Bobocei de sept-oct 2008 (243)
Raspunsuri - Pagina 9
piolica spune:
babytza, sint bune pastilutele astea? cit costa transportul? bine, eu nu ma bag la comanda cu voi.... :)
poti sa-mi sui si mie exact ce ai luat ?
merci.
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
baby_boy spune:
Raducu si trenuletul
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
babytza spune:
Cristina foarte misto trenuletul si vad ca ii place mult si lui Raducu 

Am vorbit cu un prieten care are gemenei si au avut probleme , au fost prematuri si au facut multa chinetoterapie...Si le spunea dr de acolo, ca e foarte bine pentru muschi si circulatie sa se joace in bilele alea Asta apropo' de bilele din cort si trenulet. Sunt foarte bune si pentru bebelacii sanatosi nu doar pentru cei cu probleme 
piolica eu am luat pentru dinti, pentru raceala (si pentru Tina si pentru David, sunt pe varste) si de calmare ![]()
Din ce am incercat pana acum , au fost cu efect promt la noi 
Babytza si puii
Valentina
David
angelynna82 spune:
Cristina frumos trenuletul, se vede ca ii place lui Raducu 
Babytza eu as mai vrea pt dinti inca 2 tuburi si pt calmare inca 2...insa bani am abia pe 1 februarie 
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
babytza spune:
http://www.betterlife.com/brand.asp?brand_id=263 link aici pentru a vedea produsele
Cine face un nou tabel in gmail ? eu nu ma pricep , jur ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
angelynna82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza http://www.betterlife.com/brand.asp?brand_id=263 link aici pentru a vedea produsele Cine face un nou tabel in gmail ? eu nu ma pricep , jur Babytza si puii Valentina David |
putem sa pastram si tabelul care este acolo....numai sa il modificam cu datele noi ...o idee

de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRINAtat de mare sunt
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza piolica eu am luat pentru dinti, pentru raceala (si pentru Tina si pentru David, sunt pe varste) si de calmare Din ce am incercat pana acum , au fost cu efect promt la noi ![]() Babytza si puii Valentina David |
eu ma refeream la cum se numesc pastilutele exact, sint cumva teething tablets?
saru'mina mult!
a incercat cineva camilia + pastilutele de la Hyland? astea de la hyland sint mai bune? ca mi-e ca ii iau Elsei din astea de la Hyland si nu sint mai bune decit ce pot gasi aici.
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
babytza spune:
piolica eu am incercat si chamomilla si astea de la hyland. La noi au efect f bun ambele
Da, asa se numesc.
Angelyna buna idee. Ma bag acum sa trec totul la zero. Si am rugamintea ca atunci cand completati sa va uitati cand scrieti un produs nou sa il ia calculatorul si la numarul total de pastilute . Va multumesc
Daca nu ia automat , modificati voi 
Si va rog frumos, toata lumea sa isi treaca acolo numar de telefon ![]()
Gata, e totul la zero ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
alessia2005 spune:
Buna seara fetele..ce mai faceti?
Noi intram mai greu..incerc sa recuperez un pic...
Mami de doua printese:
ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)