Club chic (26)
Raspunsuri - Pagina 3
carina85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Clarisss 'neata la fete parfumate! ma gandesc din ce in ce mai serios la a'mi comanda un ... www.fragrantica.com/perfume/DSQUARED-/She-Wood-3552.html" target="_blank">She Wood nu stiu ce mi'a venit. mintea mea ii da tarcoale |
Suuuper!Am vazut ca il au si pe esente.Tu stii cum miroase?
carina85 spune:
Nush' de ce ,dar azi am o dispozitie ,asa,mai romantica (o fi de vina muzica frantzuzeasca )...
Asa ca va intreb:"CARE ESTE FILMUL VOSTRU ROMANTIC PREFERAT?"
Al meu e Serendipity,cu John Cusack si Kate Beckinsale!
sali spune:
tumpi, nu se vede clipul pus de tine!
pe o plaja asa as vrea sa fiu !
http://www.youtube.com/watch?v=bfSgP2RWtKQ
carina85 spune:
Imi pare rau ca nu reusesc sa gasesc videoclipuri la piesele pe care le propun,dar sper sa compenseze muzica...
Pupicei si o zi frumoasa in continuare!
Clarisss spune:
va multumumesc frumos pentru urari, m'ati emotionat acum. diseara cand trec s'o pup o sa'i soptesc si c'a primit felicitari internaute.
Carina, da, am incercat She Wood sapt trecuta dar tre sa'l mai testez o data. atunci mi s'a parut ca se lasa din ce in ce mai dulceag spre final dar, vb lui Teo, puteam din toate incheieturile in ziua aia, naiba stie cum miroase el de fapt . stiu doar ca m'a intrigat, era mai... altfel.
p.s. ador electricitatea din secventa asta:
http://www.youtube.com/watch?v=YCa35brreIk&feature=related
edit-(hmmm, mai mult din partea lui, ca ea'i cu toti ochii'n camere.
ooof, femeile astea)
danamiha spune:
Dragele mele parfumate, sincer, nu vreau sa ne cunoastem in realitate!!
M-ati descris asa frumos si nu vreau sa fiti dezamagite
Ma intreb oare cum e cu cuplurile care se cunosc pe net, isi imagineaza ce/cum, iar cand sunt face to face
clarisss, La Multi Ani mamei tale! Aveam impresia ca locuieste in alt oras, mi-ai zis tu pe pm ca vrei sa-i trimiti ceva parfum. Care dintre ele l-ai dat in final? Allure Sensuelle?
Alina, nu fi asa secretoasa, unde vrei sa pleci in vacanta?
Carina, chiar ieri ma gandeam la manucu, si ea locuieste in Iasi, are o colectie impresionanta de parfumuri, peste 30 avea cand scria pe aici, acum poate bate suta
Manucu tot pe la miezul noptii intreba cine ce vrea, iar sali facea marea greseala sa , la o ora asa matinala, asa ca ...
Carina, acum lucrezi sau nu mai ai cand? Ai transferat toti pacientii sotului?
Sali a venit f.sigura pe ea la acest subiect, nu era sigura de parfumurile de pe esentedelux plus ca aveam si gusturi total opuse, dar asta nu era/e o problema.
As mai scrie, dar am multe de facut cu puiul meu acum. Am notat in calculator cateva din "perlele" pe care le-a scos cand era mai mic, din pacate prea putine am scris si m-a distrat una dintre ele.
Nu imi amintesc exact ce nu l-am lasat sa faca si mi-a zis plangand si suspinand: "Nu esti drept mami, si ai mai facut si facultate de dreapta"
Clarisss spune:
citat din mesajul lui danamiha clarisss, La Multi Ani mamei tale! Aveam impresia ca locuieste in alt oras, mi-ai zis tu pe pm ca vrei sa-i trimiti ceva parfum. Care dintre ele l-ai dat in final? Allure Sensuelle? |
multumesc dana . sta in bucuresti numai iarna .
atunci i'am trimis diorul/dolce vita.
sali spune:
citat din mesajul lui danamiha Manucu tot pe la miezul noptii intreba cine ce vrea, iar sali facea marea greseala sa , la o ora asa matinala, asa ca ... |
pai normal, ca sa fii sexoasa tr sa ( mai si) dormi noaptea!
Carmena spune:
Dana simpatic rau baietelul tau, si ce idee buna ai avut sa ii notezi perlutele...Asa mi-as dori si eu sa am timp sa le notez, ca aproape zilnic ma distrez cu perlele lor...Cel putin Bogdi e chiar la varsta pocitului cuvintelor si a perlutelor dulci...
Vreau sa o pup si pe domnisoara lui Teo, pentru sentimentele exprimate printre randurile din descrierea mamei ei si sa-mi exprim regretul ca nu am si eu o fetita Da las' ca voi fi soacra mare de 2 ori si vorba maica-mii o sa zica nurorile intre ele|" A naibii baba cum sta impopotonata in capu' mesei!" Ptiu, Doamne fereste!
Sali, vrei nu vrei esti sexoasa clubului, sa porti sanatoasa si parfumata titlul!
Despre parfumuri, tare mi-s curioasa cu Chocolovers-ul, unde il pot mirosi pe la noi? Este in Douglas sau pe undeva?
Pupici sa aveti o dupa amiaza minunata.