Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 16
Reallaura spune:
Buna fetele
Am fost pe drumuri azi. Acum bag shaworma. Mi-era pofta 
Dimineata am scapat in Heidi aia mare de 250 gr, am lasat jumate pt acum..
Neap sa fac poze sa le postez pt voi...cu burti. CAt mai intru in cadru!
Arturica eu la fel cu mancatul...intru in niste pase....
Wow, s-a dat startul la nasteri la mar-apr?? Mai avem si noi putin...
Cu sutienul de alaptat, eu nu ma pricep. Nu mi-au crescut sanii deloc asa ca am fol aceleasi sutiene..nu am avut special si nici acu nu-mi trebuie. Eu am mai dat iama la raionul de fete, i-am luat Ilincai o fusta gogosar din catifea reiata roooz, suuuper si niste bluzite, o bereta, dresuri cochete...mor de dragul lor!
Ah si lui MIrci o geaca la reducere de la Okaidi, frumoasa foc, zici ca e exchimos! Diseara vreau sa dau iar o raita la Kiabi... Succes si tie cu cumparaturile...Asta e distractia de we!! ![]()
r ocsy merci de info si sotul meu a facut stoma, dar specializarea chirurgie BMF, oricum nu de la el imi aflu informatiile, mai bine postate de tine asa...![]()
NicoletaB aoleu, sper sa nu semene cu tine copilul
...biata mama ta.. si nu pareai asa rea 

Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
25+
Ilinca Sabina
Alinutzaa spune:
Ola frumoaselor
Vivela ma bucur tare mult de rezultatul de la amnio. Doamne ajuta sa fie totul bine pana la capat
Felicitari fetelor care au aflat culoarea caruciorului
Am fost si noi la morfofetala ieri si raportam una bucata bebe sanatos, in parametri, 427 de grame si....tan ta naaaaaa....fetita
. Statea cu funduletul chiar pe colul meu si nu vroia sa ne arate dar daca noi tot am insistat, atunci si-a ridicat funduletul, a ridicat si un piciorus si ni s-a aratat in toata splendoarea. Dupa care s-a pus la loc.
Era asa de dragalasa...isi tot baga manuta in gura 
De ieri de cand am vazut-o am ramas cu un zambet tamp pe fata
Fetelor eu fug sa dorm un pic ca nu mai pot, simt ca ma ia cu lesin de somn ce imi este
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si
20+
Handmade by Alina
Reallaura spune:
Alinutzaa felicitari pentru fetitza! Super!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
25+
Ilinca Sabina
arturicii spune:
Neata, daca imi permiteti, ca asa e aici;
Dupa o noapte mai domoala in vise "in culori cu multa actiune" tot aiurea sunt dar poate e o zi mai faina azi.
Mai Nicoleta, dar "copil cuminte" ai fost, saraca mama ta. Of, ce-o fi fost de dansa.
ptr ea si
ptr tine sa ai macar atata rabdare cu bebe tau cat a avut dansa cu tine.
Rocsy, multam fain pentru info, ma apuc sa numar dintii copiilor
. Oricum nu a cazut nici unul desi in curand fac 6 ani, stam rabdatori si urmarim cresterea maselelor cu pricina.
Alina, felicitari pentru fetita, o sa ai cui sa ii "predai" talentul tau!
tigruta, bravo ptr bebe, las ca de aici inainte o sa il simti din plin; face si Sabina mea niste miscari de mi se face burta guguloi ba in dreapta, ba in stanga, ba sus (eu imi imaginez ca o fi capul sau funduletul)
Iar avem o zi mohorata rau, macar de-ar ploua, de-ar ninge, de-ar ceva;
Sa aveti un sfarsit de saptamana bun
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 24+
Ioana5255 spune:
Salutare fetelor,
mama m-a luat cu calduri cand am vazut, ca a nascut o mamica de la odiseea precedenta. Mai am si eu atat de putin, desi nu as vrea sa fiu prima care sparge gheata. Laurita esti aproape de mine cu DPN-ul.
Eu am avut-o pe picea la mama pana aseara, in rest nu am facut nimic interesant, in afara de consola Wii si ceva pe la cratita. A, si m-am mai uitat la niste filme dragutze. Imi omor si eu timpul cum pot. Deja sunt in 26 de saptamani, astept cu nerabdare sa ajung la 32, iar de acolo ma voi simti din ce in ce mai aproape de momentul nasterii. Sper totusi sa nasc la 37 de saptamani sau poate mai mult si nu inainte.
De cand fac injectii cu nospa e mult mai bine cu contractiile. Mira ai grija cu durerile, ca nu e de gluma. O fi bebe cu capul in jos.
Bebelusele mele misca mama mama, mai ales Ekaterina. Ce ma distreaza cel mai tare, Ekaterina se bataie pe orice fel de muzica saltareata, Iustina, care sigur va fi o romantica se bataie doar pe muzica clasica, usoara, potolita si e asa de delicata. Mitica se vedea si la eco cum o impingea Ekaterian cu fundul, cred ca e mare bataie acolo pe locul cel mai bun.
Nati nu iti imagina acum ca Ale a mea e mare patinatoare. Poate patina singura si nu mult numai cu cadru,dupa aprox 5 sedinte de mers cu ta-su. Nu ma astept s afaca progrese imediat. Si de la dansuri ne-a zis ca daca se tine si merge constant, se vor vedea rezultatele cam in jumatate de an. Eu nu visez sa o scot vreo mare dansatoare, desi nu neg ca nu mi-ar placea sa o vad dansand in concursuri. Ce ii va placea ei, aia va face, nu am sa ii impun vreodata ceva.
Laurita ce te mai invidiez cu shopinguiala. Ce tur de forta ai facut. Noi ne-am hotarat sa o implicam pe Ale la cumparaturi, va merge taica-su cu ea si o va lasa pe ea sa aleaga hainutzele pentru surorile ei.
Rocsy ii statea destul de bine sarafanul, dar eu plezneam de nervi. Nu mi-a mai trebuit nimic vreo 2 zile.
Va doresc o duminica frumoasa, atat cat a mai ramas din ea.
Sabina
25+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
elybub spune:
Felicitari Alinutza eu nu am iesit din casa e friggggggggggg -2 grade la Buc asa ca pt ca mi-a fost pofta am dat comanda la pizza nu mai rezistam.
Ely
23+cu
Andra
r_ocsy spune:
Servus burtici!
Reallaura : eu cred ca poti sa iti intrebi sotul ... isi aduce aminte cu siguranta, ne-au frecat la cap destul in facultate pe teme dintr-astea
.
Tigruta : se pare ca avem mari sanse sa ne intalnim
. Miscarile vor deveni din ce in ce mai puternice, sa vezi ce senzatii misto o sa ai !
Alinutza : felicitari pentru 
Arturicii : nu stiu ce sa zic despre sutienul de alaptat, nici nu sunt sigura daca imi voi lua sau nu. In plus, e prea devreme ... sanii imi cresc in mod continuu, am schimbat deja 2 numere, in curand il voi schimba si pe al treilea ... nu ma mai opresc odata ?!
Ma simt ciudat la dimensiunile astea !!!
R_ocsy
21 +
mommy_to_be spune:
Buna seara burtici fericite!!!
Am citit si eu ca a venit pe lume primul puiut de mairtie-aprilie si m-am topit. Mi-au dat lacrimile instantaneu... Nu stiu ce voi face cand o voi tine pe Maya in brate pentru prima oara... Cred ca cine ma va vedea va zice ca sunt speriata rau, la cat o sa plang.
Voi, care sunteti deja mamici, cum ati reactionat cand v-atyi vazut copiii pentru prima oara?
Nati, eu vreau sa nasc prin cezariana, insa daca ar fi sa nasc natural, nu cred ca l-as vrea pe Andreas langa mine. Cel putin asa gandesc acum... Siu ca suna absurd, insa chiar nu as vrea sa ma vada in halul respectiv... nu cred ca as vrea sa ma vad nici eu in momentele alea
Merci de lamurile cu masajul... probabil ca o sa astept pana dupa ce nasc...
Laurita zi plina ai mai avut ieri. Ce ai vazut frumos la Ikea? Si noi planuim sa mergem sa luam un dulap. cred ca sipatutul il vom lua de acolo. Noi vrem unul alb, clasic, si la Ikea am vazut unul la un pret acceptabil.
arturica, sabina
Va multumesc de grija. Durerile au aparut doar in momentul in care m-am deplasat din casa. In rest sunt ok. Miercuri o sa aflu exact cum sta treaba, la consult.
Nicoleta, ai o mama eroina... rabdare de fier a avut cu tine.
Tigruta, felicitari pentru primele miscari resimtite
Sa vezi ce forta va capata incet, incet.
Alinutza, felicitari pentru
sanatoasa. Cred ca sunteti in al noualea cer.
Mira
fericita 22+cu
Maya Alexandra
minunea mea
cusa spune:
Seara buna burtici!
Am fost plecati la niste prieteni de ieri, am jucat si un pic de bowling dar nu prea m-a lasat sotul , nu cumva sa patesc ceva...
e tare grijuliu. A fost frumos, ne-am distrat, vremea frumoasa, 10 grade la noi , s-a dus in schimb toata zapada ca a plouat, cred ca abia la anul mai vedem zapada!
Vad ca m-ati trecut in listuta cu fetita dar va rog treceti-mi si numele EMMA, ne-am hotarat!
Ms de aprecieri fetele care ati spus ca va place numele Emma ales de noi!

Cornelia
21+ cu