Club chic (26)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carina85

Fetelor ,am si eu o curiozitate in miez (aproape dimineata) de noapte...

As fi curioasa sa stiu de cat timp va cunoasteti,ca subiectul cu parfumurile de pe forum am vazut ca a inceput in 2007.

Dana,Sali,de cand va stiti?Va intreb pe voi primele pentru ca relatia voastra pare a fi cea mai inchegata.

Clarisss,cand le-ai cunoscut pe fete?Dar tu,Teo?

Daca va cunoasteti de mai mult timp,atunci cum de nu v-ati vazut inca? Sau stiti defapt cum aratati si toata chestia asta cu "datul cu presupusul" e doar un joc frumos ...

Mi se pare o chestie super "grupuletul" asta ,format ,efectiv, din persoane aflate in toate colturile tarii (si cateodata chiar ale Europei),care isi destainuie lucruri uneia-alteia,care au incredere si isi fac mici bucurii prin simpla impartasire a unei arome...
Va dati seama ce lucru minunat este?

Sunt curioasa,dupa ce se vor centraliza foto,cum se va numi contul sub care vor figura... PARFUMATELE CHIC,poate?...

da nocturna mai esti carina ! manucu mai era asa, ea pe la ora asta ne anunta daca vrem sa comandam pe 1stperfume !

nu eu nu cunosc pe nimeni personal, nu mi-am dezvaluit identitatea decat cclor cu care am schimbat, vandut sau cumparat parfumuri...eu am scris acolo in functie de ce am intuit eu! ai vazut ca pentru mine danamiha e cea mai blonda fiinta de pe forum deci...de tine ce sa zic nu te-am nimerit deloc ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

hai buna dimineata!
CARINA, mai dormi si tu !( imi place ca NU dai piese comerciale )

am cafeaua ( cu caimac) in fatza si am trimis dupa croissant.
mi-am facut playlist-ul, avand in vedere ora dau play la asta:

http://www.youtube.com/watch?v=7pH_-cII1nA&feature=related

carina,nu mai stiu exact cand am tras biletul si mi-a cazut subiectul cu " Ce parfumuri va plac?" ...dar aici am ramas.
desi am intrat oarecum cu stangul, ca si tine!
cred ca sunt vreo 2 ani, cam asa.
dana era deja pe subiect, ne-am "ciondanit" noi de vreo 2 ori, de una de alta, ca ce-i placea ei nu mi placea mie si invers, etc...
desi zice ca-i repezita,aici nu se simte.dimpotriva. mie mi se pare ca ea este aici ca un arbitru de la tenis, urmareste intotdeauna mingea, din scaunul ei inalt, vede tot, observa tot, este corecta si daca mai dam in afara terenului ea ne scutura imediat sa ne revenim. dar absolut intotdeauna o face f elegant.
tr sa fii la randul tau pe faza si cu un IQ satisfacator ca sa te prinzi cand iti face dana o observatie.

eu am zis, sa zica si ea!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

da nocturna mai esti carina ! manucu mai era asa, ea pe la ora asta ne anunta daca vrem sa comandam pe 1stperfume !

da, teo, ce vremuri, ce nebunie a mai fost si cu 1st perfume....
cum ne mai combinam noi, sa facem suta de dolari, sa avem free shipping!
a curs atunci cerneala valuri valuri....
si uite asa ne-am ales eu cu Lolita MIDNIGHT si tu cu ANGLOMANIA !
daca nu si cu Narciso Rodriguez! ca parca tot de pe 1st a fost .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clarisss spune:

'neata la fete parfumate!
Carina, eu am bagat capul pe usa aici in toamna trecuta, sept-oct. le citeam din umbra de vreo 2 sapt si mi s'au lipit de sufletel.

ma gandesc din ce in ce mai serios la a'mi comanda un ... www.fragrantica.com/perfume/DSQUARED-/She-Wood-3552.html" target="_blank">She Wood nu stiu ce mi'a venit. mintea mea ii da tarcoale.

http://www.youtube.com/watch?v=4X_PSZhcqhI&feature=PlayList&p=5C8C1F157302198A&playnext=1&playnext_from=PL&index=66
azi e ziua mamei mele si pt ca ea in tinerete semana izbitor cu Mireille (la tunsoare, trasaturi...) nu m'am putut abtine sa n'o aduc aici, azi

Mergi la inceput

saru 'mana mama lu' clarisss si la multi ani !

ma crezi sau nu, ieri m-am uitat luuuuung la SHE woods dar nu stiu de ce nici macar nu l-am cerut spre mirosire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Bon jour mes belles!!!

Clarisss LA MULTI ANI mamei tale!
Chiar aseara povesteam cu Sali despre coafuri si ne-am amintit cum eram tunse mai demult. Eu pana in adolescenta am avut freza a la Mireille era la mare moda pe atunci.

Dupa o baie in aroma de ciocolata (m-a ajuns si pe mine pofta)am venit tinta la calculator sa vad ce ati mai scris si pt ca e ziua frantujilor azi incep cu ceva tipic:

16+ si in culmea fericirii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

hai buna dimineata!
CARINA, mai dormi si tu !( imi place ca NU dai piese comerciale )

am cafeaua ( cu caimac) in fatza si am trimis dupa croissant.
mi-am facut playlist-ul, avand in vedere ora dau play la asta:

http://www.youtube.com/watch?v=7pH_-cII1nA&feature=related

carina,nu mai stiu exact cand am tras biletul si mi-a cazut subiectul cu " Ce parfumuri va plac?" ...dar aici am ramas.
desi am intrat oarecum cu stangul, ca si tine!
cred ca sunt vreo 2 ani, cam asa.
dana era deja pe subiect, ne-am "ciondanit" noi de vreo 2 ori, de una de alta, ca ce-i placea ei nu mi placea mie si invers, etc...
desi zice ca-i repezita,aici nu se simte.dimpotriva. mie mi se pare ca ea este aici ca un arbitru de la tenis, urmareste intotdeauna mingea, din scaunul ei inalt, vede tot, observa tot, este corecta si daca mai dam in afara terenului ea ne scutura imediat sa ne revenim. dar absolut intotdeauna o face f elegant.
tr sa fii la randul tau pe faza si cu un IQ satisfacator ca sa te prinzi cand iti face dana o observatie.

eu am zis, sa zica si ea!

Maaamaaa,ce-as mai dormi...Sali,Teo se pare ca ati uitat cum e sa ai bebe mic...Sau nu ati avut copil asa turbo cum este al meu,care face,efectiv,numai ce vrea el!

Sali,cata dreptate ai despre Dana! Si eu o vad la fel ca si tine.Nu pot sa-mi-o imaginez repezita.Eu o vad calma (la inceput chiar aveam senzatia ca e moderatorul subiectului de pe forum) ,programandu-si cu grija timpul (cumva calculata,in acest sens),cu multa vointa,stie intotdeauna ce vrea chiar daca e doar o chestie de moment (cum a fost cu ELIXIRUL,l-a dorit si asteptat mult ,iar acum vrea sa-l marite/insoare) ,dedicata familiei,cu o educatie frumoasa (poate putintel rigida;sper sa nu te superi ) care o face sa-si creasca baiatul in acelasi sens (pian,muzica clasica,tenis,fara cablu tv.cu desene animate stupide).O admir pentru asta!Sper sa ajung si eu un parinte asa responsabil.

Din cauza ei si a lui Clarisss mai scriu eu acum pe forum ,si le multumesc pentru ca m-au determinat sa fac acest lucru!Asa am reusit sa va cunosc,si ma bucura acest lucru!

Si acum,ca bonus:
http://www.youtube.com/watch?v=agH1b2vCOas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Clarisss, La multi ani ! mamei tale, numai bucurii si sanatate.
Cand am deschis pg cu melodia mi s-a facut parul gaina, aceeasi melodie am vrut sa o pun si eu si tot cu gandul ca mult timp am fost tunsa asa.

Carina , ce as mai bea o cafea pe marginea Senei

Ador Edith Piaf, am in masina un album cu 3 CD-uri, asa bine ma simt, mai ales cand conduc pe distante mai mari.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Clarisss,"LA MULTI ANI!" pentru mamitzica ta!!!!!!!!!!!

Mai fac o incercare cu melodia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

mai doamnelor, pai acum nu imi mai faceti pohta de parfumuri, ma gandesc deja la vacanta si calatorii! si e asa departe si costa asa mult .... da, mai bine imi mai cumpar un parfum !

Clariss sa iti traiasca mama sa fie sanatoasa!

Mergi la inceput