Club chic (26)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

Citat:
citat din mesajul lui cait

Sali pai chiar nu tine cel putin la mine.Mi-am dat pe mana cu el si dupa nici o ora nu se mai simtea nimic.Iar despre Portofino ce sa spun imi doream asa de mult sa ajung acolo si cand am ajuns mi-a placut nimic de zis dar nu asa de mult, cam tristut iar pretul hotelurilor>

Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

cait, cum adica tristut?
in ce luna ai fost? http://www.youtube.com/watch?v=9LYO7ZwXvso&feature=related

Pai am fost anul trecut in mai cand aici erau o gramada de zile libere si cum nu este f f departe am zis sa mergem 2 zile pe acolo.In capul meu deja credeam ca 2 zile nu sunt suficiente..Pentru mine au fost f suficiente o data ce am vazut portul, inca o gradina prin preajma, o calatorie mica cu trenul prin Cinque Terre (nu mai stiu cum se scrie) gata asta e tot.Apoi inca o oprire la Rappalo, un orasel simpatic langa Porto.Tristut adica calm rau de tot in comparatie cu alte orasele italienesti, seara o liniste de mormant si nimeni pe strazi. O fi fost de la criza pentru ca in vara am facut un tur al lacurilor italienesti si la fel nimeni neica.In ghid iti tot scria cc ca trebuie sa te scoli devreme ca altfel e puzderie de turisti in zonele turistice nimicuta nimicuta.De asta fusei nitel dezamagita.Dar nu te lua dupa mine; mie imi place sa fie lume aglomeratie, nebunie si sunt atrasa de locuri mai insolite

Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Carina, multumim de cafeluta, la mine e mai buna si-mi face si ziua mai frumoasa,desi nu e melodia asta

De purtat la concert, nu stiu, cred ca ceva unisex,sau depinde de concert.

Sali, pe ebay.de ma uit si-mi fac eu veacul

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clarisss spune:

Citat:
citat din mesajul lui carina85

Facem o zi (sau macar juma' de zi) cu U2 ,pleaseee!
Cui ii mai place U2 dintre voi?

miemiemiemiemiemiemeiemiemie
il iubesc pe Bono de atat de mult timp incat am impreasia ca suntem casatoriti de 20 de ani (vb lui Badea). tare am mai suferit anu' trecut ca n'am putut sa merg in Barcelona, unde a fost rupere de concert

Carina, nu stiu ce as purta, atat as mai canta si topai ca niciun parfum n'ar rezista prea mult pe mine... dar, la un mom dat, ma gandeam ca Richi Richi ar merge la o tinuta mai leather'oasa deci, de ce nu si la o intalnire cu Bono?
Sali nu ma da disparuta ca sunt around insa n'am avut dispozitie... de nimic, . trece. new day, new week, new beginnings....

bonus - http://www.youtube.com/watch?v=g-lKOATP86o
http://www.youtube.com/watch?v=K0adFYuNuns
http://www.youtube.com/watch?v=JbdX94df3OM&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Sali, da, da recomanda-i pe ai mei la fetita ta, zi-le ca am niste baieti super frumooosi si cuminti si pe alese - brunet cu ochi negrii si blond cu ochi albastri

Incearca din nou Amarena, chiar te rog, si zi-mi si mie. Mie mi-a placut mult, mi s-a parut dulce amarui, dar f placut. Pana la urma am ajuns la concluzia ca sunt reusite cam toate Lolitele

M-am lamurit cu Portofino, cait daca ajung pe la feeria am sa il testez, dar sigur nu e genul meu. Mie mi-ar place un citric dar mai dulce si putin mai greu la final, o exista vreunul?! Si eu fara gluma, ma astept sa aiba in notele finale macar si putina vanilie

Dana pe pielea mea Elixirul miroase diferit de Hypnotic Poison varianta originala. Sunt defecta?!

Carina eu nu ma pricep la concerte rock, nu am fost niciodata. U2 imi place, dar ei sunt un pic altfel. Dar cred ca as purta ceva amarui, ori ca mi-a ramas in cap Amarena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Carmena, si pe pielea mea e diferit elixirul, e mai greu sa zic asa, dar mi se pare mult mai sofisticat decat edt, adica in edt vanilia se simte puternic de la inceput, pe cand in elixir e mai...misterioasa

Un parfum puternic citric, dar cu note de vanilie, combinatie perfecta e Shalimar light. Nu se mai face, a fost inlocuit cu Eau de Shalimar, incearca-l cand ai ocazia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Clarisss

miemiemiemiemiemiemeiemiemie
il iubesc pe Bono de atat de mult timp incat am impreasia ca suntem casatoriti de 20 de ani (vb lui Badea). tare am mai suferit anu' trecut ca n'am putut sa merg in Barcelona, unde a fost rupere de concert

Carina, nu stiu ce as purta, atat as mai canta si topai ca niciun parfum n'ar rezista prea mult pe mine... dar, la un mom dat, ma gandeam ca Richi Richi ar merge la o tinuta mai leather'oasa deci, de ce nu si la o intalnire cu Bono?
Sali nu ma da disparuta ca sunt around insa n'am avut dispozitie... de nimic, . trece. new day, new week, new beginnings....

Kill all my demons and my angels might die, too (TW)

Clarisss,eu ma rog de ani de zile ca U2 sa vina in concert daca nu la Bucuresti,atunci macar undeva mai aproape de noi,Budapesta sau Viena...Cred ca e singura trupa la a carui concert m-as vedea isterizandu-ma...

Hai la concert!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Carmena

Sali, da, da recomanda-i pe ai mei la fetita ta, zi-le ca am niste baieti super frumooosi si cuminti si pe alese - brunet cu ochi negrii si blond cu ochi albastri

Carmen cu Stefan si Bogdan

Carmen,si eu care vroiam sa ma bag pe fir cu Sali-cuscra...Ce daca bebe meu e bebe-mic;se poarta diferentele de varsta,ce mai conteaza acolo un patru ani jumate...

Mergi la inceput

Tumpi,iarta-mi ignoranta,dar ce inseamna FFB,BY...(banuiesc ca tb sa fie un oras si un land,ceva,din Germania)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clarisss spune:

sali, sa inteleg sa impartim atractia pt Eau de Merveilles/Hermes? parca ti l'am vazut intr'o lista zilele trecute. l'ai incercat?

http://www.youtube.com/watch?v=_BK2MhvQiBo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

carina si carmena, pupici voua si la flacai, treceti ma pe lista de asteptare pt viitoare potentiale cuscre !
plec oricum cu un avantaj, acela ca am avea pasiuni( nebune) comune...

cait, pt ca mi-ai zugravit in cuvinte Portofino.
cu atat mai mult cu cat v-am zis ca la mine viscoleste....iar imaginea portului pe vremea asta...

clarisss, acum imi construiesc lista de citrice( nu inteleg nici io ce m-a apucat, ca nu cred ca e cu finalizare) si da, e si el acolo.
am dat un puf din el la ultima escapada in sephora, imi amintesc vag ca mi-a placut, mai multe nu stiu....
imi zisese rose despre el ca e fain, eu o intrebasem de ELIXIR DE M. ( incitata de combinatia orange/ciocolata din el, care pana la urma se pare ca nu e asa grozava) iar ea mi-a zis sa ma uit mai atenta catre EAU DE M ca e mai reusit.

Mergi la inceput