Bobocei de sept-oct 2008 (243)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

salutari si de la noi!
Azi cand a fost tati sa-l ia pe Andrei de la cresa i-au spus educatoarele ca este cuminte si ascultator copilul si de luni il putem duce la program normal de 8 ore....mananaca, doarme si le da pusi la educatoare si la copii....si spune muuult mai multe cuvinte decand e colo: haini=haine, bei=biscuiti, pii=copii, dai=da-mi, opa=hopa, mini=lumini...si nu mai stiu...sunt atre mandra de el

babytza eu ma mai bag la o comanda...dar tabel in g-mail nu stiu sa fac...doar in excel daca vreti, sau il putem folosi pe cel vechi
anca multa sanatate printesei
cristina e tare scump Radu
piolica ai talent iar Elsa e o scumpa
lumi foarte faine scaunele, sa le foloseasca sanatosi hunii

ange voi ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Baby boy..vazut Raducu si trenuletul..este superb..de unde ziceai ca l-ai comandat?...Merci..

Ca as vrea si eu unul..bilele sunt separat?

Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)

Mergi la inceput

Andy..felicitari lui Andrei..daca sta de acum la cresa..bravo...si...felicitari ptr noile cuvinte...

Baby boyRaducu e scum ..are par...nu gluma...a mea Serena..n-are deloc..zici ca e nou-nascut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

alessia multumim si bun venit la bobocei ca nu cred ca am apucat sa va urez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

in orasul meu fantoma, am gasit si eu chamomilla dilutie 9. acum am da' nu stiu cum sa-i dau cite bilute? in apa sau direct in gurita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

piolica, super gulerul burlan, culoarea e absolut superba si ii vine de minune Elsei.

Mergi la inceput

Ei...recuperand putintel..am vazut ca mai sunt si brotacei bolnaviori..sanatate multa tuturor...

Mergi la inceput

Carla...iti tinem pumnii..sa te faci bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

anca sper ca ti-au zis doctorii de regim alimentar.Si mai incearca si cu mucilagiu de orez, la noi a avut efect cand a avut K enteroviroza.
Imi pare rau, stiu exact prin ce treci.Sanatate multa multa Carlei.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

piolica am vazut burlanul, ce mistoc e...he he, si eu tot doar pe fatza le am...sir indian, bine stiu sa lucrez si pe dos, dar ma incurc in numaratoare, am apreciat intodeauna femeile care o fac cu o asa usurintza.
O sa ma apuc si eu sa fac ceva, ca mi-ati facut pofta de lucrat ...ceva patrat ca sa nu scad sau sa cresc, ca nu am mai lucrat din copilarie...cred ca ultima data am facut o fata de plouver pt posibilul fratior al meu care a fost avortat:(., de atunci cred ca sunt apx 20 ani de cand nu am mai pus mana pe lucru manual.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput