Bobocei de sept-oct 2008 (243)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Anca, multa sanatate Carlei si tie mult curaj sa treceti usor peste raceala asta.
Vad ca si Elsei a inceput sa-i curga nasul...

Joy, si mie mi se pare cam largut, insa nu ar fi intrat pe cap daca i-l faceam mai mic. Si chiar nu vroiam sa-i face ceva elastic.
Felicitari Sofiei pentru progrese. Auzi la ea, ia mina!

angelynna, merci. De mult am vrut sa-ti spun ca am vazut-o pe Crina imbracata cu bluza ta. Tare draguta mai e!

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Anca81 smecta 1/zi, doua reprize dimineata si seara, pitit in mancare.

Dyanira eu am Nebulizator Omron, Comp AIR, NE-C28-E... suntem foarte multumiti, dar zgomot tot face... ideea e ca eu ii faceam Sorinei cand dormea si n-o trezea zgomotul (desi dupa mine bazaie tare...)

Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze noi!
Ticker Sorina Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Buna ziua,

Dya eu zic sa iei LAICA!!!!!

piolica chiar te pricepi! Pe langa culoarea super arata ff uniform, ca s azic asa, adica nu e labartat de la tricotat anapoda! BRAVO! Sa-l poarte sanatoasa!

lumi si eu am vazut ieri fotoliile din intamplare, caci nu am vazut sa pui link la ele.. si chiar mi-au placut!! De cate ori vad ceva ce-mi place zic ca vreau si eu, apoi brusc ma uit in jurul meu si constientizez ca NU MAI AM LOC IN CASAAAAA!!!

Azi am fost prin carefour si am vazut reduceri la hainutele TEX, dar erau 50% la numai cateva modele, nimic deosebit, la restul 20% sau deloc, insa la hainele de dama toate erau -50%... Si nu numai, la miniblu, Z, next....peste tot reduceri de max 50%..

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Multumesc gagics

De azi noapte a inceput, aseara n-a mancat absolut nimic, la 5 dimineata s-a trezit plangand tare, i-am dat apa - a baut multa si peste 5 minute a varsat-o in jet. Avea 38.5 temperatura, fara diaree. I-am dat lapte peste o ora (ii era foame), peste 10 minute, varsat in jet. Febra cu supozitor Paracetamol se mentine la 38.5.

Diaree a avut azi 4 scaune, ultimele 2 cu mucus. Am reusit sa-i dau un Smecta amestecat cu banana, atunci diseara ii dau Hydrasec si Biotics. Carla nici o sansa sa bea prafurile, trebuie sa i le amestec in banana si cum nu mananca nimic, e dezastru.

M-am dus la doctor de dimineata si cica are si rosu in gat, mi-a dat si Amoxicilia 5 ml la 8 ore, i-am dat acum. Presupune ca e o enteroviroza de se manifesta asa.

Mi-e asa de mila de ea

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hello

fce pastilele ajung maine

Lumi foarte interesante scaunelele , dar daca zici ca sunt usoare si se pot rasturna, mare atentie cu ele Am vazut ca s-au prins imediat ca sunt pe post de scara catre pat Imi place rau poza in care sunt amandoi cocotati pe un scaun spre pat

Joy mortala Sofia cu 'ia mana' felicitari ca nu mai vreti suzeta !!!! A Valentinei au luat-o delfinii

Anca multa sanatate printesei

Lavinia nu mai spui nimik ?

piolica asa aveam si eu cand eram mica doar ca era mai lung burlanul si il puneam si pe cap. Eram tare mandra de el , imi placea la nebunie cum il lasam mai pe spate sa se vada mult din par
Foarte frumos, imi place si culoarea si cum e lucrat . Felicitari!!! Iar printesa e o scumpa

Ada si-a aprins singurel lumina ?

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Piolica multumesc mult de aprecieri

Anca offf, imi pare rau ca e bonavioara, sa treaca repede ici la amandoua

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna seara am reusit sa va citesc, dar nu prea reusesc sa postez nimic....copil agitat, nu doarme decat o oara ziua si nu stiu ce sa fac mai intai atunci, si cand sa ma pun si eu sa scriu ceva.....SE TREZESTE

lumi si eu am vazut scaunelele, dar de unde le-ai luat ca asta mi-a scapat....ideea este ca si eu cautam ceva asemanator si ptr. ca nu am gasit am luat unul din IKEA ca un taburet, ca am vrut initial sa ii iau unu cu spatar dar cand am vazut ce face cu el am renuntat.....adica se urca pe el si se apleca peste spatar.....si cazatura bineinteles ca era in bot

ange ma busur tare ca a-ti avut o noapte linistita

anca vaaaii...prin ce poti sa treci...imi pare foarte rau... multi pupici Carlutzei sa ii treaca cat mai repede

Si cred ca mai aveam ceva de spus, dar am uitat din cauza copilului care tipa la mine sa o bag in seama....vrea sa-mi arate ceva....ma duc sa vad ce

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

da, pai singur, ca doar nu stafidele... asta... stafiile
daca sta in picioare in pat ajunge la intrerupator, ca plasat destul de jos.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Eu mai bag o comanda la pastilute Hyland's. Mai vrea cineva ?

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

nocom, babytza, haideti ca ma faceti sa rosesc. mai am pina o sa ajung la nivelul sa tricotez si a`ltce`va decit drept si ochiuri pe fata. :)

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput