Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (29)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a-rose spune:

Alinitza, felicitari pentru fetita! vreau si eu una !!!!

sutienele de alaptat sunt super si mi-au folosit enorm ! parerea mea este sa nu le luati decat dupa ce nasteti !

ioana, sau oricine mai este pe aici, spuneti-mi va rog, ce filme dragute ati mai vazut ca sa mi le procur si eu ! mentionez ca iubesc filmele siropoase si neaparat cu final fericit.

multumesc

16+, mami lui Ruxi (28.08.2008)

rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Hello iar

am revenit de la cumparaturi (mancare si periute de dinti) si sunt zombie; nu mi-e rau insa sunt ametita;
Iar am dat in patima salatelor (rosii, ceapa, ardei, castraveti si branza telemea), azi-noapte la 12 asta mancam, dimineata la 9 tot asta, acu tot asta. A fost meniul preferat prin luna a 3-a cred.

Sabina, ce filme bune ai mai vazut? Mai ziceti-mi si mie va rog ca poate sa imi aduca din RO sapt asta si sa stiu ce sa mai cer; aici nu am curaj sa descarc de pe stitivoiunde ca mi-e ca apar pe la usa aia cu piratarea.
Frumoasa ideea cu alesul hainutelor, si eu m-am gandit sa ii implic pe baieti; ei deja vor sa ii ia una alta si imi arata: uite, asta e ptr Sabina, uite, nu ii trebe si asta; insa cum inca nu cumparam, ramane sa sper sa le ramana treaz interesul;
Am citit tot pe aici pe undeva ca e bine cand "vine bebe" din maternitate sa ii "aduca" un cadou fratiorilor/surioarei.
Cica ar da bine ptr cel ce e deja acasa.

Rocsy, eu am avut la baieti si e practic, adica ptr mine a fost. O sa imi caut si aici insa eu nu le suport pe cele din "plastic" nu imi vine acum cum ii zice la materialul ala ce nu e BBC.

Ely, ce frumos nume ati ales. Ce mai faceti? Sa inteleg ca ai revenit in Buc.
Frig zici la -2...? sa vezi cum e pe la -35. La -2 baietii mei zic ca e primavara si vor fara geci; Acu la noi sunt "doar" -14.

Ce frumos, in Bucuresti ninge? Vreau si eu!

Mira, eu eram cam chiauna si m-a enervat asistenta ca nu mi i-a lasat nici sa le fac poza. Erau infasati ca 2 sarmalute/babute; Mi i-a adut la terapie intensiva sa ii vad insa peste cateva ore m-am trezit cu ei de-a binelea in salon, sa am grija de ei. E super fain.
Cat despre durerile tale, stai cuminte tu in casa si lasa plimbareala; stai cu noi la o vorba aici.

Merg sa vad ce imi fac perna si patul sa le testez un pic.

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Nati : daca as naste natural nici eu nu mi-as dori sotul prin preajma, mai mult m-ar scoate din sarite . Chiar nu-i gasesc locul in sala de nasteri ... sa stea el afara binisor ... sa nu arunc cu ceva dupa el

Am vazut astazi inceputul unei comedii " Old Dogs " , acum difuzeaza prin cinematografe, chiar vroiam sa ii propun sotului sa mergem saptamana asta sa-l vedem. Cand ma plictisesc si am chef sa vad un film intru pe www.filmeonline.org si imi aleg de acolo . in mare parte situl merge bine, are si zile cand face figuri ; calitatea filmelor nu este cea mai buna deoarece sunt filmate in sala ... dar daca vrei sa vezi un film nou sau macar sa iti faci o parere despre ce este vorba ... este situl potrivit.

R_ocsy 21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Am vazut doua filme superfaine sapt. trecuta.

Unul mai siropos, cu final fericit, se numeste The Blind Side si e cu Sandra Bullok. Mi-a placut mult personajul pe care il interpreteaza.

Celalalt e un pic cam dur,are niste secvente sangeroase mai explicite,insa e un film foarte bun: "Law Abiding Citizen". La prtea hard nu m-am uitat, am tinut mainile la ochi si mi-a zis sotul cand s-a terminat Oricum, a durat doar cateva zeci de secunde.

Jumper ati vazut? E un film mai vechi, dar e interesant. Un adolescent care descopera ca are capacitatea de a se teleporta. De aici o sumedenie de aventuri + o poveste de dragoste.

A... si tot mai vechi, dar comedie din aceea romantica siropoasa si frumoasa: Made of Honor

500 Days of Summer, e o poveste de dragoste mai special spusa si foarte frumoasa, insa din nou filmul e ceva mai vechiut.

Daca imi mai amintesc, va mai recomand

Mira fericita 22+cu Maya Alexandra

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Pai Rose,
-No reservation
-Julie&Julia
-Coco avant Chanel
-You have mail
-Wedding date
-The lake house
-Serendipity
-Amelie
-Australia

Nu stiu daca musai se incadreaza ele la siropoase insa sunt faine, mie mi-au placut.

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza09 spune:

A-rose...am vazut un film dragutz apropo de Away We Go nu stiu daca a aprut in Rom e din 2009 am pus aici trailerul http://www.imdb.com/video/imdb/vi3933405977/

Arturicii...o prietena de-a mea a aplicat metoda cu cadoul la fratior / surioara si intr-adevar e un bun truc, la mine e cam mare sa aplic metoda asta dar in schimb e consilierul in cumparaturi aseara comparam preturi din cataloage si siteuri si normal se simte super ....plus ca mai pica si pt ea cate ceva ca de...

19+ + Cristina 12.01.1999

www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dunemaire spune:

Dienutza sotul e secui , eu sunt mixtura romano-maghiara, de aceea am venit cu 2 nume care sa ne si placa, si sa si satisfaca exigentele rubedeniilor.

La lista de siroape as mai adauga:
Juno
Sex & the city
Knocked up
28 dresses
The women
The other Boleyn girl

Se pare ca vom merge pe 3 februarie la o ecografie morfofetala la Cluj, la un anume doctor Stamatian. Aveti vreo idee cam cat costa o ecografie de tipul asta, ca sa stim cu cat banet sa mergem la noi?

Andrea, mama de Timea Christiane (6 ani ) si un de 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Eu ieri am vazut Accidental Husband. Super misto filmul. In rest am mai vazut niste comedii pe la TV pe care le mai vazusem deja, dar nu mai stiu cum se numesc. Eu am prostul obicei de a nu tine minte filmele.

Am de la sora-mea 2 cd-uri cu vreo 10 filme de vizionat, va mai zic saptamana viitoare ce si cum.

Eu am vazut-o pe Alexandra pe masa de operatie, am nascut cu cezariana cu rahi epidurala si prima mea reactie a fost sa o pup si sa ii spun "inima lui mami inima" si am inceput sa plang, instant mi-au siroit lacrimile si acum cand imi aduc aminte mi se umezesc okii. Apoi m-au adormit, ptr ca toata echipa medicala nu avea liniste din cauza mea, mereu ma vaicaream de ceva si cand m-am trezit dr mea mi-a spus "Felicitari Sabinuta ai o fetita sanatoasa, sa va traiasca". La iesirea din sala ma astepta Silviu, care m-a pupat si m-a imbratisat asa cum a putut, m-au dus la salon si ne-au adus-o si pe cea mica. In salon ma asteptau mama si tata si cand am fost toti 5 am simtit dupa mult timp ca am si eu mama si tata, ai mei fiind despartiti de cand eram eu copil.

Arturicii da si eu vreau sa ii iau cadou lui Ale, o sa se faca cu 2 cadouri, ca sunt 2 copii.

Sabina 25+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Sabina, nu imi spui si mie daca exista vreo diferenta intre epidurala si rahiepidurala? Sau e unull si acelasi lucru?

Mira fericita 22+cu Maya Alexandra

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Buna seara burtici,

Mai dau si eu pe aici din cand in cand.Vad ca vorbiti si de filme...Law Abiding Citizen e foarte misto, merita vazut.Am mai vazut un film fain cu Nicolas Cage, se numeste Knowing. Ar mai fi Two Weeks Notice, comedie romantica

Eu folosesc site-ul www.filmeregale.com.Cele la care scrie la calitatea filmului DVDrip se vad foarte bine, insa din pacate nu la toate se mentioneaza treaba asta.

21+

Mergi la inceput