta treaba); erau puse si rosii pe pizza voastra? ca nu mi-am dat seama prea bine..

imi place ca Andreea sta cu voi, in bouncer, la masa;

Thea, ca sa pui poze la semnatura: 1. trebuie sa-ti faci un album (Picassa merge mai bine, parerea mea)
2. copiezi linkul cu albumul, te duci in profilul personal, acolo unde ai semnatura si adaugi linkul cu poze, folosind urmatoarea formula: [url=*link*]cuvant cheie[/url] , dar in loc de * sa pui ";
sper sa ma fi inteles;

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Acum, ca am vazut asa minunate poze de la botezul lui Alex, de mami raluk, imi pare tare rau ca nu am avut si noi fotograf...Eu nu am nici o poza mai...acatarii, cu bebe Dar sunt inca la selectarea lor, cand incarc va anunt!
Manga, pentru cruste ii dau cu o crema, si i-a mers foarte bine. Doar ca de ieri am observat ca i se extinde, a facut ca niste bubite mici-mici si pe deasupra urechilor, nu numai in moalele capului, cum avea inainte
La multi ani Eva!!!
La multi ani bebelusilor sarbatoriti azi!!!

Loris s-a jucat jumatate de ora pe salteluta. Acum pare sa adoarma (Doamne ajuta).

Monica, nu mai fi trista!!Fiecare copil are ritmul lui!!(eu sunt asa relaxata, ca ma gandesc ca sunt cam...iresponsabila ). Nu lasa piticii sa ocupe teritoriul!

Felicitari Ioanna pentru aparitia in revista!

Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Stateam mai devreme si ma gandeam oare ce acte trebuie prezentate cand te opreste un politist?

in general zice el ce are nevoie dar in mod uzual iti cere permisul si talonul masinii (zise stan patitul)....daca se intra la alte verificari dar nu cred ca e cazul...asigurarea obligatorie si rovignieta (oare asa ii zice ?)
Hai ca azi iar mananc pui cu salata ...mai zi ceva idei de papica buna...asa mai consistenta....ca o tocanita, ca mie alea imi plac
Am facut ieri pizza cu blat de conopida si a iesit o mare porcarie ...la gust, ca la aspect era super

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Mai fac o incercare de a scrie ceva...dar daca nici postul asta nu apare... ma duc sa ma culc

cris Andra nu e "nazdravanul anului" din pacate, dar important e ca am participat si pe voi v-am simtit ca parte din noi Altii s-au mobilizat mai bine pentru lobby, asta e. Stii cand pove tu de voturile la pampers?? Cam asa si la noi doar ca la scara mica Cu parul...s-a obisnuit si chiar ii place. Acum muncim cu unghiile
Bafta la condus si nu te mai gandi la tot felul de bazaconii. Uite, ai sa vezi ca nu te opreste nimeni!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput