Club chic (26)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Buna dimineata parfumatelor

Am o rugaminte la voi.

O prietena vrea sa cumpere pt sotul ei un parfum cu miros de tabac si mosc.
Ce imi recomandati? Va fi comandat la esentedelux .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Dana....nu stiu ce sa-ti spun, insa vroiam sa zic ca eu am tradat esentele si am comandat un Thierry Mugler - Ice Man la aoro.ro.

Acum astept sa vad ce primesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Am un parfum de de vanzare, e al sotului meu si...sta in dulap. E opusul meu in domeniul parfumurilor

Este vorba despre www.fragrantica.com/perfume/Yves-Saint-Laurent/L-Homme-734.html" target="_blank">acesta , a fost cumparat de pe esentedelux, are capac, cutie, nu este tester, a consumat cam 20 ml din 100 ml.

Detalii pe PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

mi-a venit soir de lune !
in sfarsit miros parfumul dupa care am plans atat ...cand am mirosit ambalajul am zis ca e "un arabesc" m-am dat cu el la primele note puternic cred ca e cel mai puternic mirosit de pana acum dar spre stupoara mea imi place !
nu l simt citric ci ierbos ierburi uscate , aduce usor cu ceva masculin dar imi place ...astea s primele note sa vad ce ramane .

la primele note eu zic ca e de vara peste tot am citit ca e miere si e de iarna...mie mi-ar place sa gasesc ceva cu notele de inceput ale lui soir de lune pentru vara .
am plecat din timpul serviciului sa mi iau plicul de la posta ! va vine sa credeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

mi-a venit soir de lune !
in sfarsit miros parfumul dupa care am plans atat ...cand am mirosit ambalajul am zis ca e "un arabesc" m-am dat cu el la primele note puternic cred ca e cel mai puternic mirosit de pana acum dar spre stupoara mea imi place !
nu l simt citric ci ierbos ierburi uscate , aduce usor cu ceva masculin dar imi place ...astea s primele note sa vad ce ramane .

la primele note eu zic ca e de vara peste tot am citit ca e miere si e de iarna...mie mi-ar place sa gasesc ceva cu notele de inceput ale lui soir de lune pentru vara .
am plecat din timpul serviciului sa mi iau plicul de la posta ! va vine sa credeti?

Unde lucrezi,Teo,ca sa te parasc la sef!

Nu ai mai spus ce parere a avut fiica ta despre Amouage!
Eu am mai incercat sa-i dau o sansa in ideea ca ,atunci cand l-am probat prima data aveam deja o sumedenie de mirosuri pe mine si poate ca m-am inselat in privinta lui...Dar nu-i asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Teo de cand asteptam si eu Soir-ul tau de Lune. Cati ml are, e probuta?
Dupa cum il descrii as putea jura ca ti-a venit Eau de Soir in locul lui, exact asa e al meu, miros de ierburi uscate, puternic, usor aspru lasa falsa impresie de parfum masculin.

Eu in Soir de Lune percep o miere foarte bine definita, e un miros picant-dulceag usor gurmand. Urmatorul Sisley asta va fi.
Am sticla de 100 ml Eau de Soir si dau f putin fiind puternic, cred ca ma tine inca 2 ani.

17+ si in culmea fericirii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Buna dimineata parfumatelor

Am o rugaminte la voi.

O prietena vrea sa cumpere pt sotul ei un parfum cu miros de tabac si mosc.
Ce imi recomandati? Va fi comandat la esentedelux .

Eu am unul barbatesc, unii zic ca ar fi unisex.
Cartier - Declaration 100 ml
Eu l-am castigat la un concurs, e original cu holograma Prestige.
Il dau si pe gratis numai sa scap de el, ca mor de ciuda ca sta nefolosit, e condimentat si nu imi place. Nu prea am nici cui sa il dau cadou...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

merge netul asta ca un .........

rose sa stii ca e aspru, eu nu simt miere si dulceag, dar e f proaspat. are o asprime "rafinata" daca pot spune asa e diferit de "apele comune" de pela noi. imi comand si eau du soir ca sa vad cum e si abia dupa aceea ma voi hotari desi eu l-as purta vara. acum e ger si cu asprimea asta a lui ...sunt curioasa cum o fi la temperaturi inalte....
am luat 1,5 ml glas spray vial am sa dau la tot neamul !

carina cu soir de lune ma simt ca la tine in cabinet! nu e de seara nu e greu nu e dulce...cat despre amouage pot sa ti spun ca atunci seara fiica mi i-a placut, mie nu, bine trebuie sa l maiincerc si singur sa vad daca ii mai dau vreo sansa .

soir e un clasic rafinat elegant si cam sobru pt mature dar nu babesc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

merge netul asta ca un .........

rose sa stii ca e aspru, eu nu simt miere si dulceag, dar e f proaspat. are o asprime "rafinata" daca pot spune asa e diferit de "apele comune" de pela noi. imi comand si eau du soir ca sa vad cum e si abia dupa aceea ma voi hotari desi eu l-as purta vara. acum e ger si cu asprimea asta a lui ...sunt curioasa cum o fi la temperaturi inalte....
am luat 1,5 ml glas spray vial am sa dau la tot neamul !

carina cu soir de lune ma simt ca la tine in cabinet! nu e de seara nu e greu nu e dulce...cat despre amouage pot sa ti spun ca atunci seara fiica mi i-a placut, mie nu, bine trebuie sa l maiincerc si singur sa vad daca ii mai dau vreo sansa .

soir e un clasic rafinat elegant si cam sobru pt mature dar nu babesc!

Ha-ha-ha!Teo,sa vezi ce-am patit eu acum cativa ani.
Am fost invitata la o aniversare ,la o prietena,dupa-amiaza,si ajungeam doar daca plecam direct de la serviciu.Deci nu aveam timp sa trec pe acasa sa ma schimb,iar de facut un dus,nici vorba...Am zis atunci,asa ca sa ma reamprospatez,cateva pufuri de parfum n-ar strica.Foloseam atunci de la Puig,"Thais",cu un miros proaspat de lacramioare (cel putin asa mi se parea mie!).
Cand m-am intilnit cu prietena mea,ce credeti ca-mi spune? "Aaa,voi veniti direct de la serviciu?Intotdeauna mi-a placut mirosul asta de eugenol(nm:se foloseste la cimenturile dentare provizorii si are un miros puternic de scortisoara si mentol)!".
Ce sa-i mai spun ca nu mai folosesc eugenol de ani de zile si ca,de fapt asa miroase parfumul meu.Am tacut chitic.Si eu care eram mandra-nevoie-mare de parfumul meu...

Asa ca exista,intr-adevar, parfumuri care miros ca un medicament!

Am crezut ca numai in provintzie merge netul nashpa...

Mergi la inceput

A mai comandat cineva mostre de pe luckyscent?

Stiu ca la un moment dat comandase Cait (si nu era foarte multumita) ,dar de la noi a comandat careva?Geniest,cumva tu?

Mergi la inceput