Bobocei de sept-oct 2008 (243)
Raspunsuri - Pagina 7
dyanira spune:
Lumi care din cele 3 de pe pagina care ai pus-o???
Anca eu i-am dat lui Andrei Hidrasec 3 pe zi sau Smecta tot asa 3 pe zi.Nu le-am combinat.De regula i-am dat o zi Smecta o zi Hidrasec.Multa sanatate Carlei
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Joy21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca81 Gagici, urgent, spuneti-mi va rog cate pliculete de Smecta si Hidrasesc ii pot administra Carlei pe zi, are febra mare, diaree, a varsat azi noapte, rosu in gat. Am fost la doc si mi-a zis sa-i dau doar un pliculet de Smecta si unul de Hidrasesc, in prospect vad cu totul altceva. Ms mult de tot ![]() Sunt varza ![]() ![]() ![]() Anca & Carla (13.08.2008) |

hidrasec 3/zi, smecta 1/zi (luat in 2 reprize). Asa am facut noi tratament cand Sofia avea cam 10 luni. Asa urat se manifesta rosul in gat? Saracuta Carla... Multa sanatate!
Victoria, mami de Anna Sofia
mA fAc MaRe

Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa
www.youtube.com/watch?v=7AUF_trxUp0" target="_blank">Alinare cu un zambet
David Lloyd George
dyanira spune:
| citat din mesajul lui baby_boy Diana ce a patit Andrei de ati ajuns la ORL? sper ca sunteti o.k. Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez |
Merci de intrebar.
E ok doar am fost la un control periodic pt polipi.El ii are cam mari si mergem odata la 6 luni la control.
Felicitari pt trenulet.

Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Joy21 spune:
| citat din mesajul lui piolica Hello, hello, ca tot am vorbit de gulere, burlane zilele trecute, uitati ce mi-a iesit. Burlan Elsa Nu e nimic sofisticat, chiar ca e un burlan. pupici. o zi buna va doresc! Vio Piolica si Lizuca (12.09.2008) |
Nu ma pricep la gulere, insa arata bine pe Elsa, pare putin largut, insa cred ca asa tb sa fie ca sa poata fi pus peste cap. Culoarea e tare frumoasa, insa Elsa e

mA fAc MaRe

David Lloyd George
luminita2008 spune:
anca, sanatate multa Carlei!
smecta, 1/zi, in 2 reprize. Hidrasec - la noi n-a fost cazul. ce are rosu in gat cu diareea? of, sper sa va reveniti repede!
ah, si regim, daca accepta, lapte fara lactoza daca-l vrea, sau cu cereale de orez...
dya, cel cu ultrasunete.
cele cu ultrasunete sunt mai silentioase, cele cu piston mai zgomotoase.
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
Joy21 spune:
Profit de ocazie ca sunt prin zona ca sa-mi laud putin printesa ![]()
Ma pregatesc astazi sa-i schimb un scutec, insir toate cele necesare si o chem pe mandra. Cand vede ce pun la cale, nervoasa ca vreau s-o intrerup din joaca, incepe sa protesteze si se baga sub uscatorul de rufe. Insist cu chematul si intind mana dupa ea, la care Sofia imi striga incrutata: "ia mana!" Evident ca m-a pufnit rasul. Pana la urma am convins-o, adica am santajat-o cu iesitul in parc ![]()
Si inca una: de mai bine de 1 luna Sofia nu mai vrea suzeta, in ultima perioada se uita tare mirata la mine cand i-o dadeam (seara la culcare), o musca de cateva ori si o arunca cat colo. Ma gandesc ca poate are legatura cu aparitita caninilor, ca doar avem 3 deja. Asadar suzeta Sofiei e acum la taica-su, care a cerut-o drept "suvenir".
Si ca sa mentin balanta, recunosc ca ieri, cand am plecat afara, mi-am cules cheile din gunoi.
mA fAc MaRe 
David Lloyd George
angelynna82 spune:
Dya eu am Omron, insa e zgomots si dureaza cam 10min o sedinta...,
si multa sanatate
Anca mie dr mi-a recomandat 2 pliclete de hydrasec...smecta nu stiu din pacate, multa sanatate va doresc 
Piolica tare frumos burlanul
, sa il poarte sanatoasa frumoasa ta
Joy felicitari pentru progresele Sofiei
, super tare, am ras instantaneu 
mandrei mele o sa ii ploua la nunta...azi a terminat mancarea din castronel si ca sa mai pape in continuare i-am dat din cratita direct![]()
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
musettepink spune:
| citat din mesajul lui dyanira Salutare si de la noi!!!! Nu am apucat sa citesc nimic din urma azi am fost numai pe fuga, am fost si cu Andrei la Orl-ist si ne-a dat sa facem 10 sedinte de aerosoli.Asa ca trebuie sa cumpar aparat.Mi-a recomandat firma Omron dar nu stiu exact ce model sa iau.As vrea ceva sa fie destul de silentios si sa nici nu dureze prea mult pana se tremina substanta. Fetele care aveti puteti sa imi dati un sfat. Tin minte sper sa nu gresesc ca si Lumi a cautat sa cumpere.Lumi ai luat ceva?De care?E ok ?Esti multumita? Va multumesc mai citesc si revin ![]() Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
eu am omron si am zis ca sunt f multumita de el.e modelul care se gaseste acum in sensi blu.acolo e cel mai bun pret ca au ei un deal direct cu importatorul,am verificat nu i-am crezut pe cuvant
restul fetelor va pup mult si revin pe seara pt ca acum plecam.pupici

de
Luca
musettepink spune:
| citat din mesajul lui gaia.nevia dya, eu am nebulizator de la zepter, e portabil, deci mic si compact, executa destul de repede substanta si nu face zgomot, sau ma rog, nu ca uscatorul de par sfaraie si el nitelus acolo. ce minus major vad eu la el - e foarte important sa-l tii vertical, absolut nemiscat, altfel se varsa substanta foarte usor; cum masca sau pipa se fixeaza direct pe corpul nebulizatorului, deci fara furtun, e practic imposibil sa reusesti... la cat de mult se agita, dau din maini si se fatzaie copiii mei. daca as mai cumpara unul, as cumpara ceva care sa stea ferm pe o masa, si sa aiba un furtun cat mai lung. in plus as intreba farmacista daca pot face aerosolii cat copilul e culcat pe spate sau doarme... daca intelegi unde bat sa va zic ce facu mandrul meu... l-am lasat dormind, cu lumina stinsa, intr-o parte. l-am gasit tot dormind, cu lumina aprinsa, dezvelit, in alta parte... ![]() Gaia, mumã pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
Inca una si ma duc...
ada de la omron au nebulizator asa cum vrei tu ,sa poti face si culcat,in somn da costa nenica 16 milioane parca,la banii astia facem in fund.

de
Luca
dyanira spune:
Irina tu ai Omron C28 ??
Sunt in dilema mareeeeeee, vine sotu si o sa rada de mine ca tot tmpul fac la fel nu ma pot hotara.
Deci ce sa iau (fac sondaj) pret e sensibil acelasi
OMRON C28 cu piston sau LAICA MD6026 cu ultrasunete????(pret e in jur de 260 ron ambele deci nu se pune.
Ah si inca ceva sa nu uit Andrei studiaza toata ziua cartile de fizica....Hmmmmmmm........![]()
![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR