Club chic (26)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

la multi ani pt mama clariss-eisi sa se bucure alaturi de ea multi ani de aici incolo .

ce v-a placut asa mult cum m-a descris fiica -mea ca doar nu a zis ca -s "zana zanelor", a scris asa cum ma vede ea . ei daca aveam un fiu ...alta era situatiunea, ei sunt mai MAMOSI ! in plus avem si momente de "bubuiala" iar eu tot timpul sunt cu ochii pe ea de ex. acu a venit de pe drum si pune mana pe fata in loc sa mearga la baie sa se spele ...

dana m-ai intrebat de creme ?
de-a lungul timpului am folosit multe...unele le-as recomanda altele nu dar ea nu la creme s-a referit cand a zis ca sunt "slinoasa" ci la niste uleiuri esentiale (+vitamine) pe care le combin eu si rezulta ...ceva si pe ea o enerveaza ca incerc sa o dau si pe ea in jurul ochilor si nu sta !

azi m-am dat cu IVOIRE de balmain. e f puternic, matur dar nu babesc, ierbos dar un in stilul de iarba proaspata taiata asa cum vrea geniest, ierbos amarui, ma asteptam la miros de sapun de la el asa citisem, dar nici urma,mai degraba ierburi aromatice, si ramane f placut pe piele se combina f bine cu mine .
nu stiu insa cand poate fi purtat, pt iarna nu e "cald" deloc, pentru vara cred ca e cam greu la inceput ...oricum mai testez la el .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Si acum un pic de rock. Il las pe Bertrand Cantat sa va cante, puteti face abstarctie de clipul in sine, nu mi se pare f misto, ascultati muzica.

16+ si in culmea fericirii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Carmen, noteaza toate perlele, va veti distra peste ani, nu o sa creada Bogdi al tau ce a putut inventa

Clarisss, ma bucur ca nu ai dat nimic din cele trimise de mine, tie chiar ti-au placut Nu mi-ai spus nimic de prietena care atenta la shalimarul tau, ce a zis de surpriza ta?

teo, daca aveai un fiu zicea ca vrea sa se insoare cu tine. Noi am trecut de faza asta, dar era asa o figura fiul meu.

chestia cu mainile am crezut ca numai noi avem probleme

trebuie sa va pun si eu ceva muzica

fiului meu, dar si noua ne place f.mult muzica evreiasaca, chiar canta f.frumos la pian urmatoarea melodie, pe care as putea sa o ascult toata ziua, e vorba de www.youtube.com/watch?v=BFtv5qe5o3c" target="_blank">Hava Nagila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

fiului meu, dar si noua ne place f.mult muzica evreiasaca, chiar canta f.frumos la pian urmatoarea melodie, pe care as putea sa o ascult toata ziua, e vorba de www.youtube.com/watch?v=BFtv5qe5o3c" target="_blank">Hava Nagila

fata mea a facut cursuri de ebraica (printre alte multe meditatii si cursuri!) si stie f multe din cultura lor si am ascultat si muzica evreiasca si noi !

Mergi la inceput

special pe geniest, stiu cat de mult iti place acest oras

www.youtube.com/watch?v=o3upRNN_Bag&feature=related" target="_blank">Vienna, city of my dreams

In vara, in vacanta la Viena ne plimbam ca ametitii in jurul Schombrunnului, sa ne arate fiul meu unde era scena, unde statea Andrei Rieu.

Si-a dorit atat de mult sa vada gradinile/curtea palatului, unde a avut loc concertul, mai mult decat palatul in sine, prin care a trecut cu viteza luminii dintr-o sala in alta. Vroiam sa-i traduc, sa-i explic, dar nu prea era interesat. Mi-a spus dupa vacanta ca degraba nu mai vrea sa vada muzee

Va pun 2 link-uri, sa aveti idee cam cum era...

http://www.youtube.com/watch?v=0j9EJO4V7V0&feature=related

acesta ne venea sa o cantam cand plecam din Viena:

http://www.youtube.com/watch?v=g5FZvwOjCjY&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Dana si noua ne place muzica evreiasca si am ceva special pt tine.
Clarinetul parca plange si rade...muzica care merge la suflet.

am tot albumul,e genial.

16+ si in culmea fericirii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Seara buna!

Am fost sa testez chanele si di(h)oare , din pacate nu am mai gasit allure sansuelle si nici elixirul, da m-am intors acasa cu un Allure simplu si surpriza cand i-am dat sotului sa miroasa i-a placut mai mult Poison (cel rosu) care nu era elixir, auzi la el cica e mai dulce , phuu si eu nu l-am luat tocmai ca mi se paruse mai dulce .
Deci mi-am imbogatit colectia cu un Allure

Mergi la inceput

rose, , o placere sa o ascult

teo, fiica ta ma uimeste tot mai mult, o admir

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinam

Seara buna!

Am fost sa testez chanele si di(h)oare , din pacate nu am mai gasit allure sansuelle si nici elixirul, da m-am intors acasa cu un Allure simplu si surpriza cand i-am dat sotului sa miroasa i-a placut mai mult Poison (cel rosu) care nu era elixir, auzi la el cica e mai dulce , phuu si eu nu l-am luat tocmai ca mi se paruse mai dulce .
Deci mi-am imbogatit colectia cu un Allure

Alina, mama de Vlad

Tu ti-ai cumparat Allure, dar sotul tau prefera Hypnoticul Poison, despre acesta zici: http://www.fragrantica.com/perfume/Dior/Hypnotic-Poison-219.html ?

Daca da, spune-i ca are gusturi bune

Alina, mama, tu ai luat parfumul din magazin? Hm, asa chiar ca nu mai mergi in vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Dana i-am transmis sotului si s-a "umflat in pene" , da, de ala e vorba! nu-i nimic data viitoare nu il ratez! desi eu ma dusesem pentru elixir .

Mergi la inceput