Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *47*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Nela praji aia de pe blog e din bicuiti? Asa e, e f scumpa piscina, cred ca e cel mai scump din Bucuresti, mie mi-ar conveni ca e aproape si e in drum spre soarca mea, adica daca vreau pot sa las copii la ea, sa merg la piscina si sa ii recuperez dupa.

RalucaPaun sa sti ca blaul l-am facut la masina de paine. E simplu, il intinzi, pui un sus de rosii peste si ingredientele (adica ce ai prin frigider) si il bagi la cuptor.

Dana eu am pus direct pe blat un strat subtire de de sos facut din ceapa, usturoi, rosi, oregano apoi diverse (doblecei, vinete, ciuperci, cascaval) si cateva rosii din acelea mici.

Cristina am vazut si eu bucataria de la IKEA pt copii, e super, ma tot gandeam la magazin unde as putea sa o pun acasa, dar la pret nu m-am uitat, asta e un defect al meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Mely stai linistita ca o sa fie bine la facultate.

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Botez (poze noi):
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Urez si eu la cat mai multe lunite!! sårbatoritiolor de azi ..Vå multumesc pt urari si ca v-ati adus aminte ca e ziua bursucului meu ,ca eu uitasem

Eva de Elle La multi ani!!!Så cresti mare , så fii sånåtoaså si så aduci numai bucurii parintilor tai!!

Devylla mi-a placut tare mult mesajul tau despre diversificare..Esti o draguta ca iti rupi din timpul tau si ne mai spui si noua cate ceva celor fara experientå..

Ebru Brucu e mai mult decat bucuros de pupicul dulce de la tine..

Monica mami te rog eu nu te mai supåra.Tu stii ca ne esti draga si eu de fiecare data iti raspund cu sincertate cand vad o asemanare intre dragoshelu si brucu..si crede-ma ca si eu as fi fost la fel de ingrijorata si as fi luat in 'brate' aceiasi pitici pe care ii ai tu daca as fi fost in locul tau..Nu stiu cine te-a supårat dar cu siguranta nu cred ca stie prin ce ai trecut tu .Eu te tzuc dulce si te rog eu så ne mai spui ce face Zgåtix al tau..

Trimit.. ca nu se stie..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui monique02

RalucaPaun sa sti ca blaul l-am facut la masina de paine. E simplu, il intinzi, pui un sus de rosii peste si ingredientele (adica ce ai prin frigider) si il bagi la cuptor.

Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09)

Da, asa am facut si eu in weekend (ne-am chemat ceva prieteni pe la noi si m-am dat mare cu pizza)si recunosc ca am studiat pozele cu atentie si am vazut cuva in chiuveta(Luto e de vina)

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Urrrraaaaaaaaaaaaaaa!!!Au trecut primele 4 ore si n-a facut febra!
Ce bine!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Botez (poze noi):
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx

Mergi la inceput

Ioanna eu am facut la 5 luni si tot 2 intepaturi..practic e acelasi vaccin care l-am facut si mai devreme..si la fel la primul nici nu l-a simtit abia la al doilea a miorlåit

Selene nici al meu nu se intoarce la 5 luni..S-a intors de vreo 2 ori pe la 3 luni jumate si de atunci pauzå de odihna..cam lungå

Thea mami asa reactioneaza Brucu cand ii e somn si nu poate adormi si atunci il ajut putin si il legan..La fel si eu cred ca ii e foame ca tb schimbat care il deranjeaza ceva..nu imi dau seama dupå ce adoarme profund de fapt care era baiul..

Ioanna ce pozute frumoase am vazut eu..sunteti taare frumosi si asta nu pt ca pozele sunt profesionale..

Trimit ca acusi suntem la scutec nou...Ce am ras Liliac aseara!! Cica nu ne schimba nimeni scutecul??

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

suede felicitari pt vestile bune..Pupåm dulce så nu faca febra Mihnea cel voinic

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Huh, iar m-am chinuit sa va prind. CUm citeam 2 pagini trebuia sa stau putin cu zgatix si iar se mai faceau 2 pagini si tot asa...

ralu, ai redat in 2 cuvinte cam tot ce-am vrut eu sa spun intr-un ditai postul fara noima . Pup io fata si pe Natalix

liliacule, m-ai dat gata cu postul tau . Da io n-am zis ca nu mai scriu, am zis doar ca nu ma mai plang SI ma tot chinui de azi dimineata sa iti spun ca m-am delectat cu blogul tau aseara . Si acuma, sincer, mi s-a parut putin cam serios fata de cum ne-ai obisnuit tu cu postarile de pe forum. Apoi, citind astazi ce ai spus ca sunt gandurile tale pe care sa le lasi mostenire copilasilor, am inteles de ce

Sunt inca restanta la blogul Nelei dar sper sa recuperez astazi

vroiam sa o intreb pe monique si pe fetele care deja diversifica, cand dau ele fructele/legumele, inainte sau dupa lapte. Ca Zgatix astazi dupa suculetul de mar nu a mai vrut neam lapte. Si nu i-am dat decat cateva lingurite. SI ieri la fel, mi-a papat extrem de putin laptic, pana in 50 ml. Bineinteles ca dupa vreo ora urla de foame... si nu stiu cum sa fac.
SI mi-a facut kkutza putin mai inchis la culoare, spre verzui asa si ma gandesc daca o fi de la mar. IEri a fost culoare nosrmala. Ii mai dau si maine si vad ce si cum. ORicum, fata de ieri, mi-a papat mult mai bine laptic. Ieri abia mi-a mancat cred 4-500 ml toata ziua. Iar seara i-am dat tzitzi si nici nu s-a mai atins de bibe si a facut nanai pana la 7 jumate de la 9 jumate aseara... ma gandesc ca atat i-o fi trebuit si lui ieri, nah, dar a si plans toata ziua dar de mancat nu a vrut si nici nu l-am fortat.

Sigur am mai vrut sa raspund la cineva dar la cat de fragmentat am citit nu mai imi aduc aminte acum. Da oricum va pupizez pe toate dulce si apasat

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Fetelor ma laud si eu putin ca parca ati zis ca e voie si va arat cateva poze mai recente, descarcate azi de pe aparat.

Sarbatoritii de azi as vrea sa creasca mari si sanatosi si sa fie norocosi toata viata

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Monica pai nu a mai mancat ca inca savura merisorul
Suc i-ai dat ? crud ? cu lingurita ?
Eu vreau sa stiu tot tot tot si cand o fi sa ma apuc sa fac "combinata alpina" din ceea ce am citit la voi si ce cred eu ca e bine
Initial mi-am propus ca in astea doua luni pe care le am la dispozitie sa achizitionez niste lingurite, castronase, un tuspuc dinala de baut apa....(eu deja mi-l vad pe davidosu la masa cu gura plina cerand cani intregi de apa....de sete) ...si evident scaunel.
Mi-a placut foarte mult faza ca "diversificarea se face cu lingurita si nu cu biberonul"...dar nu mai stiu unde am citit, cu siguranta ca la voi

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput