Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 6
cris_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui a-rose ajutoooooor ! sunt racita cobza. fiica-mea e rau de tot, tuseste pana vomita si ii dau 1 milion de siropele si mie imi curg toate cele. cel mai rau e gatul. ma omoara de durere. nu tusesc dar noaptea nu pot nici respira. am luat homeopatele toate, paragrippe, homeogene 9, propolis + vit. C, chiat si paracetamol, ceaiuri, mi-am facut si ceai din ceapa + nuci + mar + cimbru, pe care nu l-am putut bea, e horror... voi stiti vreun remediu minune? ma ingrozesc la gandul ca vine iarasi noaptea. 16+ , mami lui Ruxi 28.08.08rose |
Eventual mai incearca si cu ceai de lamaie indulcit cu miere,picioarele in apa cu sare,multa vitamina C...Insanatosire grabnica
Editez ca am citit mai atenta de fetita ta...mai bine mergi la doctor cu ea dc se simte asa rau

Rosanne din cate stiu eu,tatal declara copilul la iesirea din spital,asa ca ar trebui sa va hotarati din timp,sa nu ai vreo surpriza
Arturica si pt mine sarcina e cea mai insetata perioada de pana acum.Noaptea beau cel putin 0,5 l apa...iar ziua..destul de multa,si drumuri in fiecare ora la baie.Sotul s-a invatat..zice ca sunt Mitzura(cele care au urmarit Mondenii stiu ce zic
poze
Cristina
cu Seby23+
dunemaire spune:
Salutari!
Acum venim si noi de la doctor, si cica e cu putza
Cred ca numele o sa fie David Norbert, sa impacam ambele nationalitati din familie. In rest crestem frumos, avem doi rinichi, doua urechiute, o inimioara , toate la locul lor.
Si eu trag de o noua raceala la ora actuala, ceva usor din fericire, bag paracetamoale, ceaiuri de echinaceea, tei, musetel cat incape. Maine e ultima zi de lucru, intru in medical de luni (nu de alta dar doc s-a cam zburlit la mine cand a aflat ca nu avem masti la ambulatoriul unde consult eu ) dupa care 3 saptamani de CO, inca doua de medical, iar dupa intru linistita in prenatal.
Nana cofetaria la care sunt gogosile cu pricina se numeste Mio Delicia si are inca doua localuri prin Alba . Data viitoare cand treci pe acolo incearca o bunatate de prajitura care se numeste "Trei Ciocolate" , e cea mai cea dintre toate pe care le fac dumnealor.
Andrea, mama de Timea Christiane (6 ani ) si un
de 21+
a-rose spune:
am fost amandoua la medic, avem rosu in gat, fara puroi, din fericire. ruxi ia tratament de duminica insa e epuizata ca nici nu poate dormi, accesele de tuse o apuca mai ales cand incearca sa doarma. i-am schimbat siropelele si i-am dat si zeama de ridiche neagra cu zahar si parca parca e spre bine. tot leacurile babesti is la putere.
dunemaire si noi avem in deva mio delicia. cunosc aceasta prajitura, desigur... este suuuuper buna. mi-a mai placut si ciocolatino. nu stiu daca ai incercat-o
.
rose
r_ocsy spune:
Cand sunt racita pe mine ma ajuta foarte tare osscilococcinul ( desi la inceput nu am avut incredere deloc in el ) pe care il iau dupa prospect, beau multe ceaiuri cu miere si felii de lamaie ( pe care le si consum la final ), gatul il tratez cu gargara cu bicarbonat ( homeogenul nu ma ajuta ) iar pentru nas picaturi cu sare de mare !
Insanatosire grabnica !!!
R_ocsy
21 +
dunemaire spune:
Evident, acum salivez cumplit cu gandul la o prajiturile alea. Cred ca punem cu sotiorul de o expeditie rapida pana la cel mai apropiat local al lor
...
Andrea, mama de Timea Christiane (6 ani ) si un
de 21+
a-rose spune:
| citat din mesajul lui r_ocsy Cand sunt racita pe mine ma ajuta foarte tare osscilococcinul ( desi la inceput nu am avut incredere deloc in el ) pe care il iau dupa prospect, beau multe ceaiuri cu miere si felii de lamaie ( pe care le si consum la final ), gatul il tratez cu gargara cu bicarbonat ( homeogenul nu ma ajuta ) iar pentru nas picaturi cu sare de mare ! Insanatosire grabnica !!! R_ocsy 21 + |
multumesc mult pentru raspuns. am sa-mi procur si acest medicament. am un spray cu apa de mare Humex.
rose
a-rose spune:
| citat din mesajul lui dunemaire Evident, acum salivez cumplit cu gandul la o prajiturile alea. Cred ca punem cu sotiorul de o expeditie rapida pana la cel mai apropiat local al lor Andrea, mama de Timea Christiane (6 ani ) si un de 21+ |
rose
r_ocsy spune:
multumesc mult pentru raspuns. am sa-mi procur si acest medicament. am un spray cu apa de mare Humex.
rose
Sa iti fie de lesc ! Sanatate multa amandoura !
R_ocsy
21 +
mommy_to_be spune:
Gata cu gatitul... Ma simt toropita... Data viitoare ma limitez la un singur fel.![]()
Arturica, eu beam apa si 3 litri/zi la birou. Dar vad ca de cand stau acasa nu mai am atata spor... si mi-e ciuda...
Sabina trimit indata un mesaj separat cu reteta de ciorba
Dienutza, felicitari pentru 
Si sotul meu a fost putin debusolat cand am aflat ca e fetita, insa sunt sigura ca vor ajunge sa se inteleaga atat de bine cu fetele lor incat mai ca nu vom fi geloase![]()
Roxy, imi pare tare rau sa aud ca si pe tine te supara contractiile astea nesuferite!!! Sanatate multa iti doresc. Tie si lui bebe.
Rocsy
sa treaca durerea de la recoltare. Nici eu nu sunt innebunita dupa procedeu, insa daca trebe', trebe', vorba aia. Voiam sa te intreb...
, caci stiu ca esti stomatolog. Am observat ca la doi dinti mi s-a format cate un santulet exact sub gingie (ca si cum s-ar fi dus smaltul) si daca pun varful degetului pe locul respectiv ma doare rau. Simt cum ma trece un curent. Carii nu sunt. Ai idee ce ar putea fi? Multumesc anticipat!
Nana, o sa postez mai jos si reteta pentru blatul de pizza. E fff simplu. In legatura cu patinatul, si eu patinez tot de pe atunci
, iar iarna asta mi-a lipsit mult patinoarul
rose, exact asa am fost si eu dupa Craciun. Cu cimbrul ai grija, ca da contractii. Eu m-am tratat cu tantum verde, paracetamol, si Vibrocil pentru nasul infundat ca nici eu nu puteam sa respir decat pe gura. Insa secretul meu a fost vitamina C in cantitati impresionante. Crede-ma ca functioneaza. Am mancat de toate: lamaie, grefe, portocale, kiwi... Cele mai bogate in vitamina C sunt Kiwi cu 90mg vit C/100 de grame de fruct, si cel mai putin au... surprinzator, lamaile: 40mg/100g. Asa ca daca nu-ti place acreala lamaii, nu te chinui prea mult si inlocuieste-le cu portocalele, sau fa-ti un suc mixt din toate. Sanatate multa.
Cris, ai grija cu picioarele in apa fierbinte cu sare. Matusa ginecolog a sotului meu a tinut sa imi atraga atentia in mod expres ca nu cumva sa-mi bag picioarele in apa fierbinte, caci aceasta si gravidele nu fac casa buna sub nicio forma, nici macar pt. picioare. Ma bucur ca ti-a trecut cu Oscilo.
Andreea, sanatate multa si tie
Mira
fericita 21+cu
Maya Alexandra
minunea mea
taty_ana spune:
buna burtici,
multumesc pentru sfaturi, sunteti atat de saritoare
....m-am hotarat sa-mi bag niste concediu medical, dupa care probabil ma voi mai duce 1sapt-2 la munca si gata intru in prenatal sa stau linistita acasa
vivela felicitari pentru rezultat...eram sigura ca o sa fie bine
arturici eu dupa masa imi vine sa-mi bag apa in vena asa sete imi este si nu pot bea ca ma umflu ca un cimpoi si nu ma mai pot misca....si noaptea beau da mai putin ca tre sa fac multe drumuri la baie
si acum vine maarea intrebare..sa nu radeti de mine...cele 126 de zile pre si postnatal sunt lucratoare sau calendaristice?![]()
fetele
21+