Club chic (26)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Carina, ai ghicit, este vb de un oras si un land din Germania.
BY, este landul Bayern, iar FFB este orasul de care apartin, mai exact Fürstenfeldbruck

Mi-ar place si mie sa ajung la concert U2, imi plac.Pe vremurile tineretii mele ma dezlantuiam pe la concert,da nu eram asa inebunita dupa parfumuri,imi placeau mai mut cele masculine, de aceea am zis ca as purta un unisex.

Ce-mi placeau concertele "Rock 9...." si nu am sa uit niciodata concertul lui "Jethro Tull" din 1994

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Clarisss,tu spuneai ca hermes-ii au ceva in comun,o nota specifica acestei case (pe care am sesizat-o si eu in special in Un jardin sur le Nil si in Eau de pamplemousse rose).Ai regasit-o si in Eau de Merveilles?

Ia sa te vad acu'...Faci usor diferenta intre cei doi (ca eu nu!) ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clarisss spune:

Carina, nu stiu toti Hermesii, spre ex. mult laudatul Un jardin sur le Nil 'abar n'am cum miroase, acesta fiind foarte purtat, de fiecare data preferam sa incerc altceva.
Eau de M. da, are aceeasi nota estivala/varatica in el, o briza mai hot putin, mai de amiaza asa... pe cand unisexurile le gasesc tot ca o adiere de briza dar mai la primele ore din zi, cand abia se culca noaptea si toate aromele (padurii de pin, sau ale marii, sau savanei luxuriante de langa hotel, sau livezilor de citrice de peste drum ) sunt mult mai acute. asa le percepe mintea mea. acu' nu zic ca asa si este... oricum nu mi'l iau pana nu'l mai incerc o data (pe Eau de M)

p.s. - primul care canta e Chris . au timbru asemanator dar Martin oricum imprumuta la greu din ciripiturile lui Bono si nah ce iese.

alta care'mi place http://www.youtube.com/watch?v=7hSlA4sUxRA&feature=related

m'ati scos din stare cu ziua asta U2 !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tumpi

Carina, ai ghicit, este vb de un oras si un land din Germania.
BY, este landul Bayern, iar FFB este orasul de care apartin, mai exact Fürstenfeldbruck

Mi-ar place si mie sa ajung la concert U2, imi plac.Pe vremurile tineretii mele ma dezlantuiam pe la concert,da nu eram asa inebunita dupa parfumuri,imi placeau mai mut cele masculine, de aceea am zis ca as purta un unisex.

Ce-mi placeau concertele "Rock 9...." si nu am sa uit niciodata concertul lui "Jethro Tull" din 1994

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Tumpi,acum ca stiu unde stai,sa stii ca vin la papanasi!

,pentru Dana,ca inca nu m-a tras de urechi pt toate subiectele off topic!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Clarisss

Carina, nu stiu toti Hermesii, spre ex. mult laudatul Un jardin sur le Nil 'abar n'am cum miroase, acesta fiind foarte purtat, de fiecare data preferam sa incerc altceva.
Eau de M. da, are aceeasi nota estivala/varatica in el, o briza mai hot putin, mai de amiaza asa... pe cand unisexurile le gasesc tot ca o adiere de briza dar mai la primele ore din zi, cand abia se culca noaptea si toate aromele (padurii de pin, sau ale marii, sau savanei luxuriante de langa hotel, sau livezilor de citrice de peste drum ) sunt mult mai acute. asa le percepe mintea mea. acu' nu zic ca asa si este... oricum nu mi'l iau pana nu'l mai incerc o data (pe Eau de M)

Kill all my demons and my angels might die, too (TW)

Clarisss,sigur nu esti angajata de casa Hermes?Ca dupa descrierea ta as fi tentata sa cumpar orice de la ei!

Mergi la inceput

I still haven't found parfumul perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

fetelorrrr, am de vanzare Hypnotic Poison de la Dior, nu e tester, 100 ml, EDT.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

sper sa nu-l doara burta pe bono( cum l-a apucat pe gahan de la depeche cand sa vina la bucuresti) si sa anuleze, sa va strice dixtractia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Fetele, pe pagina 2???? Ce faceti azi, nu v-ati parfumat?

Eu am purtat azi Kenzo Jungle si ce a mai mers cu ninsoarea de afara...Super...

Pupici

Mergi la inceput